Bu arada orjinal mı kullanıyosun açık mı alıyosun
genelde açık kullanıyorum ama bi bildiğim yer var orası orjinal kokularla tıpatıp aynı kalıcılığıda fena değil o yüzden hiç bi farklılık yaşamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada orjinal mı kullanıyosun açık mı alıyosun
Canım calvin klein euphoria deneyebilirsin baya keskin aynı zamanda oryantal ama böyle ağır değil yani egzotik bi kokusu var. Amor amor da kullanmıştım güzeldi vanilya ve yasemin kokuyodu. Christian dior addict de böyle hoştu yani. Allure chanel da tarzın olabilir çiceksi odunsu ve oryantal gibi bir şey..
lady millionın kokusunu çok güzel cidden içlerinden en çok ona sıcak bakıyorum zaten ama havalar ısındı biliyosun çok ağır kaçarmı diye düşünüyorum sence?
Bahsettiğin kokuların hepsi artık çok sıradan, neredeyse herkeste var.
Bu yüzden çok basit buluyorum hepsini.
Bence iyi bir araştırma yapıp ortalıkta çok olmayan farklı kokuları dene.
Artık oda kokusu yapılacak cinsten senin bahsettiklerin.
amor amor
chanel chance
lady million
dkny be delisious
nina ricci elixir
bvlgari omnia
escada sexy graffit
tercihlerin bunlardan biri olacaksa ki bence tazrını gördüğüm kadarıyla bunlardan birini almamalısın benim sana birkaç önerim olacak..
Öncelikle chance i kesinlikle tercih etm 18 yaşındasın ve şu anda türkiyedeki 40 yaş üstü kadınların gördüğüm kadarı ile çok büyük bir kısmı bu parfümün taklidini kullanıyor. Be delisious ve omnia nın sana zevklerin itibarı ile hafif gelieceğini ve sıkılacağını düşünüyorum.
Önerilerime gelince(tabi ki tercih senin)
yaşın itibarı ile sana
1-Miss dior cherie
2-Gucci II( kare cam şişe içindeki sıvı pembe)
3-N.Rodrigez (pembe)
Sevgiler...
Bahsettiğin kokuların hepsi artık çok sıradan, neredeyse herkeste var.
Bu yüzden çok basit buluyorum hepsini.
Bence iyi bir araştırma yapıp ortalıkta çok olmayan farklı kokuları dene.
Artık oda kokusu yapılacak cinsten senin bahsettiklerin.
Chanel chance çok güzel bir koku ama parfümün erkeksiliği var biraz erkek parfümlerini andırıyor bana. Sexy graffiti çookk güzell.