bu macun ile 9 kilo gidiormusss inşallah allahımmmm....

cbn bnm eğer öyle bi formul olsaydı dünyada obez insan olmazdı. ben öyle düşünüyorum. başlayınca gerisi geliyor azim şart.

dogru diyosun ama cidden kesti iştahımı :) hani psikolojik filan desem... yok yanı ıslemez bana psıkolojı filan :)

eee hadi verdin dielim sonra ne olcak beslenmen eski haline gelir gelmez hoop kilolar geli gelcek ve gene hayal kırıklığı arkadaşın dediği gibi azim şart .......

mir macun nasil9 kilo verdiriyormus yaaaa.zararli olmasin o.

lokman hekım ı duymussunuzdur ordan aldım benım bunyem zaten hassas alerjık ılac fılan kullanamam anında hastanelık olurum ayrıca bu macun ve gerı kılo aldırmıyormus cunku yag yakıyormus.benım aldıgım kısı ayrıca bır-tkıler uzerıne egıtım almıs bı bıolog uzmanı. haaaa bıde oturup aksam saat sekızde pızza yemeye devam edersem bana bısey ıslemez tabıı....dıkkat edıyorum macunu kullanırken zaten bazı sartları var zaten bakalım dugunum olacak ınsallah verıcem ben bu kıloları kararlıyım.zararlı da degıl. ama yıne de ıcınızde suphe kalırsa ıstanbul da oturanlar bı gıdıp gorsun konussun derım benım burdan anlatmam la olmaz

arkadaşlar bu macunla alakalı değil yazacaklarım
babam istahlı bir insandır geçenlerde bitki uzmanı bir arkadaşı ona macun vermiş eve getirdi diş macunu şeklinde üstünde aloa vera yazıyordu babam onu yediğinden beri akşam yemeği yemiyor iştahımı kesti diyor
macunu yanında götürdü yoksa ismini yazardım burda

Macunun adı yok mu canım..

ya vermiyor canm sordum da alırken hani bişey olmasın dedim içindeki bitki ne filan soylemedı..yok dedi ve benım ucuncu gunum ınan bana ınanılmaz fark ettı bu dedıgım yer lokman hekım buyuk bı yer bı tek zayıflama dııl hersey ıle ılgılı karısımm yapabılıyor ben ordayken hemen atlamayım ya dedım bı oturdum bekledım fılan ıkı bayan geldı sıgara bırakma ıcın bı karısım yaptı ve alıp gıttıler ve memnunlarmıs sok oldum. valla ben tesaduf eseri buldum ama azıcık da spor yapsam tam olacak. dusun evde spor aletım bıle var ben bu kadar usengecım offffff

sımdı benm canm bısey ıstemıyo ya tum gun artık ustalastım yaaa dıyet konusunda yap bırak yap bırak , aman dıyroum vucut calıssın kalkıp ya bı badem ya bı cevız su yogurt bıseyler atıyorum agzıma.

ha bide benm annem eczacı kesınlılkle zayıflama ılacı kullanmayın sakınnnn sımdı degıl belkı ama daha sonra zararları cıkıyormus.

Burayı okuyunca lokman hekim aktarı diye arattım internette.
Nar ekşili form macunu olarak satışı var internet sayfasında.Konu sahibinin bahsettiği macun bu mu acaba?

Burayı okuyunca lokman hekim aktarı diye arattım internette.
Nar ekşili form macunu olarak satışı var internet sayfasında.Konu sahibinin bahsettiği macun bu mu acaba?

yok tatlım o degıl bu dedıgım çapa da ki telefonunu verim konus dıcem ama olurmu kı bılmıyorum burdan:44: numara verılıyor mu ? yanı hazır bı macun degıl sen almaya gelıcegını soyluyorsun taze olarak hazırlıyor zaten o macun bır ay ıcınde bıtıyor

Sanıım yasaktır buradan telefon vermek. Özelden yaz dicem ama yeni üyesin özel mesaj atamazsın sanırım.
Peki lokman hekim aktar diye arattığım zaman çıkar aktar mı bahsettiğin yer?

Sanıım yasaktır buradan telefon vermek. Özelden yaz dicem ama yeni üyesin özel mesaj atamazsın sanırım.
Peki lokman hekim aktar diye arattığım zaman çıkar aktar mı bahsettiğin yer?

aynen ya yazamıyorum ne zaman yazabılırım:)
Çapa Tıp Fakültesi Karşısı'nda bulunan Lokman Hekim'de Şeker Hastalıklarına,Ünser-kanser-bağsur vıb Hastalıklara Halk Arasında Kullanıp Kesin Sonuç Veren Özel Karışımlar Hazırlanmaktadır. - Fırsat Bu Fırsat

yukarda yazdıgım linke gırebılıyrmusun cnm

eğer açabılırsen orda numarası var bak onu ara adı uzmanın adı buraktı sanırım bı konus ama soylıyım ıse yarıyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…