- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Şık olsun istedimSizin ora nere yahu?
Hava 35 derece, giysene efil efil bir şeyler.
Sateni, pantolonu hepsi mevsimlik, yanarsın.
Gerçi yanmışım yanacağım kadar diyorsundur…
O zaman bunu giyeyim
Şıklık yüzdedir.Şık olsun istedim
Üçlü zincir kolyem var onu da taktık mı tamamdır inşallah teşekkür ediyorumBluze bir kolye tamamlayıcı durur bir de :) varsa eğer düz zincir oluyor ya .
Üçlü zincir kolyem var onu da taktık mı tamamdır inşallah teşekkür ediyorumBluze bir kolye tamamlayıcı durur bir de :) varsa eğer düz zincir oluyor ya .
işte valla aklımdan o geçiyordu biliyor musun heheheŞıklık yüzdedir.
Gözündeki mutluluk, dudağındaki tebessüm, hal ve hareketine yansır ve zerafet timsali bir kadın olursun.
Bunlar yoksa ister vera wang giy, ııh olmaz.
Kıssadan hisse gece gece
En rahat ettiğini giy valla koltukaltı ıslanır iz yapar o kumaşlar bu havada.
Sanki adam smokinle gelecek, te Allasen…
Ciddili şeyler giymek istiyor;(Sizin ora nere yahu?
Hava 35 derece, giysene efil efil bir şeyler.
Sateni, pantolonu hepsi mevsimlik, yanarsın.
Gerçi yanmışım yanacağım kadar diyorsundur…
O evlenirken ya, biri açıklamalıCiddili şeyler giymek istiyor;(
Kendisi bilir. Gerçi ilk defa bir konuda fikirleri uyguluyor ben ona şaşkınım.O evlenirken ya, biri açıklamalı
Şaka maka üzülüyorum ben, bile bile lades dese de gönlünün sesini dinliyor sadece.Kendisi bilir. Gerçi ilk defa bir konuda fikirleri uyguluyor ben ona şaşkınım.
Çok iyi tespit asldlflgşKendisi bilir. Gerçi ilk defa bir konuda fikirleri uyguluyor ben ona şaşkınım.
Yani nikah tarihi almaya bile kombin seçerek bi heyecanla gidiyor bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok. İnşallah mutlu olur yine de.Şaka maka üzülüyorum ben, bile bile lades dese de gönlünün sesini dinliyor sadece.
Yani hakettin diyemeyeceğim, mutluluk adına çekiyor.
Bu da tecrübesizlik, gençlik heyecanı.
“Herkesin olmaz dediğini oldurucam” çabası mı bu acabaYani nikah tarihi almaya bile kombin seçerek bi heyecanla gidiyor bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok. İnşallah mutlu olur yine de.
Bluze bir kolye tamamlayıcı durur bir de :) varsa eğer düz zincir oluyor ya .
Belki de. Ya da isteği sadece evlenmek... Bazı kızlar evlenmeyi çok istiyor kimle olduğu önemli olmadan.“Herkesin olmaz dediğini oldurucam” çabası mı bu acaba
Evet bluz yeterince gösterişli takıya hiç gerek yok.Böyle yakalar da boyun boş bırakıyorum valla bluz ön plana çıksın en iyisi hafif kalın halka küpeler saçlar dalgalı yada at kuyruğu (tasarımcı gözü)
Evet kesinlikle o tarz bir şey. Yani nikah tarihi alırken bile giyinip süslenmek. Gelin gelin olmak. O eylemin içinde olmak…Belki de. Ya da isteği sadece evlenmek... Bazı kızlar evlenmeyi çok istiyor kimle olduğu önemli olmadan.
O yüzden gelinliği de özel dikim filan istiyor işte bunlar hep evlilik merakı.Evet kesinlikle o tarz bir şey. Yani nikah tarihi alırken bile giyinip süslenmek. Gelin gelin olmak. O eylemin içinde olmak…
Kuzenim de böyle evlendi. Şimdi çok vasat hatta bazen mutsuz bir hayatı var. Üzülüyorum böyle genç kızlaraO yüzden gelinliği de özel dikim filan istiyor işte bunlar hep evlilik merakı.
Bu daha şık. Güzel bir küpeyle mis gibi olur.Bu var birde aklımda olan Eki Görüntüle 3294171
Teşekkür ederimmmmBu daha şık. Güzel bir küpeyle mis gibi olur