• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Maç Bizim Olacak.....

evet büyük bi patlama olmuş sanırsam

eşlerin genel tavrı zaten biz büytüyoruz oluyor onlara göre her zaman bişey yok genic:(

ama sen sağlam iradelisin atlatacağını düşünüyorum

çocukların yorgunluğu iş ev seni epeyce yordu

patlaman çok normal fazla bile dayandın bencee :32::32::32::32::32::32::32::32:

yazdım canım..özelden

ya canım..ne öğrenci var ne akademisyenler var..sinek uçmuyor resmen..ramazan..olan memurlarda odasından çıkmıyor..öyle işte
:16::16::16::16::16::16:

canımcım..bu kocalar bizi şaşırtmaya devam ediyor.ve görüyorum ki kocaların al birini vur ötekine..çok benziyorlar..

benim kocam da öyle bir laf der ki arada..şok olursun..sanki hiç sevmiyor beni sanırım..bu laf düşmana söylenmez derim..fakat o söylemiş olur..ben de senin gibi olurum..kendime gelinceye kadar bi zaman geçer..sonra söylerim..ama erkek iste kabul etmez..ben o manada söylemedim ki der..işte öyle bi özür diler..falan..her şeyi bırakıp gidesim gelir..bu kadar değer verip o kelimeleri duymak çok acıtır ..

bu zaman zaman oldu bizde..
ben o zaman kocama çok kızdım ve onu bırakmak istediğimde ayaklarımın üzerinde durabilmek için kpss ye deli gibi çalıştım..başardım..ama amaç boşanmak değil de onun önünde ezilmemek..

arada acı sözler de ben söyler oldum..ne hissettiğimi anlasın diye .hoş değil ama.:26::26::26::26::26:

dilin kemiği yok, bin kere düşün 1 kere söyle gibi atasözleri tam kocalar için söylenmiş..

ah cnm biz kadınlar hep hassasızdır

ama aynı zamanda güçlüyüzdürr rabbim öyle yaratmışşş

şu günlerde senin durumunu çok zor olduğunu anlayabiliyiorumm

3 erkekle uğraşmak zor birde üzerine iş ev de olunca

diyecek bişi bulamıyorum

allah yardımcın olsun

sen bunu üstesinde gelirsinn

dimi myharttt

canım benimm hep aynı sorunlar yaşananlarr

erkeklere göre hep bis büyütüyoruzzz

ama eşinle konuş sakın içine atma canım

sonradan patlaması kötü oluyor

sen güçlü bir kadınsınn

çok teşekkür ederim

işte biliyorum huyumu yazdıklarını okudum şimdi masamda gözlerimden yaşlar aka aka

burnumun direği sızlıyor işte

dilekçim ne kadar güzel yazmışsın

aynen benim şimdiki durumum

evet geçecek biliyorum ama bugün zor geliyor sadece

ve neredeyse bütün bayanların yaptığını yapıp

belimde olan saçlarım şimdi omzumda

öğle arası halletim

süper yazmışsın canım özet iyi olmuşşş

Allah hepimize sabır versnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok teşekkür ederim

işte biliyorum huyumu yazdıklarını okudum şimdi masamda gözlerimden yaşlar aka aka

öğle arası halletim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

huhhuu genic yeni saçınla bi foto atsana :)

çok teşekkür ederim

öğle arası halletim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet saçlarını görelimmmmmmmmmmmm

boşver takma tokadan başka kafan birşey

herşey olacağına varrırrrrrrrrrrrrrr

çok teşekkür ederim

öğle arası halletim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ah canım benim ya..

bu kocalar ne adam olur ne bişey..canım benim..

ben de yaptım o saç kestirme olayını.6 yıl evvel..ensemde kestirmiştim.çok moralim bozuktu..sonra bi daha hiç yapmadım..birilerine kızıp da sinirimi kendimden bi daha çıkarmadım geniccim..bunu yapma sakın..

sakin ol geçiyor..geçecek..emin ol bak..

ama kocanla konuş..gerçi böyle zamanlarda benim kocam beni asla anlamak istememişti..şöyle oturayım da dinleyeyim hiç yapmadı.dinlemek bile istememişti .hiç üzülmedi bile benim halime...normalde ben üzüldüğüm zaman üzülür ama

neden böyle yapıyorlar bilmiyorum canım..bunların genetiğinde bi bozukluk var diye düşünüyorum.o yüzden de kendimi düşünüyorum artık..ve çocuklarımı..kocamı bu listeden çıkardım ben..
iyidir, hoştur ,seviyorum tabi ..ama söyledikleri de aklımın bir köşesinde durur her zaman..güvensem mi güvenmesem mi kendisine bilemiyorum..kafamı karıştırdı..

sanıyorum aynı şeyleri yaşıyorsun sen de..

zaten az önce bi film izledim..bünyem alt üst oldu..çok trajik çok üzücü..halimize şükretmemiz lazım..

ah canım benim ya..

Bu kocalar ne adam olur ne bişey..canım benim..

Ben de yaptım o saç kestirme olayını.6 yıl evvel..ensemde kestirmiştim.çok moralim bozuktu..sonra bi daha hiç yapmadım..birilerine kızıp da sinirimi kendimden bi daha çıkarmadım geniccim..bunu yapma sakın..

Sakin ol geçiyor..geçecek..emin ol bak..

Ama kocanla konuş..gerçi böyle zamanlarda benim kocam beni asla anlamak istememişti..şöyle oturayım da dinleyeyim hiç yapmadı.dinlemek bile istememişti .hiç üzülmedi bile benim halime...normalde ben üzüldüğüm zaman üzülür ama

neden böyle yapıyorlar bilmiyorum canım..bunların genetiğinde bi bozukluk var diye düşünüyorum.o yüzden de kendimi düşünüyorum artık..ve çocuklarımı..kocamı bu listeden çıkardım ben..
Iyidir, hoştur ,seviyorum tabi ..ama söyledikleri de aklımın bir köşesinde durur her zaman..güvensem mi güvenmesem mi kendisine bilemiyorum..kafamı karıştırdı..

Sanıyorum aynı şeyleri yaşıyorsun sen de..

Zaten az önce bi film izledim..bünyem alt üst oldu..çok trajik çok üzücü..halimize şükretmemiz lazım..

adilemir sende çok dolmuşsun baby

:(

benimde canım sıkıldı geniccc

moralmen çöktüm biliyon mu

noldu sana anlat bakem çabucakkkkkkkkkkkkkkkkk

neler oluyor burda

myhart genic gelmeyem yanınızaaaaaaaaaaa

tamam anne :)))))))))))))

bende görmek istiyom resimleri yaaaaaa bende atarım tekrardan sizde atın

canım pc yükleyemem zor

ah canım benim ya..

bu kocalar ne adam olur ne bişey..canım benim..

ben de yaptım o saç kestirme olayını.6 yıl evvel..ensemde kestirmiştim.çok moralim bozuktu..sonra bi daha hiç yapmadım..birilerine kızıp da sinirimi kendimden bi daha çıkarmadım geniccim..bunu yapma sakın..

sakin ol geçiyor..geçecek..emin ol bak..

ama kocanla konuş..gerçi böyle zamanlarda benim kocam beni asla anlamak istememişti..şöyle oturayım da dinleyeyim hiç yapmadı.dinlemek bile istememişti .hiç üzülmedi bile benim halime...normalde ben üzüldüğüm zaman üzülür ama

iyidir, hoştur ,seviyorum tabi ..ama söyledikleri de aklımın bir köşesinde durur her zaman..güvensem mi güvenmesem mi kendisine bilemiyorum..kafamı karıştırdı..

sanıyorum aynı şeyleri yaşıyorsun sen de..

zaten az önce bi film izledim..bünyem alt üst oldu..çok trajik çok üzücü..halimize şükretmemiz lazım..

evet haklısın biliyorum geçecek ama dur bakalımm

rabbim bu günümüzü aratmasın tatlım...

inan yazdıklarını yaşıyorum

Back
X