• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kür emin olun % 100 başarılı :)

mia34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
51
4
48
İstanbul

selam kızlar eminim bu başlığı okuyan herkes büyük bir umutla konuyu açacak :) bende öyleydim
ben sizlere öyle bir kür yada uygulama anlatıcam ki eminim hak vericeksiniz ve umarım uygulayıp başarılı olacaksınız

kürün adı KALORİ HESABI :)

şimdi canlarım çok uğraştım herşeyden aldım olmadı ama artık bilinçlendim
evet denedim gördüm 1 haftada 5 kilo 1 ayda 10 kilo bunlar rüya,tartı göstersede vücut bunu gösteremez çünkü mümkün değil
kolaymı inceliceksiniz...
kalori hesabı ile zayıflamak inanın çok kolay ve çok güzel hele bide alışınca her ne kadar siz konuştukca millet kafayı yedi desede siz mutlu oluyorsunuz... aşağıda size bir liste vereceğim bu listeden gerçek anlamda yağ olarak zayıflamanın nasıl olduğunu anlıycaksınız
tabiki kalori hesabı ile... ben artık hayatımı buna göre kuruyorum her yediğimi hesaplıyorum canımın çektiğine bakıyorum çok kalorili hemen bırakıyorum.. sorucaksınız kilo verdinmi ? 3 haftaya yakın zamanda 3 kilo verdim 5 hafta içindede bacaktan 5 cm belden 5 cm inceldim üstelikte herşeyide yedim.yedim derken tabiki burger king mc donalds artık rüyalarımı süslüyor :) neden mi ? bir mc donalds menüsü 2000 kalori ben 1 öğünde onu yiyeceğime bi ton şey yerim üstelik limitimi aşmayıp zayıflarım

kendi diyete benzer şeyimide yazayım
mesela sabahları (ben zaten öğlen kalkıyorum 2 öğün yiyorum )haşlanmış yumurta yedim çok doyurucu ve tok tutuyor yanında domates salatalık peynir (ezine) şeker yerine tatlandırıcı kullandım,öyle diyet ekmek sevmem beyaz ekmeği kızartıp kalorisini düşürdüm (kızarmış ekmek daha az kalorilidir ) 1 yumurtaya 2 dilim ekmek yedim
akşam:en az kalorili şeylerden biri bulgur pilavı 1 en fazla 2 yemek kaşığı bulgur pilavı bol yoğurt salata yedim yanına ben ya tavuk haşlama yada ızgara et koydum yada sadece sebze yemeği
aralarda acıkınca salatalık yedim geceleri 2 3 akşamda bir elma krom çayı

tüm bunlar emin olun 700 800 kalori arasında bişey oluyor ve listeye baktığınızda ondan daha fazlasını veriyorsunuz
tabi sporada gidiyorum haftada 3 gün power plate e gidiyorum gtmediğim günlerde yarım saat yürüyorum ama bunlardan 1 saat önce l carnitine kullanıyorum yağları yakıyor enerjiye çeviriyor tabi spor yaparsan (spor yapmadan işe yaramaz sağlığada zararı olur diye biliyorum )

yani anlıycağınız illa ben bişeyler alıp para vericem diyorsanız l carnitine alın işe yarasın yağlarıda enerjiye çevirsin :51:
vee tabi türk kahvesi günde 2 3 bazen 4 bile içiyorum...diyceksiniz ki çok kilo vermedin ? evet ama veriyorum zamanla çünkü yaza var yazın fit bir vücuda sahip olmaya karar verdim yavaş ve ağır olsun bir daha gelmesin geri
çünkü ben 2 sene önce 2 3 ayda 15 kilo verdim yemiyerek (istemdışı) mandalina suyuyla besleniyodum diyebilirim ama ne oldu aynen fazlasıyla geri aldım yemeye başladıktan sonra...
anlıycağınız kızlar kalori hesaplayarak benden çok daha fazla verebilirsiniz kendinize hakim olduğunuz sürece
uzun yazı oldu ama sizinle paylaşmak istedim,aşağıda bi cetvel veriyorum buna bakarakta sağlıklı kilo vermek için adım atabilirsiniz

Günde 500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -4.84 kg verirsiniz
Günde 750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -3.87 kg verirsiniz
Günde 1000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -2.89 kg verirsiniz
Günde 1250 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -1.92 kg verirsiniz
Günde 1500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık -0.95 kg verirsiniz
Günde 1750 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 0.03 kg alırsınız
Günde 2000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 1 kg alırsınız
Günde 2500 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 2.95 kg alırsınız
Günde 3000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 4.9 kg alırsınız
Günde 4000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 8.79 kg alırsınız
Günde 5000 kalori alırsanız bir ayda yaklaşık 12.69 kg alırsınız

Back