bu macun ile 9 kilo gidiormusss inşallah allahımmmm....

ayni yere bende gittim de pek inanmadim. ay basinda alcam ama bu sefer :-) diyetde yapiomusun. birde sen kaca aldin

ayni yere bende gittim de pek inanmadim. ay basinda alcam ama bu sefer :-) diyetde yapiomusun. birde sen kaca aldin

canm ben 150 ye aldım amaa benım ıstahımı kestı cıdden bıde ben dıyet fılan yapmıyorumm azıcık hareket etsem cok sey fark edecek bende de ahhh

nasil yani? ne diyet yapiosun ne spor ama 2 haftada 4 kilo verdin. demek ki bide yapsan 6-7 kilo olcakmis :-) tadi nasi guzel mi. bir ay mi gidiyor

neyse cnm sen ay sonunda kilonu tekrardan yazarsın ona göre bende alırım. Malum bugune kadar bir çok yol denedim artık güvenim kalmadı bu tarz şeylere :)

cnm ne yaptin 1 ay olacak neredeyse oldumu 9 kilo? 1-2 gune kadar ay basinda bende alcam ins :))

$form-500x500.jpg

kullandığın macun bu mu internette satılıyor ama 15 lira :KK37:

İştah kesicidir. İştah kapatıcıdır. Gaz giderici,sindirim kolaylaştırıcıdır.. İdrar söktürücü, şeker düşürücüdür. Gaz giderici, idrar söktürücü,hazım kolaylaştırıcı,yağ parçalayıcıdır. Formda tutar,hazmı kolaylaştırır. Sindirimi hızlandırır. Vücudu zinde tutar. Toksinleri atıcı,gaz söktürücü ve hazmı kolaylaştırıcı özellikleri vardır. Formda tutar,tansiyonu dengeler. İdrar söktürücüdür. Hazmı kolaylaştırıcı ve doğal zayıflatıcı özellikleri vardır.

NAR EKŞİLİ
Bitkisel Form Macunu
İÇİNDEKİLER ve ETKİLERİ

Nar Ekşisi (%92): İştah kesicidir.*
Sandolos Sakızı: İştah kapatıcıdır.
Anason: Gaz giderici,sindirim kolaylaştırıcıdır..
Ardıç Tohumu: İdrar söktürücü, şeker düşürücüdür.
Biberiye: Gaz giderici, idrar söktürücü,hazım kolaylaştırıcı,yağ parçalayıcıdır.
Defne yaprağı: Formda tutar,hazmı kolaylaştırır.
Keten tohumu: Sindirimi hızlandırır.
Mersin yaprağı: Vücudu zinde tutar.
Papatya: Toksinleri atıcı,gaz söktürücü ve hazmı kolaylaştırıcı özellikleri vardır.
Portakal aroması: Formda tutar,tansiyonu dengeler.
Rezene: İdrar söktürücüdür.
Şahtere: İdrar söktürücüdür.
Kekik: Hazmı kolaylaştırıcı ve doğal zayıflatıcı özellikleri vardır.

KULLANIMI:
Günde üç defa 1 tatlı kaşığı macun yemeklerden 15 dakika önce alınmalıdır.
Kullanmadan önce karıştırınız.

afterdark ne yaptin kilo verebildin mi bu macunla? ben hic veremedim arkadasimda aldi oda hic veremedi :KK43:(

X