P
pessimist.kız
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pessimist.kız
Bu kız sadece yalnız ve mutsuz...Bu kız sadece ağlıyor ve yalvarıyor gelsin diye...Ne o gidiyor ne o geliyor...Sadece ağlıyor ve yalvarıyor..Dualarının ucu bucağı kalmadı bu kızın.Boynu bükük oturuyor....Ve hep seni düşlüyor omuzları çökük.Sonra bakıyor boşluğa ve elini kaldırıyor yumruğunu sıkıyor ve kısık bir sesle:
-O beni seviyor"diyor...Sadece bu işte bu kızın üzgünlüğü.Yardım çağrılarının nedeni...Geri dönüşünü bekleyecek.Ve yine ağlayacak bu kız.Boynu bükük,omuzaları çökük olacak sonsuza kadar.Sen gelene kadar.Ve defalarca:
-Ben sadece yalnızım"diyecek.Ağlayacak senelerce gözleri moraracak...Sevebilcek misin öyle?Baka bilecek misin gözlerine?Ve bu kız sensizlikten dudaklarını kemirecek.Yıllarca yıllarca.Kanayacak o dudaklar.Öpebilecek misin?Bu kız sadece seni sevdi...Sen yoktun ne ellerin ne gözlerin...Bu durum ikinizin suçuydu...O bakacak kızaran gözlerine...İstersen yaratık kadar çirkinleş zamanla.İstersen gülme hiç Dudakların hep kan ağlasın.Ve dişlerin yavaş yavaş kızarsın...Bu kız seni öpecek...Ya sen yapabilecek misin?Ağlamaktan yıkık....Ağlamaktan harap...Yatağın nevresimi ıslak olacak sen gelesiye kadar.Oturabilecek misin korkmadan?Bu kız sadece yalnız...Sensiz.Ve bu kız sadece ağlıyor.Ya biz...Konuşabilecek miyiz eskisi gibi?1 Yılda bitirebilirim sevgimi...Ama yapabileceksek ömürler boyu sürecektir ...Kalbim ne kadar ağlasada ne kadar isyanda bulunsada bu benden benim...Ben vuracağım engeli...Ve kurala kural katacağım.Sakinleştireceğim...Ya bir gün gelirde kızarmış gözlerime bile bakmaz olursan ya senin yüzünden kanayan dudaklarıma bakmazsan...İşte o zaman kalbime vururum hançeri ağlarım sabahlara kadar.Ölümü beklerim eski bizi beklerim...Bu kız hep burda olacak...Bıraktıkların değişse de sevebilecek misin?Sevemeyecek misin?Karar sadece senin sadece bizim!Ben yapabilirim ben yapabilirim.Ama ya gelince görmezden gelirsen beni.Bunca fedakarlıkla birlikte kalbimi yavaş yavaş yokederim.Sapların vücuduma bıçağı ve yaşadıkça acıyan yaralarım...KANAMALARI ARTACAK VE YAVAŞ YAVAŞ ÖLÜMÜ BEKLEYECEĞİM.Geldiğinde hep seveceğim...Ya sen?Karar senindir artık...Bu kız yalnızca senindir...Ama bıraktığın gibi kalmaz görüntüm.Görüntü önemli midir?Yoksa sadece öylesine birşey mi?Soruyorum beni benimle beni ben olduğum için sevebilcek misin?