Bu lekeleri nasıl çıkartırım?

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.307
692
373
Kocaeli
Sırt çantama konektörlü yapıştırıcı sürmüştüm bi rozeti yapıştırmak için. onu nasıl çıkartabilirim acaba?

Birde camda ki bu etiketi nasıl çıkartabilirim?

son olarakta yerde ki parkeye çift taraflı bant yapıştırmıştım üstünde ki kilim kaymasın diye acaba parkeye zarar vermeden nasıl çıkartabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
birinci lekeyi temizlemek cok zor en fazla azalta bilirsin fon makinesi tutup yapistirci isininca etrafina yaymadan bi peceteyle yavas yavas sil. bi kac kere tekrarla.en son uzerine az az saf alkol(turkcesini bilmiyorum) dokup bi bezle ov
2ci ve 3cu izleriyse aksamdan bolca kati yagla yagla sabah bastira bastira ov uzerinden yine saf alkolle ov

İlk leke için ersağ markasının damla isimli bir ürünü var . Biraz üzerine döküp bezle hafif ovunca çok kolay çıkıyor normalde . Uhu ve benzeri yapıştırıcıları rahat çıkarıyor sizin bahsettiğinizin farklı bir özelliği var mı bilemiyorum .

Diğer tüm lekeler için marketten mobilya cilası alın üzerine dökün , 1 dk sonra hafif nemli bezle ovarsanız hiç birşey kalmaz .
Bant izlerini damla da çıkarır bu arada .

Camdaki ve yerdeki lekeyi sac kurutma makinasıyla ısıtıp cikarabilirsiniz daha sonra ne
Nemli bi bezle silerseniz iz falan kslmaz

Back
X