• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu mama yenidogan için iyi mi ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.972
1.470
133
32
Aptamil pronyso alacaktım da birisi bunu verdi hiç açılmamış kutu mamarla ile ilgili pek bilgim yok sizce nasıl

Eklentiler

• IMG_2466.jpeg
    IMG_2466.jpeg
    96 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_2467.jpeg
    IMG_2467.jpeg
    121,9 KB · Görüntüleme: 144
Yedekte durması için alıyorsanız uygun. Tamamen mama ile beslemeniz gerekiyorsa alerji bulguları gözlenmeden alerji mamasina yonelmeyin derim. Alerjik besinlere ait proteinler olmaz bu mamalarda. Besin ögeleri açısından daha fakir gibi düşünebilirsiniz. Tadı da kötü olur, 4 aydan sonra bebeğin kabul etmesi zorlaşır.

Kafamıza göre mama kullanmıyoruz diye biliyorum.

O kadar çok çeşit mama var ki.

Her bebeğin ihtiyacı ve değerleri farklı. Doktorun reçete ettiği mamayı kullanmak daha doğru olur bence.

Yedekte durması için alıyorsanız uygun. Tamamen mama ile beslemeniz gerekiyorsa alerji bulguları gözlenmeden alerji mamasina yonelmeyin derim. Alerjik besinlere ait proteinler olmaz bu mamalarda. Besin ögeleri açısından daha fakir gibi düşünebilirsiniz. Tadı da kötü olur, 4 aydan sonra bebeğin kabul etmesi zorlaşır.
Sütüm gelmezse ihtimaline karşı alacaktım komsu verdi fazla kalmış elinde. Bi doktora soruyum o zaman bunu

Sütüm gelmezse ihtimaline karşı alacaktım komsu verdi fazla kalmış elinde. Bi doktora soruyum o zaman bunu
Bu ihtimale göre plan yapmak beyninizi buna kosullayabilir, sütün gelmesi zorlasabilir. Sütünüz olur da gelmezse ozel hastanede mama bulunur ve isterseniz hazırlayıp getirirler. Yoksa bile hastane etrafi eczane doludur, 10 dakika içinde temin eder eşiniz, verirsiniz mamayı. İlk gün süt damla damla gelir ve bebeğin de ihtiyacı o kadardır zaten. Bebek memeyi tutsun yeter, mama konusunu yerinizde olsam ihtiyaç anında degerlendirirdim. Lohusa kafası sütüm yok, bebek tutamıyor, hiç doyuramayacagim paniğine sokuveriyor insanı, hazırda mama da varken pes etmek daha kolay oluyor.

Back