• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kıyafet nasıl sizce

• Konu Sahibi Konu Sahibi ojos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konu sahibi göğüsten başka bişi çekmemişsin akannehir

etek kısmı ne kadar uzun hiç belli olmuyor?

nacizane tavsiye bu resimler sitelerde kötü amaçlı olarak kullanılabilir ...kafamçokkarıştı

Amacım size sataşmak değil baştan bunu belirteyim sadece garibime gitti neden bu kadar yukardan çekmesine taktınız ki kafayı? Çok mu açık diye soruyor zaten elbette açık olan yeri çekecek belli ki kararsız kalmış giymeli miyim giymemeli miyim diye fikir almak istiyor..Evet başka sitelerde kullanılabilir ama koyduğuna göre onu düşünmüş demektiryerimseniben

gögüsten baska bişey cekmemısmıyım.. elbıseyı cektım her acıdan ve cok mu acık dıye sordum ama sanırım yorum yerıne elestırıler gelıcek bn en ıyısı sılıyım :)
karabiber tskler cnm yorumun ıcın ;)

ya kızlar alemsiniz sizin düşündüğünüz tarzda bi düşünce benim aklıma hiç gelmedi
neden acaba? benneyaptımki
kız çekmiş koymuş resmi
hem üstten çekmeside iyi olmuş her dekolte tepeden çok da açık görünmeyebilir
bu elbisenin ki tepeden de açık duruyor çoğu arkadaşda zaten kamufle önermiş
catterflym umarım şık bir ayakkabıyla konsepti tamamlarsın canım
resimleri kaldırdığın iyi olmuş kafanda bi kaç şey şekillenmiştir heralde.

aaaa göremedim ben geç kalmışım foto silinmiş:((((

dekolte konusunda -görmesem de- yorum yapmak istedim.ben asla dekolte giymedim giymem de,bu biraz yetiştirilme tarzı biraz inanç meselesi(sakın yanlış anlamayın dekolte giyen inançsız falan demiyorum,yani günah olmasa giyerim ben de ama o beni engelliyor)
giyen kişi için bir problem yoksa,ortam buna uygunsa bence giyilebilir,hiç bir problem yok.yani giyeceğiniz ortamın dengesini bilirsiniz zaten,orda size ağzınızı ayırarak bakacak tipler yoksa gayet rahatlıkla giyilebilir,şık da durur.

Back