Bu kokulardan hangisini almalıyım?

ck euphoria yı en yakın arkadaşım kullanıyor :) ama cd addict deneyebilirim önceden koklamıştım hoşuma gitmişti ama kokusunu hatırlayamadım şimdi :)

lady millionın kokusunu çok güzel cidden içlerinden en çok ona sıcak bakıyorum zaten ama havalar ısındı biliyosun çok ağır kaçarmı diye düşünüyorum sence?

cnm nedense bana bu saydığın kokular arasından yaz için en uygunu lady million geldi:)
şu an elimde 2 adet var ama ben bitecek korkusuyla sıkmaya kıyamıyorum:)

Ya kadın bana alexandra diye bi parfüm vermişti hiç beğenmedim yaa izmire gittiğimde değiştirmek istesem kabul ederler mi

amor amor
chanel chance
lady million
dkny be delisious
nina ricci elixir
bvlgari omnia
escada sexy graffit

tercihlerin bunlardan biri olacaksa ki bence tazrını gördüğüm kadarıyla bunlardan birini almamalısın benim sana birkaç önerim olacak..
Öncelikle chance i kesinlikle tercih etm 18 yaşındasın ve şu anda türkiyedeki 40 yaş üstü kadınların gördüğüm kadarı ile çok büyük bir kısmı bu parfümün taklidini kullanıyor. Be delisious ve omnia nın sana zevklerin itibarı ile hafif gelieceğini ve sıkılacağını düşünüyorum.
Önerilerime gelince(tabi ki tercih senin)
yaşın itibarı ile sana
1-Miss dior cherie
2-Gucci II( kare cam şişe içindeki sıvı pembe)
3-N.Rodrigez (pembe)
Sevgiler...

Bahsettiğin kokuların hepsi artık çok sıradan, neredeyse herkeste var.
Bu yüzden çok basit buluyorum hepsini.

Bence iyi bir araştırma yapıp ortalıkta çok olmayan farklı kokuları dene.

Artık oda kokusu yapılacak cinsten senin bahsettiklerin.

Gayet iddialı bir giriş olmuş ben bu kadar açık konuşamadım doğrusu ama aynı fikirdeyim. O yüzden şahsen ben senin favorilerini ve ağırlıklı tercihlerini öğrenmek isterim sakıncası yoksa. Meraklandırdın beni :26:

çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için: açıkcası lady million aldım ve o kadar uçucu ki hiç kalmadı üstümde o yüzden değiştiricem parfümü

peki senin önerilerin neler?

Chanel chance çok güzel bir koku ama parfümün erkeksiliği var biraz erkek parfümlerini andırıyor bana. Sexy graffiti çookk güzell.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…