3 eltiyiz. Biri kaçarak evlenmesine rağmen nişanlımın ailesi kızın hakkı diyerek düğün yaptı. Diğer eltim için keza aynı şekilde her şeyi yapıldı. Konu bize gelince düğün yapılmayacak kına falan da yok sade nikahla evleneceğiz o tamam sıkıntı değil ama diğer eltilerime takı olarak bir sürü takılırken bana sadece 1 bilezik takılacak onu da nişanlım aldı şimdiden. Zaten kardeşleri de hiçbir şey takmıyor. Nişanlımın aldığını aile almış gibi gösterecekler. Nişanda da aynısını yaptılar. Diğer eltilerime yapılan bana niye yapılmıyor dediğimde o zaman altın pahalı değildi cevabını aldım. Ne olursa olsun haksızlık olduğunu düşünüyorum. Onlara ne yapıldıysa bana da aynısı dedim eksik ya da fazlası değil. Ama maalesef. Sizce?
Yapılması doğru hak ama ekonomi de dedikleri gibi çok kötü
Yoksa yapmıyorum kardeşim başınızın çaresine bakın demeleri de normal.
Senin kıyas ile talep etmen de normal
İyi güzel de bunları talep ederken müzakere için istemeye gelindiğinde niye kartlar açık oynanmadı? Belki işinize gelmeyecek nişan takılmadan bozulacaktı.
Her iki taraf orta yol için konuşup anlaşmadınız mı? Eğer öyle ise şu koyvermenin manası yok.
Ha talep etmede haklısın, denk olsun hiç değilse yakın olsun ister insan ama şartlar gel gör ki.. Düğün yoksa altını iyi kötü takabilirler çocuklarının evleneceği evveliyatından belli ölüm kalım olmazsa tabi, diğerlerine yapıldı dedin diye diyorum.
Nişanlı ne diyor burada o önemli...
Senin nişanlın takı aldığı gibi belki de düğünü derneği takıyı kardeşler yaptı ve anne baba yapmış gibi gösterdiler kim bilir
İçine sinmiyorsa sürdürme nişanı ama müstakbel kocanı seviyorsan saygılı ise ailesi ile denge kuracaksa pire için yorgan yakma.. yok kafaya taktım diyorsan bir dünya eksi var diyorsan uzatmanın gereği yok ayrıl
Siz iki yetişkin evlilik kararı alıp hazırlık sürecinde bocalıyor iseniz kör aksak ilerleme ile evlilik sürdürülmez.