Yeni eve taşınacağım arkadaşlar.Koltuk takımı bakıyorum. Abartılı şeylerden çok hoşlanmıyorum.Bugün bu koltuk takımını gördüm.Oturma odası aynı zamanda salon olacak. Yani 2 ayrı oda yapmayı düşünmüyorum.2 kanepe 2 tekli koltuk şeklinde bu takım. Bu arada tekli koltukların üzerindeler 2 ayrı kırlent.üst üste koydukları için öyle durmuş. nasıl sizce ve bu takımı ne tür bir tv ünitesi ile kombinleyebilirim ? bu takıma ne gider sizce mobilya olarakkk
Eki Görüntüle 1170703 Eki Görüntüle 1170704
teşekkür ederim yorumun içingüzeeell bnce gule gule kullan kenarlarındaki ahşap renginde ünite alabilirsin canım..
Yeni eve taşınacağım arkadaşlar.Koltuk takımı bakıyorum. Abartılı şeylerden çok hoşlanmıyorum.Bugün bu koltuk takımını gördüm.Oturma odası aynı zamanda salon olacak. Yani 2 ayrı oda yapmayı düşünmüyorum.2 kanepe 2 tekli koltuk şeklinde bu takım. Bu arada tekli koltukların üzerindeler 2 ayrı kırlent.üst üste koydukları için öyle durmuş. nasıl sizce ve bu takımı ne tür bir tv ünitesi ile kombinleyebilirim ? bu takıma ne gider sizce mobilya olarakkk
bende başta öyle düşündüm aslında. ama baktıgım yerdeki koltuklar ya çok koyu renkti ,ya da bu tonlar da.. ne yapsam bilemedim :44:çok açık renk sanki oturma odasında çabuk kir olur
bende başta öyle düşündüm aslında. ama baktıgım yerdeki koltuklar ya çok koyu renkti ,ya da bu tonlar da.. ne yapsam bilemedim :44:
evet bu daha mantıklı... oldugum yerde secenek kısıtlı,internette çok ama internetten de koltuk takımı almaya cesaret edemiyorum.sağol cevap içinvizon rengi al bence, yada oturma kısmı koyu yastıklar açık renk olabilir
aynen bende :) ilk bakışta beğendim sonra baktıkça ahşaplar olmasamıydı diye düşünmeye başladım.ama çok fazla seçeneğim de yok. baktıgım ve mecburen alacağım yerdeki takımlar hemen hemen açık renk hep. ya da çok koyu. koyu da ben istemiyorum. daha önceki koltuklarım lacivertti.bir tanesi kahverengiydi. çok sıkıldımÖnce çok beğendim çocuk var deyince bir daha düşündüm. Zor olur. Bir de evet ahşaplar gözüme takıldı. Yaslanılmaz kola batar gibi duruyor. Son karar size ait.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
aslında bu takımı şöyle düşünmüştüm. düz renk kahve tonlarında halım var onu kullanacaktım.beyaz ya da beyaz-kahve tonlarında tv ünitesi. turkuaz aksesuarlarla düşündüm.orta sehpam yemek masası ve zigonlarım diğer sehpalarımda beyaz bu arada :44:
kumaşı tay tüyü dediklerinden... temizliğinin kolay oldugunu söylüyorlar. birkaç seçeneğe daha bakıcam bugünlerde.. tam olarak içime sinen bişeyler bulurum inşallah. sağol cevap için.Kumaşı nasıl temizliği kolay bir kumaş ise boşver al gitsin o zaman madem fazla da seçenek yok. Kahverengi gerçekten çok kapalı bir renk.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
birkaç alternatif daha vardı baktığım yerde.bir tanesini çok çok beğenmiştim ama çookk beyaazzkuzum alternatif seçenek hakkın var mı teklileri daha farklı bişeyde bulabilirsin bence bende sen gibi tekoda yapacağım sadece iki tane üçlü iki tane tekli yemek masası tamam tek oda yeter mesela teklilerde tamamen çiçekli olanlarr daha güzel duruyor bence benimkide öyle istersen gönderebilirim resmini kuzum ama sade güzel koltukların
birkaç alternatif daha vardı baktığım yerde.bir tanesini çok çok beğenmiştim ama çookk beyaazzonun temizliği çok zor olur diye düşündüm. :44: bir de çocuk olunca tereddütte kaldım. bu yine ona göre koyu renkti. ben beğendim ama çookk da içime sinmedi açıkcası.teklilerinden dolayı... bugünlerde yenileri gelicekmiş onları beklemeye karar verdim bir de onlara bakıcam
aslında ben rahat rahat yayılabileceğim bişeyler istiyorumbirde dediğim gibi tek oda yapıcam.zamanında ayrı ayrı salon ,oturma odası çok kullandım artık gereksiz geliyor.
dediğin gibi tekliler çiçekli büyük kanepeleri düz daha çok hoşuma gidiyordu ama yoktusen bir resim koyarmısın canım bir bakayım fikir olsun bana da
Eki Görüntüle 1171984 Eki Görüntüle 1171985 Eki Görüntüle 1171986 Eki Görüntüle 1171987
Kuzum benimkiler bunlar bellonadan aldık