merhaba arkadaşlar. Çok yakın bir arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Ailesini de çok severim. Müzdarip olduğu derde belki deva olabilirsiniz diye buraya yazmak istedim.
Arkadaşımın babası 56 yaşında, yıllardır sigara kullanıyor. Bunun dışında gençliğinde biraz alkol tüketmiş ancak şu an başka bir sıkıntısı yok. Arkadaşım bir kaç hafta önce babasının kolunun iç kısmında kahverengi ve ceviz büyüklüğünde bir çok koyu izin olduğunu fark etmiş, yanık sanmış ve babası yanık olmadığını, kolunun biraz ağrıdığını sonra öyle yaralar çıkıp geçtiğini söyleyip geçiştirmiş. Bir darbe izi gibi değil, içten gelen bir şey muhtemelen.
İşin kötü kısmı burda başlıyor, babası hayatı boyunca bırakın hastaneye gitmeyi kan bile vermemiş. Doktor fobisi var binevi. Arkadaşım binbir dil de dökse babası kesinlikle gitmem doktora, bir şeyim yok benim diyormuş.köy gibi bir yerde yaşıyorlar, Kız gümlerdir perişan halde. Size sorum; internette bir çok foruma baktım ancak benzer bir rahatsızlığı olan ya da paylaşan bulamadım. Benzer bir durum yaşayan ya da doktor olan arkadaşlar, sağlıkçılar yardımcı olabilir mi? Neyin habercisi olabilir bu durum.. teşekkürler şimdiden