- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Ben de esime kendim alirim bircok kiyafetini, cok da mutlu olurKızlar herkeslere günaydın.belki bi dert değil ama fikirlerinizi merak ediyorum.benim eşim günlük giymeye kendine hiç kıyafet ayakkabı almaz.resmi bi kurumda çalışıyo ve işi gereği sürekli takım elbise giyiyo.ama günlük hayatta giyeceği şeyleri ben alıyorum mesela bi sürü gömlek aldım.yeni ayakkabı aldım.şimdide mont aldım baharlık çünkü baharlık montu yok.hiçte aldırış etmez.heryere arabayla gidiyo.hee çalışıyomuyum çalışmıyorum parasını zaten o veriyo.ama mesela montu ben aldım hediye.eşim kesinlikle cimri bi insan değil.ama kıyafet konusunda böyle.benim aldıklarımıda çok beğenerek giyiyo.bende almasam bu sefer biyere gitcek oluyo zaten az olduğu için oda kirli filan oluyo bazen bu sefer bana kızıyo.bende çözümü böyle buldum.hepsinide internetten alıyorum zaten.ben kendime alırım çocuklara ben alırım artık eşimede ben alıyorum.sizde durumlar nasıl.eşiniz kendimi alır yoksa sizmi beğenip alırsınız kıyafetlerini.
Aynen canım ne olsa giyip çıkıyo.ben tek tek özene bezene seçip alıyorum.Benzer durum bende de var. Ben hadi çıkalım alışveriş yapalım demesem ya da internetten bu nasıl bunu alalım mı demesem çok dert etmez.
Mevzuyu bana yıktı, rahat ediyor
İş gömleklerini normal zamanda giymez.en son aldığımız takımıda beraber aldık.ben olmasam alamazdı zaten karar verip.hakkaten evlendiğimizden beri baxser çorap hep ben alırım.Genel erkek davranışı
Ülkede kilotları bile kadın alır
Bence çok da dert etmeyin
Eşim için ben gezip beğenir şurada var deyip o gidip deneyip Almıştır mesela
Takımları kim alıyor
Yani ne bileyim haftada 5 gün takım giyerse geriye iki gün kalır o iki günde de ayakkabı yıllarca gider mesela
Ya da gömlekler aldım demişsiniz hafta içi takım giyen adamın zaten gömleği vardır hani tişört aldım deseniz anlarım da birçok gömlek daha almaya ne gerek var 2-3 tane yeter de artar
Makinalar hızlı yıkıyor zaten bir kişiye 10
Taneden fazla giysi gereksiz bence haftada 7 gün var haftada bir yıkasan bile yeter de artar zaten
esım kendısı alır, sayamayacagım kadar cok ayakkabısı ve kıyafetı vardır , bende kendıme ve kızıma alırım... ben ıhtıyac dahılınde alırım ve marka aramam sezonluk ucuz alısverıs tercıhımdır..Kızlar herkeslere günaydın.belki bi dert değil ama fikirlerinizi merak ediyorum.benim eşim günlük giymeye kendine hiç kıyafet ayakkabı almaz.resmi bi kurumda çalışıyo ve işi gereği sürekli takım elbise giyiyo.ama günlük hayatta giyeceği şeyleri ben alıyorum mesela bi sürü gömlek aldım.yeni ayakkabı aldım.şimdide mont aldım baharlık çünkü baharlık montu yok.hiçte aldırış etmez.heryere arabayla gidiyo.hee çalışıyomuyum çalışmıyorum parasını zaten o veriyo.ama mesela montu ben aldım hediye.eşim kesinlikle cimri bi insan değil.ama kıyafet konusunda böyle.benim aldıklarımıda çok beğenerek giyiyo.bende almasam bu sefer biyere gitcek oluyo zaten az olduğu için oda kirli filan oluyo bazen bu sefer bana kızıyo.bende çözümü böyle buldum.hepsinide internetten alıyorum zaten.ben kendime alırım çocuklara ben alırım artık eşimede ben alıyorum.sizde durumlar nasıl.eşiniz kendimi alır yoksa sizmi beğenip alırsınız kıyafetlerini.
Benim babamda öyledir mesela.50 yaşında hala marka takıntısı var.öyle ucuz bişeyi filan beğenip giymez.ona habersiz hiç bişey almayız o yüzden.Beraber alırız çünkü eşim hiç bir şeyi beğenmez
Eşimin erkek kardeşi öyledir mesela hep marka alır.geçen bi tşörte 120l vermiş.benim kocamı öldürseler bi tşörte o parayı vermezesım kendısı alır, sayamayacagım kadar cok ayakkabısı ve kıyafetı vardır , bende kendıme ve kızıma alırım... ben ıhtıyac dahılınde alırım ve marka aramam sezonluk ucuz alısverıs tercıhımdır..
esım marka takılır ve o ıhtıyac yoksada alır yanı varken yok dıyenlerden cunku hep yenılere taar eskılerı unutur
Evet fikrimi sorar ama mesela günlük ayakkabıyla montu ben düşündüm.kendinin aklına gelmez.süpriz halada gelmedi int.aldım.bakalım ne diycek.Eşinizin kıyafet danışmanı olmuşsunuz ne ala.. Eşim her işini kendi halleder ama benden böyle bişey istese bundan zevk duyardım..
Bence sızınkı daha ıyı hem zevkınıze guvenıyor hem gereksız harcama yapmıyor ne guzel ısteEşimin erkek kardeşi öyledir mesela hep marka alır.geçen bi tşörte 120l vermiş.benim kocamı öldürseler bi tşörte o parayı vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?