Bu koltuk takımı sizce nasıl ? Yardım :(

Yeni eve taşınacağım arkadaşlar.Koltuk takımı bakıyorum. Abartılı şeylerden çok hoşlanmıyorum.Bugün bu koltuk takımını gördüm.Oturma odası aynı zamanda salon olacak. Yani 2 ayrı oda yapmayı düşünmüyorum.2 kanepe 2 tekli koltuk şeklinde bu takım. Bu arada tekli koltukların üzerindeler 2 ayrı kırlent.üst üste koydukları için öyle durmuş. nasıl sizce ve bu takımı ne tür bir tv ünitesi ile kombinleyebilirim ? bu takıma ne gider sizce mobilya olarakkk :KK43:
Eki Görüntüle 1170703 Eki Görüntüle 1170704

Oturma yerleri çok açık renk bence çocuğunuz varsa bi süre sonra temizlemesi can sıkıcı bir hal alabilir. Ama model olarak ta çok hoş. Rengini değiştirtebiliyorsanız daha rahat olur bence siziniçin. Ya da örtülü kullanmayı seviyorsanız örtü de bir seçenek olabilir.

Oturma yerleri çok açık renk bence çocuğunuz varsa bi süre sonra temizlemesi can sıkıcı bir hal alabilir. Ama model olarak ta çok hoş. Rengini değiştirtebiliyorsanız daha rahat olur bence siziniçin. Ya da örtülü kullanmayı seviyorsanız örtü de bir seçenek olabilir.
örtü de pek sevmiyorum aslında :44: renk sordum malesef değiştiremiyoruz dediler. vazgeçer gibi oldum ya... diğer seçeneklere de bir bakayım da :KK55: içime sinen bişey bulurum inşallah. haftaya taşınıcam taşınmadan almam lazım :KK30:

Model hoşuma gitmedi, baktığınız yerden almak zorunda değilseniz mutlaka kumaş seçeneği olan bir yerden bakın derim,bir kaç resim ekliyeyim mobilyam inegöldenden, acele etmeyin ben eşya alırken hep aceleye geldi 7 sene olacak eksiğimde bitmiyor aldıklarımda bir türlü içime sinmiyor, almış olmak için almayın bence

$FO,1415,27,lotus-mavi-koltuk-3-3-1-2501-tl-4000-tl-arasi.jpg $FO,1528,29,diana-2-koltuk-3-3-1-2501-tl-4000-tl-arasi.jpg $FO,2616,53,roza-koltuk-3-3-1-2501-tl-4000-tl-arasi.jpg $FO,3530,70,paradise-koltuk-3-3-1-2501-tl-4000-tl-arasi.jpg $FO,5175,10,yildiz-koltuk-3-3-1-1000-tl-2500-tl-arasi.jpg $FO,5202,10,heves-mor-koltuk-3-3-1-2501-tl-4000-tl-arasi.jpg

Model hoşuma gitmedi, baktığınız yerden almak zorunda değilseniz mutlaka kumaş seçeneği olan bir yerden bakın derim,bir kaç resim ekliyeyim mobilyam inegöldenden, acele etmeyin ben eşya alırken hep aceleye geldi 7 sene olacak eksiğimde bitmiyor aldıklarımda bir türlü içime sinmiyor, almış olmak için almayın bence

Eki Görüntüle 1172494 Eki Görüntüle 1172495 Eki Görüntüle 1172496 Eki Görüntüle 1172499 Eki Görüntüle 1172500 Eki Görüntüle 1172501
eklediklerinin hepsi ayrı ayrı çok güzeller... bende aceleye getirmiyim bir düşüneyim dedim iyi ki baktıgım gün tamam aldım diyip çıkmamışım. yarın diğerlerine de bakıcam.bu tür eşyalar hemen de değişmiyor sonuçta.alınınca uzun süre kullanılıyor. o nedenle hem rahat hem şık çabuk sıkılmayacağım birşeyler olsun diye bakınıyorum bende.eşime kalsa hemen tamam bu olsun der alır çıkar :KK20: az daha bakınayım ben.kararsızz kalıp da eski koltuklarımı kullanmaya devam etmesem bari :KK1:çok sağol cevabın için :KK16:

eklediklerinin hepsi ayrı ayrı çok güzeller... bende aceleye getirmiyim bir düşüneyim dedim iyi ki baktıgım gün tamam aldım diyip çıkmamışım. yarın diğerlerine de bakıcam.bu tür eşyalar hemen de değişmiyor sonuçta.alınınca uzun süre kullanılıyor. o nedenle hem rahat hem şık çabuk sıkılmayacağım birşeyler olsun diye bakınıyorum bende.eşime kalsa hemen tamam bu olsun der alır çıkar :KK20: az daha bakınayım ben.kararsızz kalıp da eski koltuklarımı kullanmaya devam etmesem bari :KK1:çok sağol cevabın için :KK16:

Rica ederim canım olsun eskiyi kullan bir süre ama içine sinen olsun bir aldın mı en az on sene kullanılıyor, bende eşim sayesinde hep aceleye getirdim alırken, şimdi salonuma bir perde alıcam inan 3 aydır bakıyorum:KK1: keşke dememek için, o eklediğim sitede köşe koltuklar var bende oturma odama istiyorum:KK16:

X