• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuda ne düşünüyosunuz

Bu biraz sohbet olmuş sanki dert değil.

Eşim giyimine dikkat eden bir adamdır. Genelde kendi yapar alışverişini. Ben bişey görürsem alırım ona ara sıra.

Bir de internetten alışveriş yaparken ben beğendiğim her şeyi sepete atarım. Sonra eşim o anki maddi duruma ve beğenisine göre eler, öyle sipariş eder.

Evli değilim ama nişanlıyım. Beraber gider alırız sonra eve gidince beğenmez suçu da bana atar. Senin yüzünden bunu aldım, yok orası öyle böyle niye uyarmadın. Uyarımı çok dinliyormuş gibi.. :) Artık kendi netten alıyor,evlenince de öyle olur heralde gidip almam daha bişey:63:
Ay sizinkide çok komikmiş.benim babamda öyle zaten biz alsak kesin giymez meğenmezde.beraber alsakta kesin bi kusur bulur.dediğin gibi suçuda bize atar.

Bence sızınkı daha ıyı hem zevkınıze guvenıyor hem gereksız harcama yapmıyor ne guzel ıste :KK66:
Benım esımden yana en cok sıkayetcı oldugum sey parasal konularda sorumsuzlugudur bunun en buyuk nedenı de gereksız alısverıs merakıdır..
Bende şu yönden düşünüyorum şimdi giymiycekte ne zaman giycek.yani herşey gençlikte yakışır.kızıyorum şimdi giymiycende ne zaman giycem yaşlanıncamı diye.bak yaz geçti kendine iyisinden bi güneş gözlüğü al dedim araba sürüyo gözleride rahatsız doktor al dedi.ama umutsayıp almadı.ben alcaktım int.pahalı bişey buldum iyimi değilmi bilemedim alamadım o yüzden.yine iş başa düştü memlekete gitcem annemlere artık ordan bakıp alcam bitane.kendini hiç umursamıyo.kızıyom bende

ben beraber gidiyorum hem beğendiklerini hem beğendiğimi giydiriyorum güzel olunca alıyoruz. tek başım almak sorumluluk gibi geliyor ya

Bende şu yönden düşünüyorum şimdi giymiycekte ne zaman giycek.yani herşey gençlikte yakışır.kızıyorum şimdi giymiycende ne zaman giycem yaşlanıncamı diye.bak yaz geçti kendine iyisinden bi güneş gözlüğü al dedim araba sürüyo gözleride rahatsız doktor al dedi.ama umutsayıp almadı.ben alcaktım int.pahalı bişey buldum iyimi değilmi bilemedim alamadım o yüzden.yine iş başa düştü memlekete gitcem annemlere artık ordan bakıp alcam bitane.kendini hiç umursamıyo.kızıyom bende
su da var sımdı esınız parayı kazanan kısı, sız harcayan...
belkı esınız ıcın gereksız bu tarz seyler cunku para kazanmak kolay degıl bende oyle gereksız harcama yapmam on tane kıyafete markalı seylere ıhtıyacım yok , olsada geregınden fazlasını almam hem kıyafet dedıgınız nedır kı ona verecegım parayla gezeyım seyahet edeyım bence daha mantıklı....
belkı esınızde bu kafada...

Ya düşünüyorum da bence sizin olay daha iyi ya. Eşinizi zevkinizce giydirebilirsiniz :D Beğenip giyiyormuş zaten, oh çöpsüz üzüm valla :D
Benim babam mağaza mağaza dolabıp kendine kıyafetler saatler ayakkabılar alıyor, ben kıskanıyorum kime bu sus diye. Annem aldırmıyor ama sevmiyorum böyle üzerine titizlenmesini. Gerçi mesleği gereği temiz düzenli olması gerek ama banane, babama bakanın gözlerini oyarım :D
Benim herif de tam tersi nerede sevmediğim bir şey var onu giyiyor! İkidir yanıma el çantası ile geldi-erkekte en nefret ettiğim aksesuardır- Hemen koştum şık bir sırt çantası aldım. Bir dahakine bunu tak dedim, bakalım takar inşallah...

Krizi fırsata çevirin derim ;) çocukken barbi bebek giydirir gibi giydirin kocanızı

aynı durumdayız.
eşimin eksiklerini hep ben inceler bakar alırım.
yoksa eşim eksiği olduğunun bile farkında değildir..
ona kalsa 5 senelik tişört hala yepyeni..
en son kv geldiğinde bayağı bi kızmıştı bu ne böyle eskici gibi diye ve toplayıp atmıştı :KK45:
bi de kızıyor onlar yeniydi daha giyiyordum ben diye..
bu yuzden özel günlerde hediye alırken hiç zorlanmam zira hep bi ihtiyacı oluyor..
pijama,ayakkabı,pantolon,eşofman...hepsi bende.
sanırım erkekler genel olarak böyle.
valla benim bir ihtiyacım olacak da almayacağım :KK45:
b.ku çıkarana kadar alışveriş yaparım yeter ki fırsat elime geçmeyegörsün :KK70:
o yüzden problem yok aynen böyle devam edin: =)

Beraber alışverişe çıkarız ama ben beğenirim eşim alır onun beğendikleri olur ama benden fikir alı zevkimi beğendiğinden benim dediğim olur çoğunlukla:KK53:

Kızlar herkeslere günaydın.belki bi dert değil ama fikirlerinizi merak ediyorum.benim eşim günlük giymeye kendine hiç kıyafet ayakkabı almaz.resmi bi kurumda çalışıyo ve işi gereği sürekli takım elbise giyiyo.ama günlük hayatta giyeceği şeyleri ben alıyorum mesela bi sürü gömlek aldım.yeni ayakkabı aldım.şimdide mont aldım baharlık çünkü baharlık montu yok.hiçte aldırış etmez.heryere arabayla gidiyo.hee çalışıyomuyum çalışmıyorum parasını zaten o veriyo.ama mesela montu ben aldım hediye.eşim kesinlikle cimri bi insan değil.ama kıyafet konusunda böyle.benim aldıklarımıda çok beğenerek giyiyo.bende almasam bu sefer biyere gitcek oluyo zaten az olduğu için oda kirli filan oluyo bazen bu sefer bana kızıyo.bende çözümü böyle buldum.hepsinide internetten alıyorum zaten.ben kendime alırım çocuklara ben alırım artık eşimede ben alıyorum.sizde durumlar nasıl.eşiniz kendimi alır yoksa sizmi beğenip alırsınız kıyafetlerini.
Eşin parasıyla eşe hediye ahahahha

Ne güzel işte kafana göre giydir
Benim eşim kıyafet konusunda aşırı titizdir takıntılı olduğu belli bir kaç marka var her ay beraber gideriz birlikte alırız genelde o seçer kendine ne alırsa banada benzerini alma alışkanlığı var birde
İstediğinin bedenini bulamazsa internetten sipariş verir
Ben her an alışveriş yapabilirim her dışarı çıktığımızda birşey beğenirsem alırım
Çok bakar almazsam sonra gidip eşim alır zaten

aynı durumdayız.
eşimin eksiklerini hep ben inceler bakar alırım.
yoksa eşim eksiği olduğunun bile farkında değildir..
ona kalsa 5 senelik tişört hala yepyeni..
en son kv geldiğinde bayağı bi kızmıştı bu ne böyle eskici gibi diye ve toplayıp atmıştı :KK45:
bi de kızıyor onlar yeniydi daha giyiyordum ben diye..
bu yuzden özel günlerde hediye alırken hiç zorlanmam zira hep bi ihtiyacı oluyor..
pijama,ayakkabı,pantolon,eşofman...hepsi bende.
sanırım erkekler genel olarak böyle.
valla benim bir ihtiyacım olacak da almayacağım :KK45:
b.ku çıkarana kadar alışveriş yaparım yeter ki fırsat elime geçmeyegörsün :KK70:
o yüzden problem yok aynen böyle devam edin: =)
Aynen canım ya valla inanırmısın 10 sene önceki tişörtleri duruyo hala.

Eşin parasıyla eşe hediye ahahahha
Bence ortada komik bi durum yok o dışarda çalışıyosa sonuçta bende evde çalışıyorum.kendime ait paramda oluyo ayrıca.sırf o görmesin diye hediye olarak aldığım şeyleri kapıda ödeme alıyorum mesela.eşimde aldığım şeye ne hediyesi zaten parasını ben ödüyorum muhabbeti yapmaz aksine çok mutlu olur.

Kızlar herkeslere günaydın.belki bi dert değil ama fikirlerinizi merak ediyorum.benim eşim günlük giymeye kendine hiç kıyafet ayakkabı almaz.resmi bi kurumda çalışıyo ve işi gereği sürekli takım elbise giyiyo.ama günlük hayatta giyeceği şeyleri ben alıyorum mesela bi sürü gömlek aldım.yeni ayakkabı aldım.şimdide mont aldım baharlık çünkü baharlık montu yok.hiçte aldırış etmez.heryere arabayla gidiyo.hee çalışıyomuyum çalışmıyorum parasını zaten o veriyo.ama mesela montu ben aldım hediye.eşim kesinlikle cimri bi insan değil.ama kıyafet konusunda böyle.benim aldıklarımıda çok beğenerek giyiyo.bende almasam bu sefer biyere gitcek oluyo zaten az olduğu için oda kirli filan oluyo bazen bu sefer bana kızıyo.bende çözümü böyle buldum.hepsinide internetten alıyorum zaten.ben kendime alırım çocuklara ben alırım artık eşimede ben alıyorum.sizde durumlar nasıl.eşiniz kendimi alır yoksa sizmi beğenip alırsınız kıyafetlerini.
Benimkide kendisine hiç tek başına kıyafet almaz ya beraber gideriz almaya yada sen git al der ben alırım

ben de eşime iş&gezme kıyafetlerinden tut, iç çamaşırı ve çoraplarına kadar alıyorum. bedenini biliyorum, zevklerimiz de birbirine uyuyor o yüzden benim almamdan çok memnun. bir de ben bir şey aldığım zaman çorabına kadar uyumlu olacak şekilde alıyorum, ona giymekten başka bir iş kalmıyor yani :KK45:

Eşim kendine kıyafet almaktan nefret eder. Genelde ben alırım. Ama ayakkabı gibi şeyler alınmıyor. Benim evde 3 çift kışlık çizmem, 2 çift botum, 3 tane mantom varken o mevsimlik ayakkabılarla tuhaf bir polarla geziyordu. En sonunda sinir oldum çık dedim bişeyler alacağız sana. Para yok dedi (var biliyorum). Tamam ben alıcam taksit yaparız vs dediysem de söz geçiremedim. Neyse bi kaç saat sonra eşime dedim ki benim gri, kahve, siyah montlarım var ya, bir tane de kırmızı istiyorum. "tamam hazırlan çıkıp alalım" demesiyle çığlığı bastım :D Genelde hep bu şekilde oluyor.

Geçenlerde kendime bir şeyler bakarken o da kendine bişeyler beğenmiş. O günü not ettim, hayatımın miladıdır :D

Back
X