• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kız kafayı yedi sanırım

minikorganizer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
216
81
98
Ablam düğün hazırlıklarında şu aralar egosu bi tavan, ben onu bildim bileli hep kendini beğenmiş herkesten üstün gören biri onu sevmediğim için söylemiyorum bazen çok güzel bi ünlünün fotoğrafını gösterip ben ondan bin kat daha güzelim dediği de oluyor ciddi ciddi. neyse bugüne kadar bi sorunumuz yoktu aramızda 4 yaş var benim sürekli olarak rujumu kullanmak için alıyor odasına gidip orada bırakıyor ve yerine geri bırakmıyor her gün gidip ben geri alıyorum zahmet edip de getirmiyor bugün tekrar odama gelip ruju almak istediğini söyledi senin odandadır burada yok dedim hâla söylene söylene benim masamı arıyordu en sonunda sinirlendim zaten benim kullanmama müsaade etmiyorsun benden çok sende duruyor dedim küfür ede ede çıktı odadan peşinden ayağa kalkıp biraz sert kapattım kapıyı geri döndü elinde makyaj aynası vardı naptığını sanıyorsun diyerek itikledi sonra ben de ona vurdum o bana vurdu derken elindeki aynayı resmen bana fırlatarak parçaladı her yerimi kesti sonra karşılık vermem gerekirken sakin durdum odama çekildim onu da dışarı çıkardım o*r*pu, f*h*şe den daha ne beklersin diye diye kapıma vurmaya başladı, iyice sinirlerim bozulmaya başladı bi an önce evlense de gitse başka bir şey istemiyorum sizce hata bende mi onda mı

Olan olmuş, kimde hata diye sorgulamanın bir anlamı yok artık. Düğün ne zamana? gidiyormuş zaten, azıcık daha alttan alın, çirkinleşmesin iyice ilişkiler.

Kardeş meselenize birşey diyemem o kısım şiddet dolu zaten de ruju verin kullansın ,geri sürmeyin .Kardeşiniz dahi olsa tehlikeli olabilir .En kötü uçuk bulaşır .
Çok sevdiğim ve artık üretilmeyen bir ruj kendim vermek istemiyorum zaten sormadan gelip alıyor sakladığımda da kıyameti koparıyor

Ablanızın iyi bir doktora ihtiyacı olduğunu düşündüm. Sıfır öfke kontrolü, sıfır terbiye. Evlilik stresi de değil bu, ağzı bozuk birinin saçmalaması. Umarım çok kalmamıştır taşınmasına.
Düğünü 1 sene erteleyecekler gibi görünüyor ben zaten çalışan biriyim bu şekilde giderse ayrı bi düzen kurmam şart

Biz üç kız kardeşiz, ben ortancıyım. Ne kavgalar olmuştur evde ama bir gün herhangi biriniz ablanızın ettiği lafları söyleseydik annem saçımızı başımızı yolardı. Kardeşte olsak herkes haddini bilmeli. Muhattap olmayın bence.
Olacağımı sanmıyorum bu yaptığı hiç normal değil

Back