- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.852
- 698
- Konu Sahibi edanur1997
Girme bir daha olsun bitsin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buradaki fakelerden sıkıldığımda oraya, ordan sıkıldığımda buraya artıkBazen strese girersin ya
Çok sacmaliyorlar![]()
Buradaki fakelerden sıkıldığımda oraya, ordan sıkıldığımda buraya artık![]()
canım kızlarsoruyor a daha çok aranmak için giriyorlar arada tek tük düzgün insanlarda vardır (sanırım) bende üye olup bu kadar boş (şeyinin peşine düşen) insanın içinde ne işim var diye üyeliğimi iptal etmiştim. evet zaten reelde de kelime dağarcığının kısırlığından mı cahilliğinden mi dersin kezban diyen çok.Allah akıl fikir versin. o değilde ismi gerçekten kezban olanlarda var. ne salak bir nesil yetişiyor ya.Arada giriyordum ama bugun dayanamadım ayrıldım.Hayır insanlar bu kadar amaçsız ve tuaf olabilir.
kabul bu site dede tartıştıgım oldu ama karşımdaki ilerde haklıydı orada normal insan sayısı yuzde 10 filandır herhalde soru soruyoruz kezban diyolar
baba tarafımda biraz iranlılık araplıkta var benim işte demiş sen iranlı olamazsın onların gozlerı gızeldir sen kezbansın bilmem ne
sorabilirmiyim birine kezban demek çok mu hoşlarına gidiyor erkeklrrin turk kızı gibi olmak istiyorum ki turkum diyorum gayette memnunum ama sotun bu degil kucuk biyerde yasıyorum ve tum erkekler boylemi onune gelene kezban mı diyolar ?
Aranızda ozellikle nişanlı evli olanlara soruyorım turk kızlarını yerin dibine spkan var mı ?