Bu konuda bilgisi olan varmi???

Lentecik

Yasamak cok guzel!
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
797
11
Arkadaslar ucakla hollanda peyniri goturen varmi turkiyeye?? Genelde hep arabayla gidiyordu ama bunda kuzenim peynir istedi ama ucakla yolculuk yapilmasi gerekiyor goturebilirmiyiz?Ben et sut urunlerinin yasak oldugunu biliyorum o yuzden sordum....

benn iki kere goturdum ucakla hollanda peyniri arkdsm su marketlerde satilan dikdortgen seklinde olanlar varya genelde 1 kg lik fln oluyo,,,ondan her iki seferindede 5-6 tane goturmustum kimsede bisey demedi,,,zaten tr den buraya getirmek ysak diye biliyorum ben,,,burdan orayaa goturursen kimsenin giki cikmiyo,,,,

Dank je wel canimopuyorumnanaktan
Esimde goturulur diyor ama bi kac kisi atiyolar deyiince korktum yazik olmasin yani dedim sorayim ben yinede...
Hollanda peyniri de gercekten cok lezzetli her ne kadar bizimki gibi olmasada ayri bir tadi var...HMMM LEKKERR cokacimcoook

merhabalar herkese once
ben daha yeniyim daha dorusu ilk yazisim ,peynir konusuna gelince ben surekli gotuyoru gittikce peynir hemde teker mi deniyo hani en buyuk yuvarlaklardan hicte bisey olmuyo.rahatlikla goturebilirsin yani ,sorun olmaz.

hoi.. arkadaslar bende defalarca getirdim peynir hatta en son bikac ay once geldigimde getirdim kimsenin bisey dedigi yok .. ha tr den goturuyosan ona karisiyolar iste............
kolay gelsin ....................

X