Bu koltuk takımı sizce nasıl ? Yardım :(

moonna

Guru
Pro Üye
29 Nisan 2010
3.654
3.113
Yeni eve taşınacağım arkadaşlar.Koltuk takımı bakıyorum. Abartılı şeylerden çok hoşlanmıyorum.Bugün bu koltuk takımını gördüm.Oturma odası aynı zamanda salon olacak. Yani 2 ayrı oda yapmayı düşünmüyorum.2 kanepe 2 tekli koltuk şeklinde bu takım. Bu arada tekli koltukların üzerindeler 2 ayrı kırlent.üst üste koydukları için öyle durmuş. nasıl sizce ve bu takımı ne tür bir tv ünitesi ile kombinleyebilirim ? bu takıma ne gider sizce mobilya olarakkk

güzeeell bnce gule gule kullan kenarlarındaki ahşap renginde ünite alabilirsin canım..

güzeeell bnce gule gule kullan kenarlarındaki ahşap renginde ünite alabilirsin canım..
teşekkür ederim yorumun için
rahat bir oturma grubu arıyordum tesadüf gördüm bunu da. yatak oluyor sandıklı da.kullanışlı ve rahata benziyor. yanlardaki renk ünite bende düşündüm ama kahverengiler arasında uyum sorunu olur mu ki. beyaz da düşünebilirim üniteyi :44:
çok kararsız bir yapım var malesef..
hanımlaarrr sesimi duyun halı perde gibi konularda da yardım bekliyorum (( özellikle renkler konusunda

Yanlardaki ahşaplar olmsaydı daha mı iyi olurdu ki? o ahşap yerler yüzünden daha çok kararsız kaldım ilerde sıkılırsam kırlentlere farklı kılıf yaptırıp değişiklik de yapabilirim diye düşündüm.kırlentler fermuarlı çıkarıp yıkanabiliyor ama 6 yaşında bir oğlum var. bu renk çabuk mu kirlenir acaba yaa ??? Şu kararsız kadına bir yardımmm fenalıklar geldi

bence hem günlük hem de salon olarak kullanacaksan daha şık modellere bak. hem şık hemde rahat takımlar bulabilirsin.

Günlük kulanım için rengi çok açık bence sürekli bez elinizde dolaşırsınız helede çocuk varsa.

Önce çok beğendim çocuk var deyince bir daha düşündüm. Zor olur. Bir de evet ahşaplar gözüme takıldı. Yaslanılmaz kola batar gibi duruyor. Son karar size ait.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

aynen bende :) ilk bakışta beğendim sonra baktıkça ahşaplar olmasamıydı diye düşünmeye başladım.ama çok fazla seçeneğim de yok. baktıgım ve mecburen alacağım yerdeki takımlar hemen hemen açık renk hep. ya da çok koyu. koyu da ben istemiyorum. daha önceki koltuklarım lacivertti.bir tanesi kahverengiydi. çok sıkıldım biraz daha düşünmem gerekiyor sanırım..

aslında bu takımı şöyle düşünmüştüm. düz renk kahve tonlarında halım var onu kullanacaktım.beyaz ya da beyaz-kahve tonlarında tv ünitesi. turkuaz aksesuarlarla düşündüm.orta sehpam yemek masası ve zigonlarım diğer sehpalarımda beyaz bu arada :44:

Kumaşı nasıl temizliği kolay bir kumaş ise boşver al gitsin o zaman madem fazla da seçenek yok. Kahverengi gerçekten çok kapalı bir renk.

Kumaşı nasıl temizliği kolay bir kumaş ise boşver al gitsin o zaman madem fazla da seçenek yok. Kahverengi gerçekten çok kapalı bir renk.

kumaşı tay tüyü dediklerinden... temizliğinin kolay oldugunu söylüyorlar. birkaç seçeneğe daha bakıcam bugünlerde.. tam olarak içime sinen bişeyler bulurum inşallah. sağol cevap için.

kuzum alternatif seçenek hakkın var mı teklileri daha farklı bişeyde bulabilirsin bence bende sen gibi tekoda yapacağım sadece iki tane üçlü iki tane tekli yemek masası tamam tek oda yeter mesela teklilerde tamamen çiçekli olanlarr daha güzel duruyor bence benimkide öyle istersen gönderebilirim resmini kuzum ama sade güzel koltukların

birkaç alternatif daha vardı baktığım yerde.bir tanesini çok çok beğenmiştim ama çookk beyaazz onun temizliği çok zor olur diye düşündüm. :44: bir de çocuk olunca tereddütte kaldım. bu yine ona göre koyu renkti. ben beğendim ama çookk da içime sinmedi açıkcası.teklilerinden dolayı... bugünlerde yenileri gelicekmiş onları beklemeye karar verdim bir de onlara bakıcam
aslında ben rahat rahat yayılabileceğim bişeyler istiyorum birde dediğim gibi tek oda yapıcam.zamanında ayrı ayrı salon ,oturma odası çok kullandım artık gereksiz geliyor.
dediğin gibi tekliler çiçekli büyük kanepeleri düz daha çok hoşuma gidiyordu ama yoktu sen bir resim koyarmısın canım bir bakayım fikir olsun bana da

Kuzum benimkiler bunlar bellonadan aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…