- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Olmamış o zaman ;(Bir nikah tarihi alma kombini ancak bu kadar güzel olabilirdi…
Kusura bakmayın herkes konularım ile alay ettiği için artık anlayamıyorum nasıl olduğunu yorumların ;(Bir nikah tarihi alma kombini ancak bu kadar güzel olabilirdi…
Kombin güzel olmuşİnşallah ileri de ben niye böyle giyindim dememolmuş mu kombinim yarın nikah tarihi almak için gideceğiz çok heyecanlıyım Eki Görüntüle 3294166
Teşekkür ediyorumKombin güzel olmuşama acılara kombin yaparak yürümen ;(
Kader bu değil ama inşallah biz yanılırız mutlu olursun zorunluTeşekkür ediyorumartık diyecek söz kalmadı bana ne yapalım kaderimiz ise çekicem ;(
Nikah tarihi almaya gitmek için bile kombin yapacak kadar özeniyorsun ama adam sana doğru düzgün s.çacak klozeti olan bir ev temin etmiyor. Hayat…Kusura bakmayın herkes konularım ile alay ettiği için artık anlayamıyorum nasıl olduğunu yorumların ;(
Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah amin inşallahKader bu değil ama inşallah biz yanılırız mutlu olursun zorunlu
Estagfurullah kırılmam ama sanırım bunu giyecegım ;( kot ile açık yeşil gömleğimi kombin ettim ama pek rahat edemedim içinde inşallah çok kötü durmazGömlek kol detayı da beğenmedim. Bilmiyorum daha farklı olabilir. Bu arada amacım kırmak değil. Dostane cevap vermek. Yalandan yere güzel olmuş demek istemedim.
Aslında modası geçmedi. Butiklerde şu an çok satılıyor bu modeller. Kemerin de nesi cringe hiç anlamadım. Bir gün Zorunlu’yu savunacağım aklıma gelmezdi ama göz var izan var yahu. Zorunlu’nun şu zamana kadar yaptığı en iyi şey jajsjsBen pek beğenmedim. Bu tarz pantolonlar cringe geliyor. Kemer tarzı falan. Biraz modası geçti. Başka seçenek kombinler varsa. Onlara bakalım
Diğer kombin nasıl olur ona da bakar mısın acabaAslında modası geçmedi. Butiklerde şu an çok satılıyor bu modeller. Kemerin de nesi cringe hiç anlamadım. Bir gün Zorunlu’yu savunacağım aklıma gelmezdi ama göz var izan var yahu. Zorunlu’nun şu zamana kadar yaptığı en iyi şey jajsjs
Bu var birde aklımda olan Eki Görüntüle 3294171