bak canım ben bunları beğendim
ama böyle yapabilirler mi bilemem
saclarınızın rengini bilmiyorum ama bu kiyafet üzerine bi tarz topuzlar cok şık oluyor
seviyorumm seniii bidanemm allah razı olsun varyaaa hepside çk güzel evt 3. model banada çk güzel geldi iice inceliyimde şunları çk saol çk mutlu ettin benii :1hug:
canımmm
Allah senden de razı olsuna.s.
valla ben hepsini çok beğendim
ilk ikisi de çok güzel evanınki de :)
mesela sarışın hatun varya scarlett miydi neydi onunkinin modeli de hoş
ama bilmiyorum ki uyar mı elbisene??
evet hepside çk hoş ama neyin farkına vardım bliyomusun ama benim kahkullerim ykki :roflol:
bence butun saclarını sardır dalga dalga uzun ıse sayet sonra onunden mınık taslı bo taş takdır harıka olur:)..
1.fotoda çok güzel olmuş kıızz saçlarındagürmüş ya sıkı yaptırırsan çok ağrıtır başını falan ben heveslenmiştim bi kere nişan bitene kadar kirpiklerim birbirrine değmemişti şaşkın şaşkın dolanmıştımkaydirigubbakcemile3
cnm elbise oldukça sadece saçına taşlı aksesuar kullan mutlaka
canım bence ıcerı toplanmıs topuz yaptr...bu kıyafete salık bıse yaptrma ..toplu topuz cok yakısıcaktr bak emınım.....
ılk ıkıncı ve ucuncu fotolara bayıldım:))
bence öyle memoli gibi yapıştırma topuzunu kafana. doğal görünen ama iyi bir elden çıktığı bellı olan bir saç olmalı. hafif saçaklı ama arada taşlar eklenmiş bir topuz. eger boyunun kısa oldugunu düşünüyorsan saçının ön kısmını azcık kabart ki daha uzun görünesin. elbisen güzelmiş. ha bir de yerinde olsam hafif parlayan pudralardan kullanırım kollarıma filan ama çooook hafif :)
bence sağde tepeden topuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?