Bu konuşma için yanlış bir zaman mı?

Herşeyin bir çözümü var valla yüklediler pcye çatır çatır bakıyorum kulağımda kulaklıkla.

O şahsi cebini vermek istemeyen de sorununu müdürüyle çözecek bir zahmet. Benim telefonum orta malı olmuş iştir diyip ses çıkartmıyorum, zaten günde on telefon da gelmiyor onlara. Tamamen kapris yaptığı.

Ve bizim şirkette santral kaldırılamaz o mümkün değil nalesef, kilit tüm birimler bizde. Zaten mesele santralin yoğun olup olmaması da değil benim görev tanımımın yapılmaması aslında.

Ama işte gümde kaç telefon çalıyor

Santralin kaldırılması derken oradaki kişinin kaldırılması, yani sizdeki gibi

Santralde ayrı çalışan olan yerlerde kaç telefon çalar ben bilmiyorum ama endüstri mühendisleri vs bunun çalışmasını yapar

Ben sadece gördüğümü yazdım zira gün içinde çalan 3-5 telefon ise ayrı eleman alınmıyor

Bir de ofiste dışarı nasıl aranıyor yani masadan mı santralden mi bu da önemli

Eğer o da santralden aranıyorsa mutlaka eleman gerekir diye bastırın

Ben yine günlük iş yükünüzü somut hale getirin derim ki amir bahane bulamasın

Biliyor musun, seni severim ama bazen sırf muhalefet etmek için yazdığını düşünüyorum. Sence ben günde 3 telefon çalsa bu kriz döneminde bunu gündeme getirip kendimi riske atar mıyım? Kapris yapacak zaman mı? Benden beklenen benden istenen çalışma diğer asistanlardan da çok farklı zaten. Yani ekstra bir iş. Kaç telefon çaldığına gelince öğlen bir kahve almaya kalktığımda on cevapsız çağrı geliyor sen gerisini hesapla.

Bence kendinize alttan alttan iş bakın . Bu süreçte de biraz iş yavaşlatın , yetişemiyorum deyin . Gönlünce bir iş bulunca da ayrılırsın . Ben hiç özelde çalışmadım pek bilemiyorum iş bulmanız kolay olur mu ama iş bulmadan ayrılma derim . Bizim ek dersler bile eksik olunca bazı harcamaları daha dikkatli yapmaya başladık

isteyenin bir yuzu, vermeyenin toptan kara.

bence talep edin, ama bu zamana kadar bu sekilde kabul edip artik hic bir sekilde yapmayacagim derseniz olmaz.

Artik prosedur ne ise o sekilde olmali.

Bizde mesela soyle, sen sikayetini dile getirirsin, hemen bir aksiyon plani olusturulur, o aksiyon plani icin de tarih belirlenir vs vs.

sizde de santrale eleman alinmasi, o elemanin yetisip sizin isinize yardimci olacak seviyeye gelmesi (tamamen disaridan bakan bir gozle) en az 3-4 ay surer saniyorum ki.
O yuzden simdiden soyleyin, konusun ama cok kisa bir surede bir cozum sarti da getirmeyin derim.

So what mi? Aman ne havalisin

Ben olumsuz cevap alacagini zannetmiyorum. Sizin orasi duzgun bir yer ,ne olursa olsun. Ya seni memnun edecek bir zam onerecekler ya da is tanimin degisecek bence. Hadi hayirli isler simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…