Çalıştığınızı bilmiyordum ben. Keşke eşiniz en başta sigortalı bir işte çalışmaya başlasaydı yani bunu demek istiyorum ben. Bundan sonra mutlaka sigorta şartı koşsun, maaşı az olsa bile emeklilik için günü birikmiş olur. Şuan kria veremiyorsanız ev sahibine durumu açıklamalısınız, teyzemlerde kiracı onların ev sahibi 1 2 ay idare edeceğini söyledi, belki sizinkide sizi idare edebilir. Bu dönemde evden çıkarabilirler mi bilmiyorum, gerçi olağanüstü dönemlerden geçiyoruz insanların çoğu işinden çıktı. Eş ailesi ya da kendi ailenizi de düşünebilirsiniz, eğer durumları iyiyse 1 2 ay en azından erzak ya da market yardımında bulunsunlar size. Hamilesiniz iyi beslenmenin gerekiyor. Dediğim gibi, belediyelere mutlaka gidin bir bakın, bir şekilde bir çaresi illaki bulunur. Umarım biran önce kurtulursunuz bu durumdan.
Bu arada sigortasız işçi çalıştırdığı için fırın sahibini şikayet edebilirsiniz diye biliyorum. Hatta etmeniz en mantıklısı zira milletin hakkına girmiş oluyorlar. Eşinizde iş baksın, marketler harıl harıl reyoncu, kasiyer, kurye aramaya başladılar. Mutlaka başvurularını yapsın derim.