slm kızlar ben zayıflamak için neler denedim neler.dukan diyeti akupunktur spor salonu yok ıstıkrarsızım ya( hala da deniyorum bugun ilk gunum çapa da bı yer buldum sadece bıtkısel urunlerle yapıyor ve bır ayda max.9 kilo haa dıyelım kı vermıyorsun on gun ıcınde arayıp ben veremedım dıyorsun ve o sırada sana takvıye yapıyor ve ucretsız . bu macunla 40 kılo zayıflayan biri bile varmıs. tesaduf buldum bugun de basladım ve ınanırmısınız abur cubur yıyen ben sabah yarım sımıt yedım ve tıkandım inşallah boyle gider allahımmmm:) gelişmeleri yazıcammm
Macunun adı yok mu canım..
isim olaydı iyiydi :44:
Burayı okuyunca lokman hekim aktarı diye arattım internette.
Nar ekşili form macunu olarak satışı var internet sayfasında.Konu sahibinin bahsettiği macun bu mu acaba?
yok tatlım o degıl bu dedıgım çapa da ki telefonunu verim konus dıcem ama olurmu kı bılmıyorum burdan:44: numara verılıyor mu ? yanı hazır bı macun degıl sen almaya gelıcegını soyluyorsun taze olarak hazırlıyor zaten o macun bır ay ıcınde bıtıyor
Sanıım yasaktır buradan telefon vermek. Özelden yaz dicem ama yeni üyesin özel mesaj atamazsın sanırım.
Peki lokman hekim aktar diye arattığım zaman çıkar aktar mı bahsettiğin yer?
aynen ya yazamıyorum ne zaman yazabılırım:)
Çapa Tıp Fakültesi Karşısı'nda bulunan Lokman Hekim'de Şeker Hastalıklarına,Ünser-kanser-bağsur vıb Hastalıklara Halk Arasında Kullanıp Kesin Sonuç Veren Özel Karışımlar Hazırlanmaktadır. - Fırsat Bu Fırsat
yukarda yazdıgım linke gırebılıyrmusun cnm
fiyatı ne kadar canım..