• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu lekelerin bir anlamı var mı?

Ben de doğum lekesi diyordum ama doğumdan bi 4-5 ay sonra çıktılar bilemedim 🤷‍♀️
Dogum lekeleri doğduğu anda olmayabilir. Oğlumun kolundaki kahverengi leke doğumdan bir süre sonra bacağındaki açık renk leke 5 aylıkken belirginleşip farkedilir hale gelmişti. Çocuk doktoru araştırmaya gerek olup olmadigini söyleyecektir. Bı kaç ay sayıca artış gösteriyor mu leke normal vücut büyümesinden bağımsız yayılarak genişliyor mu ona bakacaklar. Ben de çok evham yapmıştım ama çocuk doktoruna gidince göreceksin ki çok basit karşılayacak. Onlar çok denk geliyorlar çünkü

Mantar ama en zararsizi sprey ile hemen geciyo. Kıyafetleri ütüleyin içten öyle giydirin geçmiş olsun

Mantar bu doğumdan sonraysa,vücut nemli kalınca vs çıkıyor ilacı ve sürünce geçiyor.doktora götürün siz yine de

Mantara benziyor bendede cikmişti bi ara. Endişelenmeyin bence hemen ama tabi doktora göstermekte fayda var. İlacla spreyle 2-3hafta icinde gidiyor. Benim doktorum böyle leke cikarsa kaşi beyaz pul pul olursa aktif bi mantar vücüda yayilma ihtimali var demişti.

direk aldınız yani dosya açmadan ,yok yani bende çölyak hastasıyımda önce gideriz,dahiliyeye o dosya acar sonra randevu alır gideriz ,yani istanbulda böyle işliyor:)
yaşadığım yer istanbul değil direk randevu alıp götürüyorum . sizin bahsettiğiniz de saçma bir sistem .

yaşadığım yer istanbul değil direk randevu alıp götürüyorum . sizin bahsettiğiniz de saçma bir sistem .
saçmalığını ben değil sistem yapıyor,napabiliriz burda işler böyle işliyor,eğer devlet hastanesinde gastroentolojiye gitmek istiyorsanız önce iç hastalıkları(dahiliye) gidiorsunuz ,doktor ordan sisteme geçiriyor,ve sonra ordan randevu alıyorsunuz.3 yada 6 olması gerekiyor vaktiniz var. eğer zaman geçerse tekrar dahiliyeye alıyorsunuz.

ne alaka gatroentolojiye randevu alamamak benzer lekeler benim bebeğimde de çıktı direk aldım götürdüm . ALT si yükselmiş . siz araştırın bence
Benim yaşadığım yerde de direkt randevu alınmıyor.. doktorun önce sistemde açması lazım..

Benim yaşadığım yerde de direkt randevu alınmıyor.. doktorun önce sistemde açması lazım..
Aynen benim yaşadığım yerde de alınmıyor önce dahiliye ye gidiliyor dahiliye sistem açınca oluyor.

Tekrar merhaba çocuk doktoruna gittik bugün. Bende babamda büyük kızımda ve yeğenlerimde olduğu için önemli bulmadı. Genetiktir dedi. Çoğalmaz ise sıkıntı yok dedi. Umarım çoğalmaz. Mesaj yazan herkese teşekkür ederim
Ben cildiyeye götürmüştüm.. isterseniz birde cildiye doktorundan fikir alin

Back