Saç Kesim Şekilleri bu kıyfete saçımı nasıl yaptırıyımm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bak canım ben bunları beğendim
ama böyle yapabilirler mi bilemem

seviyorumm seniii bidanemm allah razı olsun varyaaa hepside çk güzel evt 3. model banada çk güzel geldi iice inceliyimde şunları çk saol çk mutlu ettin benii :1hug:

seviyorumm seniii bidanemm allah razı olsun varyaaa hepside çk güzel evt 3. model banada çk güzel geldi iice inceliyimde şunları çk saol çk mutlu ettin benii :1hug:

canımmm
Allah senden de razı olsuna.s.
valla ben hepsini çok beğendim
ilk ikisi de çok güzel evanınki de :)
mesela sarışın hatun varya scarlett miydi neydi onunkinin modeli de hoş
ama bilmiyorum ki uyar mı elbisene??

evet hepside çk hoş ama neyin farkına vardım bliyomusun ama benim kahkullerim ykki :roflol:

1.fotoda çok güzel olmuş kıızz saçlarındagürmüş ya sıkı yaptırırsan çok ağrıtır başını falan ben heveslenmiştim bi kere nişan bitene kadar kirpiklerim birbirrine değmemişti şaşkın şaşkın dolanmıştımkaydirigubbakcemile3

evet hepside çk hoş ama neyin farkına vardım bliyomusun ama benim kahkullerim ykki :roflol:

canım boşver kahkülü
burdakilerinki uzun perçem bence süper olur
ben senin için bakmıştım ama pc ye kaydettim bile bu yaz birsürü düğün var işimize yarar

bence butun saclarını sardır dalga dalga uzun ıse sayet sonra onunden mınık taslı bo taş takdır harıka olur:)..

bence butun saclarını sardır dalga dalga uzun ıse sayet sonra onunden mınık taslı bo taş takdır harıka olur:)..

salınık düşündümde canım normaldede saçları düz yada kıvırcık kullanıyoum hani biraz farklı olsun die düşündüm ama fikrin için tşkler :1hug:

cnm elbise oldukça sade saçına taşlı aksesuar kullan mutlaka

Son düzenleme:
canım bence ıcerı toplanmıs topuz yaptr...bu kıyafete salık bıse yaptrma ..toplu topuz cok yakısıcaktr bak emınım.....
ılk ıkıncı ve ucuncu fotolara bayıldım:))

ayyy sern çk yaşa emi kirpiklerin değmemiş birbirine ayy koptum yaa tamam canım uyarın için saol :roflol::roflol::roflol:

bence öyle memoli gibi yapıştırma topuzunu kafana. doğal görünen ama iyi bir elden çıktığı bellı olan bir saç olmalı. hafif saçaklı ama arada taşlar eklenmiş bir topuz. eger boyunun kısa oldugunu düşünüyorsan saçının ön kısmını azcık kabart ki daha uzun görünesin. elbisen güzelmiş. ha bir de yerinde olsam hafif parlayan pudralardan kullanırım kollarıma filan ama çooook hafif :)

canım bence ıcerı toplanmıs topuz yaptr...bu kıyafete salık bıse yaptrma ..toplu topuz cok yakısıcaktr bak emınım.....
ılk ıkıncı ve ucuncu fotolara bayıldım:))

evet canım salınık düşünmüyorum saçlarımda sihay kıyafette iice kapatcak zaten elbise kapalı ama şu topuza bi çözüm bulsam

ayy kızlar çk yaşayın ben çk güldürdünüz :roflol: memeoli gibi haa aslında anlım çk açık deil ama evt boym kısa hafif kabarık ii olur galiba bakalım yarın gidicem kuaföre bi konuşayım ondaki modellerede bakayım da evt ışltılı pudralardan ve vucut kreminden sürücem bacaklarıma göğsüme falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…