- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy vermicemmm gibi oldu bu
ıhh ıhhh vermicem
eriyip gitsede vermicem![]()
hiçç alınırmıyımmmmm genicsen çok alemsin kız
kadın ne kadar anlayışlı
tabii sadece oğlunu düşünüyor kendi üstüne alınma
kuruyup gitse de olmasın o![]()
hiçç alınırmıyımmmmm genic![]()
benimkisiii eriyooo belkimmmm![]()
iyi canım ya çok işim var bir türlü bitiremiyorum sinir oluyorum sonragel hele gel gelnapıyposun nerdesiinnn
![]()
iyi canım ya çok işim var bir türlü bitiremiyorum sinir oluyorum sonra
işyerindeyim şaka şaka antalyadayım sen napıyosun ?
biz direk tanışmadık seninle
eylülll eylülll bizimmm küççük eylüllllanlamadım nerde oldugunu
ben buranın yerlilerindenimeylul ben canım
![]()
günaydın herkesler nerede bakalım
iyiyim canım. c.tesi çok yoğundu pazar da evde nerdeyse hiçbirşey yapmadım koşturdum durdumgünaydın canım naber nasıl geçit hafta sonu
iyiyim canım. c.tesi çok yoğundu pazar da evde nerdeyse hiçbirşey yapmadım koşturdum durdum
sen nasılsın senin nasıl geçti
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr![]()
Pazartesiden itibaren artık iş yerinde pozisyonum değişecek.hayırdır sabah sabah kız
lillll cim kıyamam sana şimdiden hayırlı olsun önceliklePazartesiden itibaren artık iş yerinde pozisyonum değişecek.
Artık resepsiyonda olmayacağım..
İdari kata alacaklar beni ve şirketin genel sekreteri ben olacağım ve devlet hastanelerinden gelen butun sipariş e-mailler ilk bana gelicek...
Ve aşhırı derece yoğun olacağım..
Artık burda olamayacağımm![]()
kıyamam sana olsun bak eğlenceli geçmiş hiç olmazsaGüzel geçti canım benim hafta sonumda, cumartesi akşam dışardaydık tiyatroya gittik ailece pazar yine avm deydik alışveriş vs. Bunlar dışında kalan zamanlar yoğun koşturmacalı geçti oğlanın kursları, temizlik, yemek, çamaşır, ütü, kuaför, misafir...
Bugün pazartesi yine iş başındayız...
Pazartesiden itibaren artık iş yerinde pozisyonum değişecek.
Artık resepsiyonda olmayacağım..
İdari kata alacaklar beni ve şirketin genel sekreteri ben olacağım ve devlet hastanelerinden gelen butun sipariş e-mailler ilk bana gelicek...
Ve aşhırı derece yoğun olacağım..
Artık burda olamayacağımm![]()
kıyamam sana olsun bak eğlenceli geçmiş hiç olmazsa