Bu konuda ne düşünüyosunuz

iremerve1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4.305
4.962
83
Kızlar herkeslere günaydın.belki bi dert değil ama fikirlerinizi merak ediyorum.benim eşim günlük giymeye kendine hiç kıyafet ayakkabı almaz.resmi bi kurumda çalışıyo ve işi gereği sürekli takım elbise giyiyo.ama günlük hayatta giyeceği şeyleri ben alıyorum mesela bi sürü gömlek aldım.yeni ayakkabı aldım.şimdide mont aldım baharlık çünkü baharlık montu yok.hiçte aldırış etmez.heryere arabayla gidiyo.hee çalışıyomuyum çalışmıyorum parasını zaten o veriyo.ama mesela montu ben aldım hediye.eşim kesinlikle cimri bi insan değil.ama kıyafet konusunda böyle.benim aldıklarımıda çok beğenerek giyiyo.bende almasam bu sefer biyere gitcek oluyo zaten az olduğu için oda kirli filan oluyo bazen bu sefer bana kızıyo.bende çözümü böyle buldum.hepsinide internetten alıyorum zaten.ben kendime alırım çocuklara ben alırım artık eşimede ben alıyorum.sizde durumlar nasıl.eşiniz kendimi alır yoksa sizmi beğenip alırsınız kıyafetlerini.

Kendi aldığıda olır ama bende alırım benim aldıklarımı daha çok beğenerek giyer

Benzer durum bende de var. Ben hadi çıkalım alışveriş yapalım demesem ya da internetten bu nasıl bunu alalım mı demesem çok dert etmez.
Mevzuyu bana yıktı, rahat ediyor

Ben de esime kendim alirim bircok kiyafetini, cok da mutlu olur

Genel erkek davranışı

Ülkede kilotları bile kadın alır

Bence çok da dert etmeyin

Eşim için ben gezip beğenir şurada var deyip o gidip deneyip Almıştır mesela

Takımları kim alıyor

Yani ne bileyim haftada 5 gün takım giyerse geriye iki gün kalır o iki günde de ayakkabı yıllarca gider mesela

Ya da gömlekler aldım demişsiniz hafta içi takım giyen adamın zaten gömleği vardır hani tişört aldım deseniz anlarım da birçok gömlek daha almaya ne gerek var 2-3 tane yeter de artar

Makinalar hızlı yıkıyor zaten bir kişiye 10
Taneden fazla giysi gereksiz bence haftada 7 gün var haftada bir yıkasan bile yeter de artar zaten

İş gömleklerini normal zamanda giymez.en son aldığımız takımıda beraber aldık.ben olmasam alamazdı zaten karar verip.hakkaten evlendiğimizden beri baxser çorap hep ben alırım.

esım kendısı alır, sayamayacagım kadar cok ayakkabısı ve kıyafetı vardır , bende kendıme ve kızıma alırım... ben ıhtıyac dahılınde alırım ve marka aramam sezonluk ucuz alısverıs tercıhımdır..
esım marka takılır ve o ıhtıyac yoksada alır yanı varken yok dıyenlerden cunku hep yenılere taar eskılerı unutur

Erkeklerin kendine kiyafet begeneni ,alani, gidip alisveris yapani nadirdir bence zaten. Ben evli olsam ben de kocami ben giydirmek hosuma gider. Sen niye bunu sıkıntı ediyon ki. Hatta evli degilim sevgilim herseyi sorar bana ya da ben alirim

Eşimin erkek kardeşi öyledir mesela hep marka alır.geçen bi tşörte 120l vermiş.benim kocamı öldürseler bi tşörte o parayı vermez

Eşimle bakmaya beraber gideriz,hem AVM de dolaşırız hem alışveriş yaparız.O beğenir ben de yakıştırırsam alırız :)

Eşinizin kıyafet danışmanı olmuşsunuz ne ala.. Eşim her işini kendi halleder ama benden böyle bişey istese bundan zevk duyardım..

Eşinizin kıyafet danışmanı olmuşsunuz ne ala.. Eşim her işini kendi halleder ama benden böyle bişey istese bundan zevk duyardım..
Evet fikrimi sorar ama mesela günlük ayakkabıyla montu ben düşündüm.kendinin aklına gelmez.süpriz halada gelmedi int.aldım.bakalım ne diycek.

Eşimin erkek kardeşi öyledir mesela hep marka alır.geçen bi tşörte 120l vermiş.benim kocamı öldürseler bi tşörte o parayı vermez
Bence sızınkı daha ıyı hem zevkınıze guvenıyor hem gereksız harcama yapmıyor ne guzel ıste
Benım esımden yana en cok sıkayetcı oldugum sey parasal konularda sorumsuzlugudur bunun en buyuk nedenı de gereksız alısverıs merakıdır..

Evli değilim ama nişanlıyım. Beraber gider alırız sonra eve gidince beğenmez suçu da bana atar. Senin yüzünden bunu aldım, yok orası öyle böyle niye uyarmadın. Uyarımı çok dinliyormuş gibi.. :) Artık kendi netten alıyor,evlenince de öyle olur heralde gidip almam daha bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…