- 16 Nisan 2014
- 115
- 17
- Konu Sahibi Berguzar50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 numarayı daha çok beğendim şimdiden hayırlı olsun.Eki Görüntüle 1972693 Eki Görüntüle 1972694 Eki Görüntüle 1972695 Eki Görüntüle 1972696 Merhaba zevkli bayanlar ..bütçemize uygun bu takımları almaya karar verdik yalnız renk ve modelde kararsızım yardımcı olurmusunuz
Teşekkür ederim ..Berjerlere rahat oturulmuyordu onlarda arkaya bayağı yaslanmak gerekiyo1 numarayı daha çok beğendim şimdiden hayırlı olsun.
Koltukta cicek deseninin modasi gecti artik. Kirlentlerde kullaniyorlar. Bence en guzeli 2.nci veya 3.ncu koltuk takimi.Eki Görüntüle 1972693 Eki Görüntüle 1972694 Eki Görüntüle 1972695 Eki Görüntüle 1972696 Merhaba zevkli bayanlar ..bütçemize uygun bu takımları almaya karar verdik yalnız renk ve modelde kararsızım yardımcı olurmusunuz
Yaptırma ve ya değiştirme şansı yok takımlar böyle birde pudra renkleri varKesinlikle 1 çünkü yastiklilari kullanması çok zor. Sırt yastikli kullanan biri olarak bunu söylüyorum bıktım cidden. 1 numara gayet güzel ama berjerleri farklı tek renk yaptirirsaniz daha iyi durur. Ya da ucluler biri gri biri mor tekliler de gri gibi olabilir.
O zaman 4Yaptırma ve ya değiştirme şansı yok takımlar böyle birde pudra renkleri var