• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konu hakkında bu son sorumm kızlar bilen biri yardımcı olursa çok sevinicem :)

immanuelkant

Antepli:))
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
758
525
138
merhaba hanımlar :3:

ben saçımı dün biraz daha açayım diyerek yoğun açıcı küllü sarıyla bıyadım zaten sarıydı ama daha açık tuhaf bi sarı oldu, içime sindiremedim bi de sıkıldım sürekli dip boyası yapmaktan saç derimiz perişan oluyor :( palette deluxe altın parıltılı toffee alıp boyamayı düşünüyorum bunun üzerine, sizce tutar mı rengi? güzel olur mu? bu son boyamam olcak artık uzadıkça alttan kestirip tamamen kendi rengime dönmeyi düşünüyorum takdir edersiniz ki sarıyken bu yapılmıyor kötü bi görüntü oluşuyor. bi de pigmentasyon yapmak gerekiyomuş boyamadan önnce sanırım kolay diyolar su katılıyomuş galiba boyaya. nasıl yapabilirim bilen var mı acaba, çok ihtiyacım var fikrinize. şimdiden teşekkür ederim :54:

yarın çıkıp almayı düşünüyorum eğer bu tonlarda başka renk öneriniz falan varsa onları da fikir edinebilirim saçlarımı çok kafaya taktım bu günlerde :(

yarın çıkıp almayı düşünüyorum eğer bu tonlarda başka renk öneriniz falan varsa onları da fikir edinebilirim saçlarımı çok kafaya taktım bu günlerde :(

bildiğim kadarıyla üst üste yaparsanız saçınız rengi kusar tam anlamıyla tutacagını sanmıyorum :26:

Merhaba, size tavsiyem sakin palette almayın. Koleston gibi markaları tercih edin. Çünkü palette tutmuyor. Bi kere ağzım yandı paylaşmak istedim...

biraz bekleyip öyle mi yapayım o zaman ? dün boyadım mesela ama öyle rahatsızım ki, 4-5 yıkama daha geçsin üzerinden o halde :26:

Net emin değilim cnm ama benim tutmamıştı saçımda çok yıpranmıştı kestir kestir ancak toparladım ben:2:

Ben de hep palette ile boyarım hiç sorun yaşamadım. Sarıdan döndüğümde de palette ile döndüm ama koyu kestane ile. Şimdi altın ışıltılı toffee ile mocha kahveyi karıştırarak boyuyorum. Kişiden kişiye saç yapısına göre falan değişiyor heralde. Ben de koleston kullanamam hiç, çok yıpratıyor saçımı.

Ben de hep palette ile boyarım hiç sorun yaşamadım. Sarıdan döndüğümde de palette ile döndüm ama koyu kestane ile. Şimdi altın ışıltılı toffee ile mocha kahveyi karıştırarak boyuyorum. Kişiden kişiye saç yapısına göre falan değişiyor heralde. Ben de koleston kullanamam hiç, çok yıpratıyor saçımı.

Halla halla bende neden böyle bir talihsizlik oldu ki acaba. Neyse 1 hafta sonra baska bir markanin urunuyle tekrar boyayacagim inşallah bu sefer tutar. Tutmazsa sorun benim Saçımdadir o zaman :-)

Ben de boyadım geçen altın parıltılı toffeye tabi tam tutmadı ama mükemmel bir renk özellkle de dip bırakcaksan rahat kullanırsın hazır açmışsın rengini direnkt boya üstünd tam tutar

Ben de boyadım geçen altın parıltılı toffeye tabi tam tutmadı ama mükemmel bir renk özellkle de dip bırakcaksan rahat kullanırsın hazır açmışsın rengini direnkt boya üstünd tam tutar

tamam o zaman sana güvenip yapıcam gözümü kararttım artık hayırlısı bakalım güzel olcak mı :)))

Back
X