• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

iyiyim canım. c.tesi çok yoğundu pazar da evde nerdeyse hiçbirşey yapmadım koşturdum durdum
sen nasılsın senin nasıl geçti

Güzel geçti canım benim hafta sonumda, cumartesi akşam dışardaydık tiyatroya gittik ailece pazar yine avm deydik alışveriş vs. Bunlar dışında kalan zamanlar yoğun koşturmacalı geçti oğlanın kursları, temizlik, yemek, çamaşır, ütü, kuaför, misafir...

Bugün pazartesi yine iş başındayız...

hayırdır sabah sabah kız
Pazartesiden itibaren artık iş yerinde pozisyonum değişecek.
Artık resepsiyonda olmayacağım..
İdari kata alacaklar beni ve şirketin genel sekreteri ben olacağım ve devlet hastanelerinden gelen butun sipariş e-mailler ilk bana gelicek...
Ve aşhırı derece yoğun olacağım..
Artık burda olamayacağımm :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

İdari kata alacaklar beni ve şirketin genel sekreteri ben olacağım ve devlet hastanelerinden gelen butun sipariş e-mailler ilk bana gelicek...
lillll cim kıyamam sana şimdiden hayırlı olsun öncelikle
ama sen ne yapar eder gelirsin yine özlersin bizi
kız öğle aralarında görüşürüz üzülme sen buna

Güzel geçti canım benim hafta sonumda, cumartesi akşam dışardaydık tiyatroya gittik ailece pazar yine avm deydik alışveriş vs. Bunlar dışında kalan zamanlar yoğun koşturmacalı geçti oğlanın kursları, temizlik, yemek, çamaşır, ütü, kuaför, misafir...

Bugün pazartesi yine iş başındayız...
kıyamam sana olsun bak eğlenceli geçmiş hiç olmazsa

Hımm sanırım pozisyon olarak daha iyi olacak öyle değil mi? Peki bu yoğun iş temposu senin maaşınada yansıyacak mı acaba bunu biliyormusun canım...

Fırsat buldukça uğrarsın yine...

kıyamam sana olsun bak eğlenceli geçmiş hiç olmazsa

Evet yorucuydu ama keyifli geçti

Back
X