- 19 Şubat 2020
- 5.358
- 2.907
- 123
- 40
yok canım korkma, yengemde var, dogustan ama genede dr bakma istemiş,bir hastalık dedi ama hatırlamıyorum,onun belirtisi olabilirmiş,ama yengem yani arkadasım,38 yaşında bir sıkıntısı yok çok şükürNöroloji mi ay demeyin korktum şimdi nasıl bir şey ki
O zaman bi Dr a götürün en iyi teşhisi yine onlar koyacaktır geçmiş olsun çokAslında ayrı yıkıyorum onunkini sabun tozu ile yıkıyoruz kurutma makinesinde yüksek derecede kuruduğu için ütüleme yapmıyorum kimsede de yok evde
Bence hiç Google a girmeyin sizi hep korkutacak hatta keşke buraya da konu acmasaydiniz çünkü sadece daha çok tedirgin olacaksınız . Biliyorum beklerken insan bilen birinden bilgi almak istiyor ama kendinizi korkutmayin doktor randevusunu bekleyin ben internette hiç hayırlı bir bilgiye ulaşamadım anca göz korkutuyor her hastalığı ya kansere ya tümöre dayandırıyor. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallahBütün gece ve gündüz Google beni bekliyoraraştırayım bakayım
Muhtemelen genetik bir lekedir korkmayınKızımın da bacağında var ama onda tedirgin olmamıştım. Yeğenleriniz nasıl şimdi
Mantara benzettim bende lise yillarinda bende de olmuştu böyle lekeler boyun kisminda doktor o zaman kokulu şeyler kullanmami yasaklamisti parfüm,kolonya vs geçti ilaçları kullaninca kaşıntı filan yoktu.Ben de doğum lekesi diyordum ama doğumdan bi 4-5 ay sonra çıktılar bilemedim
hayır önce,cocuk cerrrahsine sonra nörolojiye yönlediriyo gastroentoloji ne alaka?gastroentoloji bölümüne gidip ALT değerine mutlaka baktırın
Hiç iyi değilim.çok kötü oldum hastalığı araştırıncaBen normal çocuk doktoruna randevu aldım ama bilmiyorumNörofibromatozis hastalığını araştırın lütfen.önemli değildir ama takip edin
Once cocuk doktoruna gidin.Gerekli gorurse yonlendirir sizi zaten.Leke sadece fotograftaki yerde ve buyuklukte mi ?Hiç iyi değilim.çok kötü oldum hastalığı araştırıncaBen normal çocuk doktoruna randevu aldım ama bilmiyorum
Nörofibromatozis hastalığını araştırın lütfen.önemli değildir ama takip edin
Üstünde de var iki tane küçücük fotoğrafta belli zaten bir de sırtta çok küçük varOnce cocuk doktoruna gidin.Gerekli gorurse yonlendirir sizi zaten.Leke sadece fotograftaki yerde ve buyuklukte mi ?
vucutta ki lekelenmelerin bir kısmı karaciğer enzimleri ile ilgili olabiliyor . Alt ye gastroentoloji takip ediyor . işte bu alakahayır önce,cocuk cerrrahsine sonra nörolojiye yönlediriyo gastroentoloji ne alaka?
olabilirde olmayabilir de aklınızda bulunsun baktırın diye söyledim . ALT değeri önemliKaraciğerle mi alakalı dersiniz
ozaman şöyle diyelim ,önce dahiliyeye randevu alacako gerekli görürse gastroentolojiye yönlendirecek, direk randevu alamaz yanlış bilgi vermeyin.vucutta ki lekelenmelerin bir kısmı karaciğer enzimleri ile ilgili olabiliyor . Alt ye gastroentoloji takip ediyor . işte bu alaka
fark ettim canım sen yinede doktoro götür aklında kalmasın.Üstünde de var iki tane küçücük fotoğrafta belli zaten bir de sırtta çok küçük var
canım korkacakbir şey yok doktorlar gözlem amaçlı bakıyor,benim iki yiğenim de de var,her iihtimale karşı götürün.o gerekli görürse yönledirecek zaten.ailede başka olan biri varmı?Hiç iyi değilim.çok kötü oldum hastalığı araştırıncaBen normal çocuk doktoruna randevu aldım ama bilmiyorum
Leke bende babamda kızımda da var ama bu hastalık yok ilk ke duyuyorumcanım korkacakbir şey yok doktorlar gözlem amaçlı bakıyor,benim iki yiğenim de de var,her iihtimale karşı götürün.o gerekli görürse yönledirecek zaten.ailede başka olan biri varmı?
Gen testi mi yapıldı yeğenlerinize. Sabahtan beri okuduklarımla kafam iyice çorba oldu kusura bakmayıntamam canım dedim ya irsi diye ,yengem dede var ,onada babasından geçmiş,ama hastalık belirtisi olabilir demiş doktor,yani bir şey çıkmıyor merak emeyin her ihtimale karşı gidin siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?