• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu lekelerin bir anlamı var mı?

Bütün gece ve gündüz Google beni bekliyor😟 araştırayım bakayım
Bence hiç Google a girmeyin sizi hep korkutacak hatta keşke buraya da konu acmasaydiniz çünkü sadece daha çok tedirgin olacaksınız . Biliyorum beklerken insan bilen birinden bilgi almak istiyor ama kendinizi korkutmayin doktor randevusunu bekleyin ben internette hiç hayırlı bir bilgiye ulaşamadım anca göz korkutuyor her hastalığı ya kansere ya tümöre dayandırıyor. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah

Ben de doğum lekesi diyordum ama doğumdan bi 4-5 ay sonra çıktılar bilemedim 🤷‍♀️
Mantara benzettim bende lise yillarinda bende de olmuştu böyle lekeler boyun kisminda doktor o zaman kokulu şeyler kullanmami yasaklamisti parfüm,kolonya vs geçti ilaçları kullaninca kaşıntı filan yoktu.

Uzun zaman sonra gectigimiz günlerde yine oldu tabi fazla değildi lekesi ilaclarla geçti.

Hiç iyi değilim.çok kötü oldum hastalığı araştırıncaBen normal çocuk doktoruna randevu aldım ama bilmiyorum
Once cocuk doktoruna gidin.Gerekli gorurse yonlendirir sizi zaten.Leke sadece fotograftaki yerde ve buyuklukte mi ?

vucutta ki lekelenmelerin bir kısmı karaciğer enzimleri ile ilgili olabiliyor . Alt ye gastroentoloji takip ediyor . işte bu alaka
ozaman şöyle diyelim ,önce dahiliyeye randevu alacako gerekli görürse gastroentolojiye yönlendirecek, direk randevu alamaz yanlış bilgi vermeyin.

Hiç iyi değilim.çok kötü oldum hastalığı araştırıncaBen normal çocuk doktoruna randevu aldım ama bilmiyorum
canım korkacakbir şey yok doktorlar gözlem amaçlı bakıyor,benim iki yiğenim de de var,her iihtimale karşı götürün.o gerekli görürse yönledirecek zaten.ailede başka olan biri varmı?

tamam canım dedim ya irsi diye ,yengem dede var ,onada babasından geçmiş,ama hastalık belirtisi olabilir demiş doktor,yani bir şey çıkmıyor merak emeyin her ihtimale karşı gidin siz.

Back