Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu konuda dürüst davranamıyorum
- Konu Sahibi Tanufuk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tabiki servise gittik şöyle ki servis bunu sorun olarak görmüyor. Ekspertiz raporu verdiler araç sorunsuzdur diye... Arabayı tabi ki kullandı sorun araç soğukken ilk çalıştığında oluyor bir dk kadar benzini almıyor. Adama tabi ki bu durumdan blraz bahsettim ilk çalıştığında bir dk kadar bekleyeceksiniz dedim. Servise belki yüz kere gittim adamlar artık benden bıktı senin aracının bir şeyi yok diye beş kere program yüklediler. Ben daha önce aynı markanın başka aracını kullanmıştım onda öyle bir sorun yoktu. Fabrika çıkışı sorun var.
bencede iciniz rahat olmamali siz malinizi elinizden cikarma derdindesiniz peki alan adamin gunahi ne bizimde basimizdan gecti 3 ay icinde arabayi cöpe attik ben analamam arizasinin ne olldugundan tam ama satan adamin bize sölyemedigi ariza yüzünden arabanin motoru yandi yazik degilmi bizim giden paramiza
arabayi belki biraz ucuza satmis olursunuz ama en azindan vicdaniniz rahat olur
- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
Tabiki servise gittik şöyle ki servis bunu sorun olarak görmüyor. Ekspertiz raporu verdiler araç sorunsuzdur diye... Arabayı tabi ki kullandı sorun araç soğukken ilk çalıştığında oluyor bir dk kadar benzini almıyor. Adama tabi ki bu durumdan blraz bahsettim ilk çalıştığında bir dk kadar bekleyeceksiniz dedim. Servise belki yüz kere gittim adamlar artık benden bıktı senin aracının bir şeyi yok diye beş kere program yüklediler. Ben daha önce aynı markanın başka aracını kullanmıştım onda öyle bir sorun yoktu. Fabrika çıkışı sorun var.
bu durumda arabayi sat gitsin bence...
servis eger sorun yok diyorsa, ortada tamir edilecek bir sey yoksa sat gitsin canim vicdan yapmanin anlami yok baksana servisteki adamlar bile sorunsuzdur diyorlarmis...
tabii takma kafana aracı sana satmıyor tabii takmazsın.ne kadar bencil insanlar var allahım yaa
adam salakmı anlardı arbanın sorununu demekki razı ucuza buldujm diye gider bi bakım yaptırır 2bin lira fazlaya satar eşimin erkek kardeşi galerici bende arada bi gidiyorum neler geliyor bir bilseniz 2.el araba alırken insanlar 10yere baktırıyorlar adam razıysa kimseye laf düşmez sen ne diyosun banaya bencil falan değilim ben
o değil de hemşireler ne çok kazanıyor yahu..
döner sermayeli iş istiyorum ,Allah daha çok versin
ben de şimdi bu tarz bişey yazacaktım ....
valla ne yalan söyleyeyim okurken içimden aman dürüst ol ya da boşver demek yerine banane arabanın fiyatından demek geldi...benim arabam var şu kadara aldım şu kadara satıyorum yeni ısmarladığım araba bekliyor vsvs...arabam var sattım ve şöyle bir kusuru var alıcıya söylemedim..tek cümle ile özetledim işte...ben mi garip düşünüyorum :26:
kusura bakmayın ama bugün böyle bir konu daha okudum orda kendimi tuttum maalesef size patladı....böyle konuları okudukça....neyse söylemeyeyim ve daha fazla konuşmadan sizi sorununuz ve çözüm önerileri ile başbaşa bırakayım....
ben de şimdi bu tarz bişey yazacaktım ....
valla ne yalan söyleyeyim okurken içimden aman dürüst ol ya da boşver demek yerine banane arabanın fiyatından demek geldi...benim arabam var şu kadara aldım şu kadara satıyorum yeni ısmarladığım araba bekliyor vsvs...arabam var sattım ve şöyle bir kusuru var alıcıya söylemedim..tek cümle ile özetledim işte...ben mi garip düşünüyorum :26:
kusura bakmayın ama bugün böyle bir konu daha okudum orda kendimi tuttum maalesef size patladı....böyle konuları okudukça....neyse söylemeyeyim ve daha fazla konuşmadan sizi sorununuz ve çözüm önerileri ile başbaşa bırakayım....
Ne demek istediğinizi anlamadım ama anladığım kadarıyla cvp yazıyorum. Yaşadığım zararı ifade etmek için arabanın tutarını yazdım yeni araç buldum dedim bayinin elinde tek kalan araç olduğu için arabayı satmak için acele etmem gerektiğini ifade ettim. Yine de yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum amacım kendimi övmek falan değil yanlış anlamayın.
Bir de şöyle düşünüyorum ben biraz araba konusunda takıntılı biriyimdir aracın içinde ufak bir tıkırtı olsa onu bulana kadar uğraşırım. öyle garip bir durum ki sorunun ne olunduğu bilinmiyor bana göre ufakta olsa sorun var onlara göre sorunsuz araç. Forumlarda takip ettiğim kadarıyla 2011 modeller daha fazla arıza çıkartıyormuş ama adamlar hala araç satıyor. Belki de ben abartıyorum adama durumdan biraz bahsettim. Araç soğukken bir dk gaza basmayın bekleyin dedim. Adam bunu sorun olarak görmedi.
bencede iciniz rahat olmamali siz malinizi elinizden cikarma derdindesiniz peki alan adamin gunahi ne bizimde basimizdan gecti 3 ay icinde arabayi cöpe attik ben analamam arizasinin ne olldugundan tam ama satan adamin bize sölyemedigi ariza yüzünden arabanin motoru yandi yazik degilmi bizim giden paramiza
Sizinki farklı bir durum. Bu sorun arabanın motorunu yakacak bir sorun değil. Servisin bile arıza olarak kabul etmediği garip bir durum. Araç sorunsuzdur diye bayi rapor verdi ama benim yine de kafama takıldı.
Sizinki farklı bir durum. Bu sorun arabanın motorunu yakacak bir sorun değil. Servisin bile arıza olarak kabul etmediği garip bir durum. Araç sorunsuzdur diye bayi rapor verdi ama benim yine de kafama takıldı.
anlamıyorlar arkadasım anlamıyorlar kapat konunu sen en iyisi ben de senin düşündüğün gibi düşünüyorum servis kabul etmemiş bile arızayı kime ne milletin düürüstlük yapacağı tuttu