- 31 Temmuz 2015
- 229
- 22
- 13
- 27
- Konu Sahibi edanur1997
-
Hatır bide cıddıyım edaları yokmu.Burasındada arada tartıstıgım oldu belkide benim fevriliğimden ama yok kk wikipedia oraya gore ne acaiptür yaya o site zaten ne idüğü belirsiz, birileriyle dalga geçmek için kurulmuş bir site
ne diye takıyorsun orda yazanları
ayrıca erkeklerin türk kızları hakkında da kötü düşündüğü falan yok
Arada giriyordum ama bugun dayanamadım ayrıldım.Hayır insanlar bu kadar amaçsız ve tuaf olabilir.
kabul bu site dede tartıştıgım oldu ama karşımdaki ilerde haklıydı orada normal insan sayısı yuzde 10 filandır herhalde soru soruyoruz kezban diyolar
baba tarafımda biraz iranlılık araplıkta var benim işte demiş sen iranlı olamazsın onların gozlerı gızeldir sen kezbansın bilmem ne
sorabilirmiyim birine kezban demek çok mu hoşlarına gidiyor erkeklrrin turk kızı gibi olmak istiyorum ki turkum diyorum gayette memnunum ama sotun bu degil kucuk biyerde yasıyorum ve tum erkekler boylemi onune gelene kezban mı diyolar ?
Aranızda ozellikle nişanlı evli olanlara soruyorım turk kızlarını yerin dibine spkan var mı ?
aynenya o site zaten ne idüğü belirsiz, birileriyle dalga geçmek için kurulmuş bir site
ne diye takıyorsun orda yazanları
ayrıca erkeklerin türk kızları hakkında da kötü düşündüğü falan yok
Arada giriyordum ama bugun dayanamadım ayrıldım.Hayır insanlar bu kadar amaçsız ve tuaf olabilir.
kabul bu site dede tartıştıgım oldu ama karşımdaki ilerde haklıydı orada normal insan sayısı yuzde 10 filandır herhalde soru soruyoruz kezban diyolar
baba tarafımda biraz iranlılık araplıkta var benim işte demiş sen iranlı olamazsın onların gozlerı gızeldir sen kezbansın bilmem ne
sorabilirmiyim birine kezban demek çok mu hoşlarına gidiyor erkeklrrin turk kızı gibi olmak istiyorum ki turkum diyorum gayette memnunum ama sotun bu degil kucuk biyerde yasıyorum ve tum erkekler boylemi onune gelene kezban mı diyolar ?
Aranızda ozellikle nişanlı evli olanlara soruyorım turk kızlarını yerin dibine spkan var mı ?
Ya kanımda var iranlılık onlarında nasıl oldugunı biliyorum çok arkadasım var guzeli guzel olabilir ama genelde turkler daha guzel benim gozlemime gore ki neymiş iranlı olamazmışım ben onlar guzel olurmuşmuş.Nasıl bi bakış açısıdır.ben turkum zaten memnunımda bundanTurk kizlari guzel denemez ama iranlilardan araplardan da cirkin degiliz cok sukur :d ortadogu klasmaninda bakacaksak en iyi irk biziz. bence tum ergenler orda takilsin kkya 25 yas ustu kadinlar gelsin
Kız profillerinin yarısı erkek bide onu duşunkonuyu taşıyayım ben. bu arada kızlar soruyıorda errrrkekkkklerin işi ne diye sorarlar adama.
Ya forumda iki kisi elestiri yapti diye dert edineceksen gidip topic acma sen de bi hossun sanal tabii ki herkes dusuncesini belirtecek kendine goreYa kanımda var iranlılık onlarında nasıl oldugunı biliyorum çok arkadasım var guzeli guzel olabilir ama genelde turkler daha guzel benim gozlemime gore ki neymiş iranlı olamazmışım ben onlar guzel olurmuşmuş.Nasıl bi bakış açısıdır.ben turkum zaten memnunımda bundan
Sende onlara sus len barzo de,ben kezbansam sende kamilsin salak de.Sonra o da sallada sümüğüne bak desin.Sende kurutta boynuna tak deMadem yoruma açık değilsin niye her yere fotoğrafını koyarsın ki ablacım.Geç şu ergen muhabbetlerini.
Hayır oyle bişiy degıl sorun ben de dwgilim konıda tipimle ilgili bile degildi durup dururken turkler kezı ay kezvansın bilmemne .Konu ygsydi ya nerden nereye.Tum erkekler boyle mi yani komik sorun benim fotokarım degil iki fotoya gore yapılan yorumun haklılık payı yok zaten.Sorun turkler şoyle boyle demeleri hakaret etmeleri hoş degil burada oyle kişi çok az meselaYa forumda iki kisi elestiri yapti diye dert edineceksen gidip topic acma sen de bi hossun sanal tabii ki herkes dusuncesini belirtecek kendine gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?