- 19 Şubat 2020
- 5.358
- 2.907
- 123
- 40
Hiç iyi değilim.çok kötü oldum hastalığı araştırıncaBen normal çocuk doktoruna randevu aldım ama bilmiyorum
Leke bende babamda kızımda da var ama bu hastalık yok ilk ke duyuyorum
Bildiğim kadarıyla yok tabi bana ya da ailemden herhangi birine kan testi yapılmadı. Ama bende babamda ve yeğenlerimde böyle kahverengi leke var. Nette okuduklarım çok korkunç. Ben çocuk doktoruna randevu aldım ama ne diyecek o bakarak tanı koyabilir mi? Pediatrik nörolojiye mi sevk edecek bilmiyorum.Öncelikle sakın olun. Norofibromatasiz tanısı almak için bu lekelerin yaygın olması lazım. Bir iki tane hemen tanı konmaz. Genetik geçişli bir hastalık. Sizde yada aile büyüğünuz de var mı? Genetik kan testi ile tanı koyulur. Bazı hastalıklara yatkınlık yapıyor. Çok korkunc değil emin olun.
ne alaka gatroentolojiye randevu alamamak benzer lekeler benim bebeğimde de çıktı direk aldım götürdüm . ALT si yükselmiş . siz araştırın benceozaman şöyle diyelim ,önce dahiliyeye randevu alacako gerekli görürse gastroentolojiye yönlendirecek, direk randevu alamaz yanlış bilgi vermeyin.
AA sizin lekeler de böyle miydi. nörolojik bir hastalık olmayabilir yanine alaka gatroentolojiye randevu alamamak benzer lekeler benim bebeğimde de çıktı direk aldım götürdüm . ALT si yükselmiş . siz araştırın bence
kesin konuşmamak gerekiyor bizde böyle oldu diye sizde de aynısı olacak değil . siz bi gösterin kan değeri istenirken Alt de istensin değer yüksek se enzimleri yükselmiş oluyor doktor ayrıntılı bilgi verecektir. çok geçmiş olsun buarada rabbim şifasını versin. çok endişe etmeyinAA sizin lekeler de böyle miydi. nörolojik bir hastalık olmayabilir yani
Bildiğim kadarıyla yok tabi bana ya da ailemden herhangi birine kan testi yapılmadı. Ama bende babamda ve yeğenlerimde böyle kahverengi leke var. Nette okuduklarım çok korkunç. Ben çocuk doktoruna randevu aldım ama ne diyecek o bakarak tanı koyabilir mi? Pediatrik nörolojiye mi sevk edecek bilmiyorum.
ayrıca bu arkadasın babasında ve kendisinde de varmış, ciğerle ilğli bir durum değilne alaka gatroentolojiye randevu alamamak benzer lekeler benim bebeğimde de çıktı direk aldım götürdüm . ALT si yükselmiş . siz araştırın bence
direk aldınız yani dosya açmadan ,yok yani bende çölyak hastasıyımda önce gideriz,dahiliyeye o dosya acar sonra randevu alır gideriz ,yani istanbulda böyle işliyor:)
Doktora götürün,kendi kendinizi üzmeyin bence.Bütün gece ve gündüz Google beni bekliyoraraştırayım bakayım
Doğum lekesi değil dr a gidip krem kullanmalısınız.Ben de doğum lekesi diyordum ama doğumdan bi 4-5 ay sonra çıktılar bilemedim
Sana çok ilginç biz de covid geçirdik ama ondan sonra mı çıktı leke emin değilim yarın gideceğim doktotaGeçmiş olsun. Valla covid geçirince eşimde de bende de bu lekelerın aynısından çıktı cildimizin muhtelif yerlerinde. Covid geçiren başkalarından da duydum aynı şikayeti. Bebeğinizindeki lekelerin ne olduğunu bilmiyorum ama bir doktora danışın derim.
Bu gorseldekiler doğum lekesi olarak adlandırılıyor. Genellikle doğuştan gelir ya da doğumdan kısa bir süre sonra normalde açık olan rengi koyuya dönüşerek belirgin hale gelir. Karaciğer ile ilgili lekeler bu gruba dahil değil. Normalde tek başına anlam ifade etmez ama yayılım gösterip gostermedigine, vücuttaki sayısına ve boyutlarına göre nörolojik açıdan arastirilmasi lazım. Oğlumun takibi cerrahpasada yapıldı sayıca 4 ten fazla olmadığı için ve yeni lekeler ortaya çıkmadığı için nörolojik açıdan araştırılmaya geçilmesi ve basit doğum lekesi olduğu anlasildi. Şuan 4 yaşında ve hala leke var hayatı boyunca da olmaya devam edecek.vucutta ki lekelenmelerin bir kısmı karaciğer enzimleri ile ilgili olabiliyor . Alt ye gastroentoloji takip ediyor . işte bu alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?