bence de çiftler ailelere eşit uzaklıkta oturmalı,
hatta ailelerden epeyce uzakta oturmalı.
siz de; madem öyle evi ordan alırsanız kiraya verirsiniz,
o zamana kadar hak var rahmet var yani eşiniz büyük şehir aşkıyla yanıp tutuşuyormuş,evi hemen yarın alıp öbür gün yerleşmezsiniz sanırım :44:
çok uzun vadeli planlar bunlar bence
valla hangi ilde ne kadar bilmem ama sunu cok iyi anladim ve gordumku erkek aileleri ogullarini dizlerinin dibinde istiyolar uzaklik sanki adami karisina kole edecek gibi geliyor herhalde
ama suda var yardim yonunden size iyi de olabilir ailenin yaninda olmaniz sonucta ev alacaksiniz maddi acidan
siz icinde yasayansiniz ne ne amacla oluyo bunu en iyi siz anlarsiniz gozlemleyin ve dogru olani yapin derim
iyi geceler hakkinizda hayirlisi olsun
malesef herşey aynı olmaz aileye yakın olunca
hatta erkek tarafına yakın olunca herşey kötüye gitmeye başlar,
malum erkekler ailesinin yanında aslan kesiliyor karakter değiştiriyor
bence bi müddet ev meselesini hiç açmayın, o açınca da kapatın konuyu soğusun biraz
sonra ufak ufak artıları eksileri söylemeye başlarsınız
off erkekleri anlamak mümkün değil mutluysan huzurluysan yaşa işte uzakta illa birşey çıkartacaklar!
[/Q
bilmiyorum işte bende herşeyin olumsuzunu düşünüyorum. ailelere muhtaçlığımız olmasın en azından çocuklarım büyüsün diye gitmedim bu tayinde ama eşim vazgeçmeyecek belli yani. ailesi baskı yapsa diyorum burdn gitmek istemez hatta babası burası için ev alın yerleşin diyor ama bizim ki durmam diyor. kendi memleketine 1.5 saat uzaklıkta bulunduğumuz yer sabah git akşam gel yani. ama yinede büyükşehir başka dediği bişey yok.
çok sinirleniyorum bazen gideceğim ve göreceğim ama hiçbişey senin planladığın gibi olmayacak diyorum oda o zaman " gitmeyeceğim etmeyeceğim huzur vermezsin" bilmeme ne başlıyor ama sonra tekrar. orda olsaydık şöyle yapardık çocukları şuraya götürürdük gönderirdik bilmeme ne. psikolojik baskı yapıyor resmen bana bende pes ettim artık yazdığım gibi bazen gözüm öyle kararıyorki " giderim işime gelmezse çoluğu çocuğuda başına yıkıp yoluma devam ederim" diyorum. ki bi sinir anında demiştim " kendisinden hayır görmediğiminin tohumundan ne hayır göreceğim" diye annesi filanda vardı hepsi şok oldu.
arkadaşım alsak bile evde oturamayacağız. ayrıca ailelerden şimdiye kadar hiçbir maddi yardım görmedik herkes bizi çok zengin görüyör çift maaşlıyız diye. kimseden de yardım istemem zaten kimse benden bi beklenti içine girmesin yeter. iki gün çocuklara bakmaya geliyorlar giderken yol paralarını biz karşılıyoruz düşün yani. torunlarına bile faydaları yok(her iki aileninde. bizimkilerde eşiminkilerde).
hı ozaman gerek yok yanlarına gıdıp strese gırmeye
esıne soyle hıcbısey eskısı gıbı olmaz de oralara tasınırsak de cunku baskaları mudahale edecek evımıze de belkı ıkna olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?