- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
evet büyük bi patlama olmuş sanırsam
eşlerin genel tavrı zaten biz büytüyoruz oluyor onlara göre her zaman bişey yok genic
ama sen sağlam iradelisin atlatacağını düşünüyorum
çocukların yorgunluğu iş ev seni epeyce yordu
patlaman çok normal fazla bile dayandın bencee![]()
yazdım canım..özelden
ya canım..ne öğrenci var ne akademisyenler var..sinek uçmuyor resmen..ramazan..olan memurlarda odasından çıkmıyor..öyle işte
canımcım..bu kocalar bizi şaşırtmaya devam ediyor.ve görüyorum ki kocaların al birini vur ötekine..çok benziyorlar..
benim kocam da öyle bir laf der ki arada..şok olursun..sanki hiç sevmiyor beni sanırım..bu laf düşmana söylenmez derim..fakat o söylemiş olur..ben de senin gibi olurum..kendime gelinceye kadar bi zaman geçer..sonra söylerim..ama erkek iste kabul etmez..ben o manada söylemedim ki der..işte öyle bi özür diler..falan..her şeyi bırakıp gidesim gelir..bu kadar değer verip o kelimeleri duymak çok acıtır ..
bu zaman zaman oldu bizde..
ben o zaman kocama çok kızdım ve onu bırakmak istediğimde ayaklarımın üzerinde durabilmek için kpss ye deli gibi çalıştım..başardım..ama amaç boşanmak değil de onun önünde ezilmemek..
arada acı sözler de ben söyler oldum..ne hissettiğimi anlasın diye .hoş değil ama.:26::26::26::26::26:
dilin kemiği yok, bin kere düşün 1 kere söyle gibi atasözleri tam kocalar için söylenmiş..
ah cnm biz kadınlar hep hassasızdır
ama aynı zamanda güçlüyüzdürr rabbim öyle yaratmışşş
şu günlerde senin durumunu çok zor olduğunu anlayabiliyiorumm
3 erkekle uğraşmak zor birde üzerine iş ev de olunca
diyecek bişi bulamıyorum
allah yardımcın olsun
sen bunu üstesinde gelirsinn
dimi myharttt
canım benimm hep aynı sorunlar yaşananlarr
erkeklere göre hep bis büyütüyoruzzz
ama eşinle konuş sakın içine atma canım
sonradan patlaması kötü oluyor
sen güçlü bir kadınsınn
çok teşekkür ederim
işte biliyorum huyumu yazdıklarını okudum şimdi masamda gözlerimden yaşlar aka aka
burnumun direği sızlıyor işte
dilekçim ne kadar güzel yazmışsın
aynen benim şimdiki durumum
evet geçecek biliyorum ama bugün zor geliyor sadece
ve neredeyse bütün bayanların yaptığını yapıp
belimde olan saçlarım şimdi omzumda
öğle arası halletim
süper yazmışsın canım özet iyi olmuşşş
Allah hepimize sabır versnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn