Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yastıklar konusunda kafam karıştı 1 numara yaatıksız da kullanılacak gibi sanki çiçekli neden önerilmiyo aceba 1 i alırsam sehpalarımıda yenileme imkanım olacak aslında fiyatı nedeniyle
Değiştirme imkanı yoksa üzerine örtü serebilirsin modasından ziyade temizliği zor ve silinmiyo renkleri karisiyo kumaş tuhaf bi hal alıyor yada yikatirsn sürekli
Teşekkür ederim fikirleriniz için 2 ye karar verdik ve sipariş verdik 1 e mağazada baktım oturması rahat değildi ve rengi buradaki gibi değil turkuaz ..2 fotodakindrn çok daha şik ve zarif geldi gözüme
Teşekkür ederim fikirleriniz için 2 ye karar verdik ve sipariş verdik 1 e mağazada baktım oturması rahat değildi ve rengi buradaki gibi değil turkuaz ..2 fotodakindrn çok daha şik ve zarif geldi gözüme
Eğer ayrı bir oturma odanız varsa ve bu takımı salon için düşünüyorsanız mavisever birisi olarak ilk mavi takım çok güzel diyorum. Benim evindeki koltuklar da mavi.Herkeste olan renkler(özellikle pembe) gına getirdi artık insana.
eğer oturma odası için düşünüyorsanız 2. sıradaki sütlü kahve koltuklar harika görünüyor.