Bnim oğlumdada var doktor mantar demiş ilaç vermiş kullanıyor şu an.(Oğlum 27 yaşında)Merhabalar oğlumun gövdesinde resimdeki lekelerden var. Bu lekelerin bir anlamı var mı? Yoksa ben evham mı yapıyorum.
Ben de doğum lekesi diyordum ama doğumdan bi 4-5 ay sonra çıktılar bilemedimDogum lekesi degil mi?ben ona benzettim.
O zaman doğum lekesi diil imkansız…Ben de doğum lekesi diyordum ama doğumdan bi 4-5 ay sonra çıktılar bilemedim
Nöroloji mi ay demeyin korktum şimdi nasıl bir şey kicanım benim iki yigenim de de var doguştan annelerinde vardı,doktor nörolojiye yönlendirmiş beyinden gelen bir hastalık olabilirmiş demiş ,yengem anlattı ama biraz karısık,ama genelde bir zararı yok
Evet ama birden çıktı yani zamanla kocaman olmadı bende de olduğu için çok dikkate almadım önce ama kafama takıldı yarın çocuk doktoruna randevu aldımMantar olabilir. Ama gövdesindeki de kocaman olmuş. Doktor krem veriyor geçer mutlaka.
Karaciğerle mi alakalı dersinizgastroentoloji bölümüne gidip ALT değerine mutlaka baktırın
Aslında ayrı yıkıyorum onunkini sabun tozu ile yıkıyoruz kurutma makinesinde yüksek derecede kuruduğu için ütüleme yapmıyorum kimsede de yok evdeO zaman doğum lekesi diil imkansız…
Bencede mantar Dr a götür ilaç yazsın geçer bide kıyafetlerini sizinkilerle falan yıkama ayrı yıka canım ve ütüle mutlaka ilaç ya da krem ne verirse Dr geçtikten sonra 3 gün daha kullan eğer yayılırsa ömür boyu tekrarlar çünkü
Ailede başka kimsede varmı?(evde)
Bütün gece ve gündüz Google beni bekliyorSütlü kahve lekesi
Zararsız olabileceği gibi alta yatan nedenlerinde olabileceği söyleniyor
Kızımın da bacağında var ama onda tedirgin olmamıştım. Yeğenleriniz nasıl şimdicanım benim iki yigenim de de var doguştan annelerinde vardı,doktor nörolojiye yönlendirmiş beyinden gelen bir hastalık olabilirmiş demiş ,yengem anlattı ama biraz karısık,ama genelde bir zararı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?