Bu köşe takımını salona alayım mı?

bu takım sizce çokmu koyu salon için alayım mı?

• bence çok güzel al

OY: 23 48,9%
  • bence kesinlikle alma

OY: 18 38,3%
  • kararsızım alsanda olur almasanda

OY: 6 12,8%

• Ankete Katılan
    47
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar yataş karel köşe takımı sizce güzelmi ben beğendim ama çevremdeki herkes rengi çok koyu diyor.bende kararsız kaldım,sizce nasıl?

Bence takım çok güzel ve renginde de hiç bir sorun yok.
Ancak takımın güzel olması değil de güzel durması önemli. Salonunun şeklini bilmediğim için bu konuda yorum yapmam doğru olmaz. Nice güzel koltuk takımları gördüm, küçücük şekilsiz salonlarda kaybolmuş; nice kötü koltuk takımları gördüm, yerini bulunca harika durmuş...

Bence takım çok güzel, rengi biraz koyu ama bildiğim kadarıyla bu takımın başka renk alternatifleri de var.

birde böyle ikilisi var.köşe ile ikisini karşılıklı düşünüyorum.kumaşı çok güzel renginide beğendim.ama kime sorduysam çok koyu karanlık gösterir !! diyor... başka takım bulamadınmı diyorlar...off kararsızlık çok kötü.bütün takımlara baktım ..dönüp dolaşıp yine bunu alıyım diyorum.

ıkiliside çok güzelmiş,evin aydınlık ve duvarların açık renkse,sorun olmaz diye düşünüyorum
halılarınında açık renk olması lazımCADIARZU

Koltuk gayet güzel vede modern ancakkkkk;
1-Önemli olan salonda köşe koltuk kullanışlı olur mu?
Alan arkadaşlarımın birçoğu çok pişman oldu.Misafir geldiğinde hiç rahat olmuyor keşke oturma odasına alsaydık diyorlar.
2-Koltuğun kumaşı gerçekten epey koyu.Yer döşemeleri açık renk ise,krem renkte perde-halı ve tv ünitesiyle kombine edebilecekseniz olabilir.
3-Odanız yeterince ışık alıyormu
4-Odanızın ebatı nasıl?

Benim salonumda da tekli olan koltuk kahverengi üzerine ne koyarsan belli ediyor.Büyük koltuklarım krem renkte çok memnunum.
Benim tavsiyem bu koltuğu krem renkte kumaşla kaplatarak alman yönündedir.

bende onları düşünüyorum ..o yüzdende kararsızım..köşe koltuğu mutlaka köşeye koymak zorunda kalıyorsun,başka bir değişiklik yapamıyorsun.bu yönü kötü.
yer döşemesi ise açık renk ve halı ile perde henüz almadım.
ev yeni olduğundan perde filan takılı değil henüz o yüzden salon aydınlık duruyor..ama perde filan takınca haliyle biraz kararıcak onuda hesaba katmak lazım.
bu arada oda dar uzun.fransız balkonlu.balkonun olduğu duvar mecburen iptal önüne birşey konmuyor...bir duvara da tv ünitesi..geriye kaldı iki duvar...

bu takımın aynısını arkadaşım almıştı oturma odasında kullanıyo o ama çok memnun kaldı sizin zevkiniz tabi o halısını kremli almış sizde yle alırsanız odayı boğmaz..

bence köşe takımları oturma odası için daha kullanışlı. salona haliyle misafir geldiğinde içiçe oturmak zorunda kalıyosun. kullanan arkadaşlarım bundan şikayetçiydiler. bide rengi konusunda sadece krem shaggy halı alsan oadyı aydınlatır ama oda salon için basit durmazmı?

basit bir halı evet ama kombinasyon mükemmel olur...

salonu günlükte kullanıyorsan çok güzel olur:)

mecburen günlükte kullanıcaz çünkü oturma odam bit kadar :)

ozman süper olur cnmm:)hem yemek odasınında keyfini çıkarırsın bemnim oturma odam ayrı olcagında salon süs giib kalcak misafirler gelince kullancam...sneinki en iyisi bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…