Merhaba, eğer son adet rahinizin başlangıcı 25 haziran ise kanda veya kaset testte pozitifi görmüş olmanız lazım. Eğer yaptırmadıysan henüz test mutlaka yaptırın. Belirtileriniz bana benziyorMerhaba benim yaşadıklarım sizinkine benziyo adetten bir hafta önce hiç yaşamadıgım bir şey yaşadım iştahsızlık kusma bulanti yemekler den tiksinme halsizlik kolumu kaldıracak halim yoktu o derece uyku hali afedersiniz gaz sancısı karında şişkinlik (ishal ve kanamam oldugu dönemde) gögüs ağrısı taş gibi oldu gogüslerim ben 4 yıldır evliyim ve hiç korunmadık 4 yıldır da hiç gebe kalmadım 1 aşılama oldu malesef tutmadı tüp bebek dediler bende biraz dinlenmek istedim ve bıraktık hiç kafamıza katmadık konusu bile olmadı artık yorulduk ki bu olayı yaşadık temmuz ayında hastane hastane gezdim özele gittim devlete gittim bir sürü testler idrar testleri hep negatif bir şey çıkmıyor kafayı yiycem adetim üç gün geçikti ve akşamına afedersiniz peçeteye 2.3 damla pembe leke geldi sabah kalktıgımda kahverengi leke ve 2.3 saat sonra hafif ağrısız sizinde dediginiz gibi koyu kan geldi ama bir ped in yarısını bile doldurmadı ve kesildi 2.3 gün çok az kahverengi ve pembe lekeler gelmeye devam etti ve benim 4 yıldır ilk defa başıma böyle şey geldi hiç böyle adet olmadım hep bir an da fazla fazla gelirdi şiddetli ağrılı olur du ağrı kesiciyle bile zor geçerdi bu arada bende polistik over var buna rağmen hep düzenli ve iyi adet görürüm adet olacagına ihtimal vermiyorum ve halada bütün belirtilerim devam ediyo gögüslerim damar damar oldu sürekli ucu kendisi sızlıyo ve hala adet olmadım kasıklarımın belimin ağrısı hiç geçmedi adet tarihim 25 haziran ne yapacagımı billiyorum polistik olan kadinlar da geç döllenme ihtimalı olabiliyormuş geç yumurtlama oldugu için afedersiniz adetten 4.5 gün önce ilişki oldu biraz uzun oldu ama ne belirtiler yaşadınız yada yaşadıgınız belirtiler benimkine benziyomu
Ben kaset test hiç yapmadım ancak yumurtlama testi yaptığımda test çizgisi siyaha yakın bir renk oldu daha sonrasında kan testi verdiğimde net öğrendiğim hamileliğimi. Belki yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsin en güvenilir sonucu kan testi veriyorRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum. Uzun sure Kahverengi lekelenme arada pıhtıli kanama ve aynı anda ishal bende de mevcut şuan. Buda bugüne ait kaset testim.adetime 9 gün var. Sende test yapmismiydin bu süreçte test yaptıysan nasıl çıkmıştı
Kan testi verdim ama dün 30 bugün 32.50 çıktı azalma çok az oyuzden moralim çok bozulduBen kaset test hiç yapmadım ancak yumurtlama testi yaptığımda test çizgisi siyaha yakın bir renk oldu daha sonrasında kan testi verdiğimde net öğrendiğim hamileliğimi. Belki yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsin en güvenilir sonucu kan testi veriyor
Merhaba, eğer son adet rahinizin başlangıcı 25 haziran ise kanda veya kaset testte pozitifi görmüş olmanız lazım. Eğer yaptırmadıysan henüz test mutlaka yaptırın. Belirtileriniz bana benziyor
son adet tarihine göre 46 günüm adet geçikmesine görede 22 gün oldu ama hala adet olmadım ve bu ay ki adetime 4 gün kaldı bu gün kan testi verdim 5 çıktı anlamadım temmuzun 24 ün de testim 0.0 çıkmıştı benim göğüslerim adete yakın hiç hassasiyet olmaz hala da ucu ve gögsüm ağrıyo damar damar oldu sabahları miğde bulantısıyla gögüs ağrısıyla uyanıyorum gün içerisinde de baş dönmesi var sizinde böyle oluyomuydu?Merhaba, eğer son adet rahinizin başlangıcı 25 haziran ise kanda veya kaset testte pozitifi görmüş olmanız lazım. Eğer yaptırmadıysan henüz test mutlaka yaptırın. Belirtileriniz bana benziyor
Bence doktor kontrolüne gidinMerhaba hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım var. 2 haftadır korunmuyoruz ve 10 Ağustos adet günümdu. 2 gün gecikmem oldu sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm 3 saat sonra kanamam başladı ve yoğun şekilde pıhtı atıyorum bu durumu yaşayıp hamile ola. Var mı lütfen yardım
Kararsız kaldım ya normal adet olduysam diyeBence doktor kontrolüne gidin
Bazen yavaş artıp sonradan yükselebiliyormuş inşallah öyle olur sizinki deKan testi verdim ama dün 30 bugün 32.50 çıktı azalma çok az oyuzden moralim çok bozuldu
Ben hiç mide bulantısı yaşamadım hala da yaşamıyorum. Bazen belirtiler psikolojik olabiliyor ve adetinize yakın kan testi verdiğinizde sonuç 4 - 5 gibi çıkabiliyor. Ya geç döllenme yaşadınız ya da adetinizle ilgili kadın doğuma görünmeniz gereken bir sağlık durumunuz varson adet tarihine göre 46 günüm adet geçikmesine görede 22 gün oldu ama hala adet olmadım ve bu ay ki adetime 4 gün kaldı bu gün kan testi verdim 5 çıktı anlamadım temmuzun 24 ün de testim 0.0 çıkmıştı benim göğüslerim adete yakın hiç hassasiyet olmaz hala da ucu ve gögsüm ağrıyo damar damar oldu sabahları miğde bulantısıyla gögüs ağrısıyla uyanıyorum gün içerisinde de baş dönmesi var sizinde böyle oluyomuydu?
Eğer çift çizgi gördüyseniz kan testi yaptırın ve sonucunuzla kadın doğuma gidin. Ben de pıhtılı kanama yaşamıştım. Düşük yapıyor veya yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz.Merhaba hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım var. 2 haftadır korunmuyoruz ve 10 Ağustos adet günümdu. 2 gün gecikmem oldu sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm 3 saat sonra kanamam başladı ve yoğun şekilde pıhtı atıyorum bu durumu yaşayıp hamile ola. Var mı lütfen yardım
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin inşaallah. Hamilelerin duası tutarmış benim için, ve anne olmak isteyen herkes için dualarınızı eksik etmeyinMerhaba,
1 sene önce düşük yaptım bebek 3 haftalıktı çok yeni öğrenmiştim ve 144 beta hcg çıktıktan sonra düşmeye başlamıştı. Daha sonra tam 1 sene korunmamış olmamıza rağmen maalesef çocuğumuz olmadı. Doktor kontrollerinden tutun da rahim filmi çekimine kadar her şey tertemiz ve sorunsuz çıktı ki eşimin spermogram testi de sorunsuzdu ama anlamsız bir şekilde hamile kalamıyordum.
Bu ay en son 26 haziranda adet görmüştüm. Yumurtlama günlerimi aktif testlerle takip ettiğimden 6 ve 7 temmuzda pozitif çıktı yumurtlama testlerim ve o günlerde birliktelik yaşadık. Vajinal kuruluğum vardı ve bu sebeple prefert kullandım tam yumurtlama dönemimde 2 gün de birer tane yani toplamda 2 tane. Bu sefer umudum tam kesin tutacak diye düşünüyordum ki 18 - 19 temmuz da 2 gün boyunca kahverengi lekelenmem olduğunda adet olacağımı düşündüm ancak 20 temmuzda lekelenmem durdu. 21 temmuz da gerçekten adet olduğumu düşündüm çünkü pıhtılı koyu bir kanama yaşadım ama sadece 1 gün ardından 26 temmuza kadar koyu kahverengi aynı zamanda pıhtılı akıntım devam etti ve bu adet olamaz sanırım düşük yapıyorum yeniden diye düşündüm ve akşam kan testi vermeye gittiğimde değerimin 2180 olduğunu öğrendim. Büyük bir şaşkınlıkla 27 temmuz sabahı randevu oluşturabildiğim ilk kadın doğum uzmanına gittim. Kendi doktorumda maalesef randevu zamanını yakalayamamıştım. Alttan ultrason ile kese görünmedi ve doktor dış gebelik olabileceğini her şeye kendimizi hazırlamamız gerektiğini söyledi. Eşim de bende yıkılmıştık 1 sene önceki düşükten sonra bir de üstüne dış gebelik haberi çok ağır gelmişti. Tam 40 saat sonra tekrardan kan testi verdiğimde değerim 3389'a yükselmişti. Kendi doktorumu arayarak durumu anlattığımda beni hastalarının arasına aldı ve cuma günü hastanenin yolunu tuttum ama büyük umutsuzluk ve hayal kırıklığıyla. Hiçbir umudum yoktu, yüksek ihtimalle operasyona gireceğim ve alacaklar umarım tüplerime zarar gelmemiştir düşüncelerindeydim. Yine alttan ultrason yapıldı ve oradaydı. Bak kese burada işte diyerek gösterdiğinde şok olmuştum. Ama değerim iki katı artmamış dediğimde de şu cevabı verdi artık kan değerlerinin iki katı artması hurafelerine inanma yüzde otuzluk bir artış bile olsa sağlıklı bir gebeliğe dönebilir dedi. Her ihtimale karşılık progestan verdi ve günde 3 kere vajinal yolla alacağımı söyledi. 15 Ağustosa kalp atışını duymaya gideceğiz eşimle şuan tam 5 haftalık minik bir pirinç tanesi kadar.
Demem o ki bazen her şey olması gerektiği gibi ilerlemez. Bu hayatta gerçekten mucizeler var. Üstelik benim hamilelik belirtilerim de klasik belirtiler gibi değildi. Öncelikle mide bulantısı henüz hiç yaşamadım, göğüslerimde inanılmaz bir ağrı oldu hala da çok hassaslar, dudaklarımın kenarlarında aşırı kuruma ve uçuk oldu, kanamam olduğu süreçte ishal yaşadım, tam 7 gün koyu kahverengi pıhtılı bir akıntım ve 1 günde pıhtılı koyu kırmızı kanamam oldu, cildimde ve saçlarımda parlamalar ve canlanma oluştu. Yaşadıklarımın sizin için bir umut olması temennilerimle ...
Sizinki yerleşme kanaması mıydı acaba yoksa düşük mü yaptınızEğer çift çizgi gördüyseniz kan testi yaptırın ve sonucunuzla kadın doğuma gidin. Ben de pıhtılı kanama yaşamıştım. Düşük yapıyor veya yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz.
Merhabalar bende prefert kullanmaya baslicam ama size bir sorum var ovulasyonla takip ettiginizde cift cizgi gorene kadar iliski olmadi ama cift cizgi gordugunuz gunlerde mi preferti denediniz. Kullanim gunlerini biraz daha anlatirmisiniz yanlis gunlerde kullanmak istemiyorumMerhaba,
1 sene önce düşük yaptım bebek 3 haftalıktı çok yeni öğrenmiştim ve 144 beta hcg çıktıktan sonra düşmeye başlamıştı. Daha sonra tam 1 sene korunmamış olmamıza rağmen maalesef çocuğumuz olmadı. Doktor kontrollerinden tutun da rahim filmi çekimine kadar her şey tertemiz ve sorunsuz çıktı ki eşimin spermogram testi de sorunsuzdu ama anlamsız bir şekilde hamile kalamıyordum.
Bu ay en son 26 haziranda adet görmüştüm. Yumurtlama günlerimi aktif testlerle takip ettiğimden 6 ve 7 temmuzda pozitif çıktı yumurtlama testlerim ve o günlerde birliktelik yaşadık. Vajinal kuruluğum vardı ve bu sebeple prefert kullandım tam yumurtlama dönemimde 2 gün de birer tane yani toplamda 2 tane. Bu sefer umudum tam kesin tutacak diye düşünüyordum ki 18 - 19 temmuz da 2 gün boyunca kahverengi lekelenmem olduğunda adet olacağımı düşündüm ancak 20 temmuzda lekelenmem durdu. 21 temmuz da gerçekten adet olduğumu düşündüm çünkü pıhtılı koyu bir kanama yaşadım ama sadece 1 gün ardından 26 temmuza kadar koyu kahverengi aynı zamanda pıhtılı akıntım devam etti ve bu adet olamaz sanırım düşük yapıyorum yeniden diye düşündüm ve akşam kan testi vermeye gittiğimde değerimin 2180 olduğunu öğrendim. Büyük bir şaşkınlıkla 27 temmuz sabahı randevu oluşturabildiğim ilk kadın doğum uzmanına gittim. Kendi doktorumda maalesef randevu zamanını yakalayamamıştım. Alttan ultrason ile kese görünmedi ve doktor dış gebelik olabileceğini her şeye kendimizi hazırlamamız gerektiğini söyledi. Eşim de bende yıkılmıştık 1 sene önceki düşükten sonra bir de üstüne dış gebelik haberi çok ağır gelmişti. Tam 40 saat sonra tekrardan kan testi verdiğimde değerim 3389'a yükselmişti. Kendi doktorumu arayarak durumu anlattığımda beni hastalarının arasına aldı ve cuma günü hastanenin yolunu tuttum ama büyük umutsuzluk ve hayal kırıklığıyla. Hiçbir umudum yoktu, yüksek ihtimalle operasyona gireceğim ve alacaklar umarım tüplerime zarar gelmemiştir düşüncelerindeydim. Yine alttan ultrason yapıldı ve oradaydı. Bak kese burada işte diyerek gösterdiğinde şok olmuştum. Ama değerim iki katı artmamış dediğimde de şu cevabı verdi artık kan değerlerinin iki katı artması hurafelerine inanma yüzde otuzluk bir artış bile olsa sağlıklı bir gebeliğe dönebilir dedi. Her ihtimale karşılık progestan verdi ve günde 3 kere vajinal yolla alacağımı söyledi. 15 Ağustosa kalp atışını duymaya gideceğiz eşimle şuan tam 5 haftalık minik bir pirinç tanesi kadar.
Demem o ki bazen her şey olması gerektiği gibi ilerlemez. Bu hayatta gerçekten mucizeler var. Üstelik benim hamilelik belirtilerim de klasik belirtiler gibi değildi. Öncelikle mide bulantısı henüz hiç yaşamadım, göğüslerimde inanılmaz bir ağrı oldu hala da çok hassaslar, dudaklarımın kenarlarında aşırı kuruma ve uçuk oldu, kanamam olduğu süreçte ishal yaşadım, tam 7 gün koyu kahverengi pıhtılı bir akıntım ve 1 günde pıhtılı koyu kırmızı kanamam oldu, cildimde ve saçlarımda parlamalar ve canlanma oluştu. Yaşadıklarımın sizin için bir umut olması temennilerimle ...
Ah canım çok sevindim rabbim sağlıkla sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin dualarında banada yer ver olur mu gebelik istiyorum 1 yıldır nasip olmuyorMerhaba,
Arkadaşlar merhaba Bugün Kadın doğuma gittim alttan muayene etti hafif kasık ağrılarım vardı herhangi bir sıkıntı göremedi sadece kistim var eve geldikten bir kaç saat sonra kahverengi akıntım oldu ve adet günüme daha 7 gün var sizce sebebi ne olmuş olabilir ilk defa böyle oldum gebelik olsa doktor ultrasonda görürdü acaba varsa eğer henüz yerleşmediği için göremez diye düşünüyorumMerhaba,
Alttan muayene lekelenme yapabiliyor benim oluyo bazen doktor da diyo olabilir endişelenme diyeArkadaşlar merhaba Bugün Kadın doğuma gittim alttan muayene etti hafif kasık ağrılarım vardı herhangi bir sıkıntı göremedi sadece kistim var eve geldikten bir kaç saat sonra kahverengi akıntım oldu ve adet günüme daha 7 gün var sizce sebebi ne olmuş olabilir ilk defa böyle oldum gebelik olsa doktor ultrasonda görürdü acaba varsa eğer henüz yerleşmediği için göremez diye düşünüyorum
Yardımcı olun lütfen çok istiyorum gebelik
Ama hafiften kasık ağrılarım da varAlttan muayene lekelenme yapabiliyor benim oluyo bazen doktor da diyo olabilir endişelenme diye
Birde bu sefer doktor tam içeri girmedi canım acımadı bile çok aşağıdan baktıAlttan muayene lekelenme yapabiliyor benim oluyo bazen doktor da diyo olabilir endişelenme diye