• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuda ne düşünüyosunuz

Eşim benden daha çok sever alışveriş yapmayı,gider alır hatta bana da alır zevklidir de çok şükür,bizim ilişkide tembel olan taraf benim (:

Eşim kendine kıyafet almaktan nefret eder. Genelde ben alırım. Ama ayakkabı gibi şeyler alınmıyor. Benim evde 3 çift kışlık çizmem, 2 çift botum, 3 tane mantom varken o mevsimlik ayakkabılarla tuhaf bir polarla geziyordu. En sonunda sinir oldum çık dedim bişeyler alacağız sana. Para yok dedi (var biliyorum). Tamam ben alıcam taksit yaparız vs dediysem de söz geçiremedim. Neyse bi kaç saat sonra eşime dedim ki benim gri, kahve, siyah montlarım var ya, bir tane de kırmızı istiyorum. "tamam hazırlan çıkıp alalım" demesiyle çığlığı bastım :KK70: Genelde hep bu şekilde oluyor.

Geçenlerde kendime bir şeyler bakarken o da kendine bişeyler beğenmiş. O günü not ettim, hayatımın miladıdır :KK70:
Aynen öyle işte ben ihtiyacım olsun olmasın alsam bişey demez.kendi ihtiyacı olduğu halde ben almasam almaz.adamlar kendilerini önemsemiyolar heralde canım.

Ben "Yeni bir şeyler al artık." derim, sonra beraber alışverişe çıkarız, ben beğenirim o alır. Ben demesem aklına gelmez onun da muhtemelen :)

Benim eşim de kendine çok almayı sevmez. Ama ben ona hep alalım isterim.
Çalışmıyorum bu arada.
Kıyafetlerini birlikte alırız, beden konusunda sıkıntı çıkabilir diye yalnız almayı pek tercih etmem.
Birlikte beğeniriz, benim fikrimi önemser sağolsun.

Sizin almanıza birşey demiyor, beğenip giyiyorsa sorun edecek birşey yok bence

Ben almam da aldiririm.
Ben demesem senelerce ayni kiyafeti giyer.
Bizim de ayni sizin gibi, is kiyafetlerine ozenir ama gunluklere takilmaz.
Hadi sana alisveris yapalim deyip suruklerim kolundan.

Bazı insanlar zorunlu olmadıkça kıyafet almayı sevmez, ben de bunlardan biriyim.
Kocaman insan, bırakın kendi alsın. Siz hiç karışmayın.

Bazı insanlar zorunlu olmadıkça kıyafet almayı sevmez, ben de bunlardan biriyim.
Kocaman insan, bırakın kendi alsın. Siz hiç karışmayın.
Ah ah alsa işte almıyo sorun orda.sonra bi toplantısı filan oluyo sivil gideceği yada şehir dışına gidiyo bazen sonra ben zorlanıyorum kıyafeti az olduğu için yıka kurut zor oluyo.bide bumu var diye çıkışıyodu bana ee almıyosun napıyım diye kızıyodum.bende çözümü kendim almakta buldum.

Kızlar herkeslere günaydın.belki bi dert değil ama fikirlerinizi merak ediyorum.benim eşim günlük giymeye kendine hiç kıyafet ayakkabı almaz.resmi bi kurumda çalışıyo ve işi gereği sürekli takım elbise giyiyo.ama günlük hayatta giyeceği şeyleri ben alıyorum mesela bi sürü gömlek aldım.yeni ayakkabı aldım.şimdide mont aldım baharlık çünkü baharlık montu yok.hiçte aldırış etmez.heryere arabayla gidiyo.hee çalışıyomuyum çalışmıyorum parasını zaten o veriyo.ama mesela montu ben aldım hediye.eşim kesinlikle cimri bi insan değil.ama kıyafet konusunda böyle.benim aldıklarımıda çok beğenerek giyiyo.bende almasam bu sefer biyere gitcek oluyo zaten az olduğu için oda kirli filan oluyo bazen bu sefer bana kızıyo.bende çözümü böyle buldum.hepsinide internetten alıyorum zaten.ben kendime alırım çocuklara ben alırım artık eşimede ben alıyorum.sizde durumlar nasıl.eşiniz kendimi alır yoksa sizmi beğenip alırsınız kıyafetlerini.
Eşiminkileri ben alıyordum,kendi kıyafetlerimi de kendim alırım
Normalde kendısı ıstemez ben gıymem sana giydiririm der. Ama ben yıne gerektikçe alırım
Pantolon ve ayakkabısını beraber alırız okadar riske girmem.Her pantolonun kesimlerini beğenmiyor
Kendm için de aldırmam. Pahalı alacağını bildiğim için daha uygun bırşeyler bakarım içime sinerse alırım .

Normalde kendısı ıstemez ben gıymem sana giydiririm der. Ama ben yıne gerektikçe alırım
Pantolon ve ayakkabısını beraber alırız okadar riske girmem.Her pantolonun kesimlerini beğenmiyor
Benim için alacaksa kendisine de aldırmam,pahalı alacağını bildiğim için daha uygun bırşeyler bakarım içime sinerse alırım .

aldığımı eşim beğenmez o yüzdn kendi alır
ama ilerde aldıklarımı giyer :nazar::bicak:
galiba gelecekte ki kıyafetleri biliyorum :oops::KK73:

Kendm için de aldırmam. Pahalı alacağını bildiğim için daha uygun bırşeyler bakarım içime sinerse alırım .
Bende pantlon almadım daha hiç bi onu tam tutturamam gibi geliyo.

Kızlar herkeslere günaydın.belki bi dert değil ama fikirlerinizi merak ediyorum.benim eşim günlük giymeye kendine hiç kıyafet ayakkabı almaz.resmi bi kurumda çalışıyo ve işi gereği sürekli takım elbise giyiyo.ama günlük hayatta giyeceği şeyleri ben alıyorum mesela bi sürü gömlek aldım.yeni ayakkabı aldım.şimdide mont aldım baharlık çünkü baharlık montu yok.hiçte aldırış etmez.heryere arabayla gidiyo.hee çalışıyomuyum çalışmıyorum parasını zaten o veriyo.ama mesela montu ben aldım hediye.eşim kesinlikle cimri bi insan değil.ama kıyafet konusunda böyle.benim aldıklarımıda çok beğenerek giyiyo.bende almasam bu sefer biyere gitcek oluyo zaten az olduğu için oda kirli filan oluyo bazen bu sefer bana kızıyo.bende çözümü böyle buldum.hepsinide internetten alıyorum zaten.ben kendime alırım çocuklara ben alırım artık eşimede ben alıyorum.sizde durumlar nasıl.eşiniz kendimi alır yoksa sizmi beğenip alırsınız kıyafetlerini.
Ben kendime ve çocuklara alırım , eşime almıyorum çünkü benim aldığımı beğenmiyor kendi de almıyor, en son annesi kızdı da kendi bi zahmet gidip takım elbise vs aldı kendine

Back
X