Geçen sene Mayıs ayında sıfır araba almıştım. Büyük bir hevesle kocaman bir araba aldım tek başıma neyime gerekti bu kadar büyük bir araç salaklık ettim. Araç ilk zamanlar çok iyiydi son üç dört aydır sabahları ilk çalıştırdığım sıralarda bir dk kadar benzin yemiyor. Ben bundan önce aynı markanın başka aracını kullanıyordum hiçbir sorunla karşılaşmamıştım. Defalarca servise gittim geldim çözüm yok bir yıldır üretilen bir araba fabrika çıkışında sorun varmış. Tabi bunu bana servis söylemiyor onlar sürekli ben bir bayan olduğum için anlamayacağımı düşünerek geçiştiriyorlar. Ben bir takım araba forum sitelerini takip ederek öğrendim. Müşteri bulursam aracı satıyım dedim. İnternete ilan verdim. Bir kaç kişiyle görüştüm hatta bu yüzden abimle ve erkek arkadaşımla kavga ettim. Bir pilot aracı görmek istedi buluştuk falan v.s adamlarla ne diye görüşmeye gidiyorum diye hem abimden fırçayı yedim sevgilimde trip attı tabi bunlar beni durduramaz. Hele bir gün bir bayan aradı kadını gırtlaklayacaktım aptal aptal sorular ben iyice bunaldım Erkek arkadaşım erkekler ararsa aracı göstermeye bende geleceğim dedi. Tamam dedim bir adam aradı erkek arkadaşım ameliyatta ben de ne ona nede abime söylemeden gittim adamla anlaştık. Serviste baktırdık. Pazartesi noterden satışı yapacağım. Aracı 45 tl aldım ama 48tl mal oldu ekstra masraf yapmıştım. Adamla 43 tl anlaştık. Aracın sorunundan pek bahsetmedim aslında arabadan anlamayan biri bu sorundan pek anlamaz. Alan kişi pilot. Zaten servis bu durumu sorun olarak görmüyor bile hala araçları satmaya devam ediyorlar.
Benim düşüncem ise bu araçtan bir an evvel kurtulmaktı eğer aracın bu durumu piyasada iyice duyulursa araç elimde patlayabilir yada bu benim hüsnü kuruntum bilmiyorum artık. Yeni alacağım arabayı da ayırttım alacağım araba bayide tek kalmış bir an evvel satılmadan almam lazım.
İçim pek rahat değil sanırım adama karşı dürüst olamadığım için.
Benim düşüncem ise bu araçtan bir an evvel kurtulmaktı eğer aracın bu durumu piyasada iyice duyulursa araç elimde patlayabilir yada bu benim hüsnü kuruntum bilmiyorum artık. Yeni alacağım arabayı da ayırttım alacağım araba bayide tek kalmış bir an evvel satılmadan almam lazım.
İçim pek rahat değil sanırım adama karşı dürüst olamadığım için.