• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu köşe takımını salona alayım mı?

bu takım sizce çokmu koyu salon için alayım mı?

• bence çok güzel al

OY: 23 48,9%
  • bence kesinlikle alma

OY: 18 38,3%
  • kararsızım alsanda olur almasanda

OY: 6 12,8%

• Ankete Katılan
    47
  • Anket Kapalı .
ozman süper olur cnmm:)hem yemek odasınında keyfini çıkarırsın bemnim oturma odam ayrı olcagında salon süs giib kalcak misafirler gelince kullancam...sneinki en iyisi bence:)

o zaman bu koltuğa nasıl halı nasıl tül gider sence?

bence çok koyu.ofis mobilyası gibi duruyor:umursamaz:

ben bugün o koltuğa uyar diye düz krem saggy halı baktım halıcı ofisemi alcan dedi...demekki ne beğensem ofis tarzında beğeniyorum...benim zevkim mi böyle anlamadım gitti...beğendiğim herşey; desensiz ,düz, tek renk ve pastel tonlarda..CADIARZU
hee bir de tv ünitesi beğendim..eşime gösterdim oda bana ofis tarzı dedi..bunu söyleyen üçüncü kişi oldu...hadi hayırlısı

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yataş cronosu kullanıyorum oturma odasında çok memnunum rengi kırmızı ama bordoya yakın, farklı renk seçenekleri de vardı, istersen bir göz at. Bu koltuk biraz koyu bence, daha açık bir renk daha hoş görünecektir. Mekanlarda kahverengi sıkıcı geliyor diye okumuştum bir yerde.

yakında taşınacağım... taşınacağım evde her odanın bütün duvarları kolonlu,ayrıca bir yandan eski evden yeniye gidecek olanları kafamda yerleştiriyorum,bazı şeyleri yeni alıcam onları seçmeye çalışıyorum eski evden gideceklere yenileri uydurmaya çalışıyorum..... kafam çorba gibi oldu..oynatmaya az kaldı..sempatiksalakcinni

ben hayatta almazdım bu boğar odayı açık renk bi şi düşünün mesela bunun gibi

sonuçta oturma odanız ayrı,salonunuz ayrı olacak.salonunuza açık renk alın bence çok hoş ve ferah olur.kaydirigubbakcemile5

bencede rengi çok koyu
köşe takımı oturma odası için daa kullanışlı bnce
ben oturma odamda kullanıorum ve çok memnunum
bikaç kere misafirlerim oturma odanda oturalım dediler
ama olmuo
inci gibi dizeleniosun ki benm
köşe koltuğm hariç 2li koltuğum ve büyüüüüüüüüükçe pufum var
ama misafir gelince rahat oturulmuo

bencede rengi çok koyu
köşe takımı oturma odası için daa kullanışlı bnce
ben oturma odamda kullanıorum ve çok memnunum
bikaç kere misafirlerim oturma odanda oturalım dediler
ama olmuo
inci gibi dizeleniosun ki benm
köşe koltuğm hariç 2li koltuğum ve büyüüüüüüüüükçe pufum var
ama misafir gelince rahat oturulmuo

ya ne bileyim nesine bayıldım bilemiyorum bu takımın... aklımdan çıkaramıyorum...
leopar desenli yastığı bana ilham kaynağı oldu salonuma afrika stili dekor yapayım diyorum.boshayallersmile

Bence de rengi çok koyu ama sorun değil.Krem renkli boncuklu puf puf kırlentlerle renklendirebilirsin....Göreceksin gayet şık duracak.ıyi günlerde kullan .Aslında benim favorim de bu renk....Eğer az gelirse orta kısmına krem rengi şal da atabilirsin...

Bence de rengi çok koyu ama sorun değil.Krem renkli boncuklu puf puf kırlentlerle renklendirebilirsin....Göreceksin gayet şık duracak.İyi günlerde kullan .Aslında benim favorim de bu renk....Eğer az gelirse orta kısmına krem rengi şal da atabilirsin...

sağol canım önerin için leopar desenli birkaç kırlent daha lazım bence o zaman rengi açar gibi...

nasıl bir takım bu. beğenen çok beğeniyor. beğenmiyen hiç beğenmiyor.:) oylar hep eşit gidiyor

Back
X