renk değişebiliyor tabi ama benim model olarak hoşuma gitti... çok güzel bir tasarım çokta rahat
birde o sırt kısımdaki başlıkları ayarlanabilir mekanizma koymuşlar kaz tüyü falan kullanmışlar
günlük kullanım için bence rengi çok uygun canım.ileride inşallah coluk cocuk olunca ya koyu renk gerekir ya da örtü kullanmak gerekir.modeline gelince normal köşeli takım alırsan kalabalık bir misafir gelince köşe kısmını kullanamazsın.oturan kişi ayağını toplamak zorunda kalır ama bu şekilde köşe kısmı sehpa olarak kullanılan bir modeli alırsan kalabalık misafirinde köşeyi sehpa olarak kullanırlar.bende bu tarz düşünüyorum hatta rengine karar verememiştim ama bu renk hoşuma gitti.açık ve cıvıl cıvıl kırlent ve halı ile çok hoş kombine edilir.tabi perdede renkli olur yatak odasına gelince pek kullanışlı olabileceğini sanmıyorum.kalkarken o kenarlardan destek almak ya da üstüne basmak gerekir kiii elini dahi koysan oraya parmak izi yapar.
çok şık ama kullanımı rahatmı acaba? oturma odası için düşünüyosun sanırım dimi tatlım yarın birgün tv izlerken şöle kocişimin omzuna uzanıyım dersen aradaki sehpa sizi ayırır...amaaaan bende amma komplike düşündüm takım çooook şık tatlım rengini değiştirirsen tam süper olacak:))
Ve panino köşem geldi evde çok daha hoş duruyor içime sindi gerçekten şimdi buna uygun bir halı bulmam lazım ... bu shagy tüylü halılar var gidermi arkdaşlar buna kahve ve kremli.
ve tabi buradan atalay mobilya ya teşekür etmek istiyorum