Bu lekelerin bir anlamı var mı?

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
3.653
11.692
408
İstanbul
Merhabalar oğlumun gövdesinde resimdeki lekelerden var. Bu lekelerin bir anlamı var mı? Yoksa ben evham mı yapıyorum.

Mantara benziyor, bende de vardı bi ara ilaçla geçti. Kırmızı renkte bir şampuan, vücuda sürülüyor.

canım benim iki yigenim de de var doguştan annelerinde vardı,doktor nörolojiye yönlendirmiş beyinden gelen bir hastalık olabilirmiş demiş ,yengem anlattı ama biraz karısık,ama genelde bir zararı yok

Mantar olabilir. Ama gövdesindeki de kocaman olmuş. Doktor krem veriyor geçer mutlaka.

aslında doğuştan oluyor,cocuk küçük olduğu için pek anlaşılmıyor, ama yiyeğim büyüdükçe daha belirgin olmaya başladı,

Sütlü kahve lekesi
Zararsız olabileceği gibi alta yatan nedenlerinde olabileceği söyleniyor

Ben de doğum lekesi diyordum ama doğumdan bi 4-5 ay sonra çıktılar bilemedim
O zaman doğum lekesi diil imkansız…
Bencede mantar Dr a götür ilaç yazsın geçer bide kıyafetlerini sizinkilerle falan yıkama ayrı yıka canım ve ütüle mutlaka ilaç ya da krem ne verirse Dr geçtikten sonra 3 gün daha kullan eğer yayılırsa ömür boyu tekrarlar çünkü
Ailede başka kimsede varmı?(evde)

Aslında ayrı yıkıyorum onunkini sabun tozu ile yıkıyoruz kurutma makinesinde yüksek derecede kuruduğu için ütüleme yapmıyorum kimsede de yok evde

canım benim iki yigenim de de var doguştan annelerinde vardı,doktor nörolojiye yönlendirmiş beyinden gelen bir hastalık olabilirmiş demiş ,yengem anlattı ama biraz karısık,ama genelde bir zararı yok
Kızımın da bacağında var ama onda tedirgin olmamıştım. Yeğenleriniz nasıl şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…