Bu konuyu bir çözüm bulun lütfen!!

essa9592

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
27
0
1
Konya
Uzun süreli ilişkimden snra yasanabilcek herseyi yasadık hatta çok zor kurulan bir ilişkiydi ve cok saglam oldugunu dusunuyordum. Birbirimizi cok seviyoruz ve cok konusulan bir askımız var. Ancak sevgilimin annesi beni istemiyo. Gecmişte çok gezip tozduğmu sevgilimle yasadıklarımızı ve bı kac konu daha duymus. Cokta otorıter bir kadın ve sevgilim evin tek oglu. Anne babada bosanmıs evın tek erkeği hatta. Napıcagımı hıc ama hıc bılmıyorum. Ben gercekten cok ıyı olmak istemiştim sevdiğim adamın aılesiyle kendı annemden farklı davranmıcagımu cok sevcegımı bılıyorum. Ancak kadın beni istemiyor ablasıda istemiyor kızlar yardım edin napmalıyımmm! ablasıyla telefonda konusup kendımı ıfade etmeye calıstm ancak olmadı sımdıkı planım ise dogum gunlerınde cıcek ve manevi bi hedıye yollamak hem hediye konusunda yardm hemde napmm gerektiği konusunda yardımm edermisinizzz bna :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzun süreli ilişkimden snra yasanabilcek herseyi yasadık hatta çok zor kurulan bir ilişkiydi ve cok saglam oldugunu dusunuyordum. Birbirimizi cok seviyoruz ve cok konusulan bir askımız var. Ancak sevgilimin annesi beni istemiyo. Gecmişte çok gezip tozduğmu sevgilimle yasadıklarımızı ve bı kac konu daha duymus. Cokta otorıter bir kadın ve sevgilim evin tek oglu. Anne babada bosanmıs evın tek erkeği hatta. Napıcagımı hıc ama hıc bılmıyorum. Ben gercekten cok ıyı olmak istemiştim sevdiğim adamın aılesiyle kendı annemden farklı davranmıcagımu cok sevcegımı bılıyorum. Ancak kadın beni istemiyor ablasıda istemiyor kızlar yardım edin napmalıyımmm! ablasıyla telefonda konusup kendımı ıfade etmeye calıstm ancak olmadı sımdıkı planım ise dogum gunlerınde cıcek ve manevi bi hedıye yollamak hem hediye konusunda yardm hemde napmm gerektiği konusunda yardımm edermisinizzz bna :(

şuan ki sevgilinden önceki hayatın tam olarak nasıldı bilmiyorum ancak ailesini bu nedenli etkileyecek bir durum olsa gerek.

Öncelikle empati kurarak sevgilinin öncei hayatının hovarda seklinde geçtiğini düşün ve ailen bunu biliyor olsa senin bu kişiyle birlikte olmanı istermiydi ???

Sana senin hayatın hovarda demiyorum sadece bir erkeğin bir ailede en kötü etkisini anlatmak için bu ifadeyi kullandım yanlış olmasın

İnsanların üzerinde bıraktığın etkiyi silmek için hediye çiçek vs bunlar onlar için bişi ifade etmeyecektir. özelşikle böyle ciddi bir konuda...

Bence onlarla vakit geçir ve kafalarında ki kızın sen olmadığına inandır. Tabiki gerçekten öyle biri değilsen...

Kendin ol yapmacık olma ilerleyen zamanlarada zorluk yasarsın.

Senin adına üzüldüm işin zor.

Ama şunu bil ki sevgiyle herşey olmuyor herkesin aşkınızı konuşması çok basit bir durumdur.

Ailesi boşanmış çocuklar özellikle annesine düşkün olurlar bilgin olsun.

Onlarla nasıl vakıt gecırebılırımkı benı ıstemezler benmde cıcek hediye gondermemn sebebı blkı biraz kızgınlıklarını alırımda görüşmeyi ayarlayabilirim diye. Ztn boyle seyler yuzyze konusmadan olmaz :(

Onlarla nasıl vakıt gecırebılırımkı benı ıstemezler benmde cıcek hediye gondermemn sebebı blkı biraz kızgınlıklarını alırımda görüşmeyi ayarlayabilirim diye. Ztn boyle seyler yuzyze konusmadan olmaz :(

öncelikle suan açtığın konuyu sanırım yaklasık 5 yere daha açmıssın

bir çok konu başlığına konu açman seni zorlar gerçekten cevap istiyorsan takip edebilceiğin sekilde konu açmalısın.

İçeriğini tam olarak bilmiyorum bu nedenle fazla bşr yorumda bulunamayacagım ama erkek arkadaşında sana destek verebilir.

Eski hayatın nasıl dı kii ???

bu konunun üstesinden çiçekle veya çikolatayla gelemezsin. ayrıca bu tür konuları telefonda halletmeye çalışma. eğer söylediklerinde samimiysen bunu hareketlerine göster ama aşırıya kaçmadan. aşırıya kaçarsan senin yapmacık olduğunu düşüneceklerdir. zamana bırak herşeyi ve panik yapma. sen ne kadar endişelenirsen o kadar çok hata yaparsın.

Çok gezip tozuyodum çevremdeki kızlar kötüydü. Çok görüşme diyen oldu hanı ypma denılen sey cazıp gelır ya hıc uzaklasmadım onlardan ergenlık ıste. O insanların yuzunde bende is koktum. Sevgilim hytıma girer girmz koptm o ortamdan 3 yıldr beraberz bı sevgılım var bıde 1 tane kız arkadasım ve aılem. Eskı sılınmıyomus alnından bunu anladım

Çok gezip tozuyodum çevremdeki kızlar kötüydü. Çok görüşme diyen oldu hanı ypma denılen sey cazıp gelır ya hıc uzaklasmadım onlardan ergenlık ıste. O insanların yuzunde bende is koktum. Sevgilim hytıma girer girmz koptm o ortamdan 3 yıldr beraberz bı sevgılım var bıde 1 tane kız arkadasım ve aılem. Eskı sılınmıyomus alnından bunu anladım

eski elbette ki silinmez.

Bu sadece kızlar için değil erkek içinde geçerli

Ama bunu kanıtlaman için mutlaka aileyle zaman geçirmelisin.

Dediğim gibi erkek arkadaşın ailesiyle görüşüp durumu anlatarak bir adım atabilir.

Hediyeyle olacak iş değil bunlar. Hediye elbette alabilirsin ama su durumda onlar için çok afedersin yalakalık yaranma gibi düşünülecektir.

Onların seninle ilgili düşüncelerini değiştirmeyecekler

Telefonda yüzyüze konusmak istediğimi ancak tepkılerındn sonra telefondada olsa konusmk istediğimi söyledim ve evet dedı yanı dogru dusunmussn der gbı. Normlde gorusmek isticektim ama ters cvplar aldıgım ıcın soyluyemedm kızlar nolur bı cozum bulun dıger bı sıkıntıda bnm aılemde herkes bılıyo ve artık evlenın demeye baslıvklar yavas yavas. Aılem ıstenmedıgımı duysa bu sefer hıc olmuck

Kadınlsr klubunde ılk gunum bılmıyordumm kızlar kusura bkmayın :)

:1::1::1:

sanırım 4-5 tane
Evet hangi birine cevap yazacağımı karıştırdım :60:

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler sanırım buradan geliyor:51:arkadaşların farklı işler karıştırıyor diye sizde öyle devam etmek zorunda değildiniz mesela lise arkadaşlarım hep okul çıkışı sahile giderler erkekli kızlı eğlenirlerdi ben okul çıkışına kadar beraberdim sonra herkes kendi evine eyvallah bunun sınırını çizmek gerek ama artık bunları sorgulamaya gerek bundan sonrası için verdim bu örneği:51:eski ergenlik dönemi falan neyse yaşanmış bitmiş siz kendinizden eminseniz gerisi faso fiso şahsen benim namusuma ya da hayatım hakkında yorum yapacak en son insan çevremdir eşim olacak kişinin ailesi de dahil eşim bile dil uzatamaz yaşanmışlıklarıma namusuma ben kendimi bilirim çünkü bu kadar eğilmeyin çiçekle çikolatayla olacak iş değil bunlar ya erkek arkadaşın tutacak elinden sahip çıkacak ailesine karşı dik duracak ya da sileceksiniz:ssz:

Erkek arkadasım yapılabılcek herseyı yparz sonuna kadar savasrz olmazsa bıtırırz dıyo. Bn onunla gercektn bırlıkte olmk ıstıyrm. Bu yuzdn yapılacsk ne kdr cok sey varsa ypmalıyım :(

Erkek arkadasım yapılabılcek herseyı yparz sonuna kadar savasrz olmazsa bıtırırz dıyo. Bn onunla gercektn bırlıkte olmk ıstıyrm. Bu yuzdn yapılacsk ne kdr cok sey varsa ypmalıyım :(

erkek arkadaşın çok yanlış bir cümle kullanmış bence.
Eğer gerçekten birşeylerin düzelmesini istiyorsa 3 yıllık bir ilişkin olduğunu söylüyorsun çoktan düzelmesi için adımlar atılabilirdi.
Olmazsa bitiririz kabul edilebilir bir cümle değil bence.

Kesınlıkle oyle ama sonucta oda aılesı ve sevgılımın para durumundada mesela dayanabılcegı aılesı sadece. Ve ztn aılesıne rest cekıp bna gelse sevgılımın aılesı bnı ıstemedıgı ıcın bnm aılem bu evlılıgı onaylmıck

Eğer gercekten evlenmeyi düşünüyorsan yani ciddi iseniz dogum gününde çiçek ve çikolata olmaz canım bi akşam yemeğe götür sevgilinde olsun oturup konuşun hem anlarlar durumun ciddiyetini dogum günü hediyesi bana çok basit geldi zaman geçer biraz aramazsın onları daha sonra ortalık durulur yemeğe götürüsün iyi olur

Back