Saç Kesim Şekilleri bu kıyfete saçımı nasıl yaptırıyımm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gldnmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
459
0
96
43
İzmir
kızlar kuzenimin düğünü var bu hafta sonu elbisem bu sizce nasıl bir model yaptırıyım kararsız kaldım yaa fikirlerinizi beklyorum kızlarr

canım elbisen kapalı salık saç gitmez bence düz hanım topuzu gibi topuz yaptır kıvırcıkta olmasın

evet bende topuz düşündüm kızlar şöle hafif yandan düşündüm bide takılarım gibi 2 3 tane yanlarına falan taş koydursam nasıl olurkii oofff bilemedim yaa allah aşkına foto falan koysanızaa ne olurrr:Saruboceq:

taş olur canım saçına hem elbisene renk katmış olursun.çok yapışık bir topuzda olmasın şöyle önden biraz kabarık.arkadan hafif kabarık kuaföre elbiseni götür düz saçan topuz istiyorum de onlar yapar

canım ensenin açık olmasından rahatssız değilsen topuz yaptır ama dağınık yani böle yapışık yapışık olmasın natürel dursun eminim yakışacaktır gri far siyah eyeliner oooh çok şık olcaksın

dimi canım bende götürmeyi düşündüm saçlarım çk uzun çünkii belime kadar oofff yaa ooffff çk saol canm ilgilendiğin için ama model falan bulursanız ne olur ekleyin

opuyorumnanaktan canımsın bende makyaj tonumu öle düşündüm çünkü ayakkabım ve takılarım gri ve taşlı bide saçı çözümlesemm :bbo:

tatlım model yok öyle tarif ettiğim gibi ama gözlemlerim böyle yani taş koydur yalnız muhakkak benimde düğünüm var kına gecemde bende koyduracağım

tatlım model yok öyle tarif ettiğim gibi ama gözlemlerim böyle yani taş koydur yalnız muhakkak benimde düğünüm var kına gecemde bende koyduracağım

ay canm ben,m allah şimdiden tamamına erdirsin çokkk mutlu olursun inşlhh canm benim

saolasın canım benim 23 günüm kaldı çok teşekkür ederim kıyafet ,saç,ayakkabı uyumuna çok düşkünümdür o yüzden ilgilendim çok bu konuyla

bak canım arkadaş resim koymuş alttan 3. sırada sağ ratftaki saç modeli anlatmak istediğim gibi ama kulaklarının üstünde çıkan saçlarıda toplatırsan daha hoş olur.onu bi incele derim

saclarınızın rengini bilmiyorum ama bu kiyafet üzerine bi tarz topuzlar cok şık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…