B bukettok Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2024 4 1 26 13 Kasım 2024 Konu Sahibi bukettok #1 Sadece 1 gün gecikti yaptım baktm 2 3 dakika yok attım kenara sabah kalktım bi baktım böyle çok istiyorum ama üzülmekten çok yoruldum..
Sadece 1 gün gecikti yaptım baktm 2 3 dakika yok attım kenara sabah kalktım bi baktım böyle çok istiyorum ama üzülmekten çok yoruldum..
umutsuzkedii Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 1.152 392 13 Kasım 2024 Konu Sahibi bukettok #2 bukettok .!.: Sadece 1 gün gecikti yaptım baktm 2 3 dakika yok attım kenara sabah kalktım bi baktım böyle çok istiyorum ama üzülmekten çok yoruldum..Eki Görüntüle 3503039 Genişletmek için tıkla... Kuruma çizgisi kuzum Allahım en kolayından nasip eylesin
bukettok .!.: Sadece 1 gün gecikti yaptım baktm 2 3 dakika yok attım kenara sabah kalktım bi baktım böyle çok istiyorum ama üzülmekten çok yoruldum..Eki Görüntüle 3503039 Genişletmek için tıkla... Kuruma çizgisi kuzum Allahım en kolayından nasip eylesin
B bukettok Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2024 4 1 26 13 Kasım 2024 Konu Sahibi bukettok #3 umutsuzkedii .!.: Kuruma çizgisi kuzum Allahım en kolayından nasip eylesin Genişletmek için tıkla... Aslında biliyorumda işte istek olunca insan bi ümit ediyor hala hastalanmadım bugün 2. Gün inşallah hastalanmam diye dua edip duruyorum
umutsuzkedii .!.: Kuruma çizgisi kuzum Allahım en kolayından nasip eylesin Genişletmek için tıkla... Aslında biliyorumda işte istek olunca insan bi ümit ediyor hala hastalanmadım bugün 2. Gün inşallah hastalanmam diye dua edip duruyorum
umutsuzkedii Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 1.152 392 13 Kasım 2024 Konu Sahibi bukettok #4 bukettok .!.: Aslında biliyorumda işte istek olunca insan bi ümit ediyor hala hastalanmadım bugün 2. Gün inşallah hastalanmam diye dua edip duruyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah kuzum inşallah
bukettok .!.: Aslında biliyorumda işte istek olunca insan bi ümit ediyor hala hastalanmadım bugün 2. Gün inşallah hastalanmam diye dua edip duruyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah kuzum inşallah