bu kıyafet nasıl sizce

• Konu Sahibi Konu Sahibi ojos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence dekoltesi çok cazibeli.
Ben bayıldım rengi de harika.
GÜLE GÜLE GıY.

:teselli:

Dekolte benim için fazla ama kişiye göre değişir.
Hoş olmuş..
Altına açık ayakkabı olabilir..

çok güzel beğendim rengide çok hoş gögüs dekoltesi dehşet :) güle güle giy...

biraz gecelik gibi bence başka bi elbise bak canım

ben beğendim. dekoltede süper. gayet güzel durmuş sizde. hiç oynamayın dekolteyle. böyle kalsın. renkte çok hoş.

nasıl olsa 1 kereliğine şık bir gecede giyeceksiniz dekoltesi çok değil o yüzden ben beğendim rengini falan güle güle giyin...

bende dekolteyı fazla buldum ama kamufle etcez bır sekılde
ayakkabı olarakta sıyah falan dusnuyordum ama cok guzel onerılerde bulunmussunuz dore lame flnda gercekten hos durabılır ...tesekkurler kızlar guzel yorumlarınız ıcın

Canım dekolteyi bozmasan bence böyle çok şık her zaman giymiyorsun bi kere giyeceksin bırakta dekolteli olsun ilerde zaten bu kadar açık abiyeler giyemezsin keyfini yaşa.Bu elbisenin altına siyah ayakkabı giyme cnm bence çok kapatır hiç hoş olmaz kesinlikle ve kesinlikle lame ayakkabı giymelisin ancak o zaman asil ve hoş olur bana göre tabi, yine sen bilirsin...

bu ayakkabı çok güzelmişş karabiber bence de bu renk bölee taşlı süslü bir ayakkabı çok güzel olur

Göğüs dekoltesini bile bile neden yukardan çektin ki gözümüze soka soka gösteriyon.
Sence bakıldığında fotolara göğüs dekoltesi nasıl duruyor?
Çok mu açık diye soruyorsun bize.
Dekolte dozunda güzeldir fazlası çirkinliktir.
Onun haricinde rengi güzel..altınada gümüş ayakkabı iyi gider.

Askı üzerinde gümüş renkte bişey var
ona uygun olarakta gümüş rengi açık bir ayakkabı olur altına başka renk olmaz

bu renge bayılırım..cumartesi arkadaşımın düğünü var..bende bu renk abiyemi giyicem..çok yakışmış canmkaydirigubbakcemile5

Düş -neden gogsumu ustten cekıp sızın gozunuze sokmak gıbı bır amacım olsun anlayamadım senı, elbıse boyle zten gogus dekoltesı var

tesekkur ederım arkadaslar ..oges evet askılarda taslar var cok dıkkatlısın canım
on41 tşklerrr :)

bu ayakkabı çok güzelmişş karabiber bence de bu renk bölee taşlı süslü bir ayakkabı çok güzel olur

bncede

dimii ama bıraz dekolte goze batmaz :) gercı ben bu halıyle gıyermıyım bılmıyorumda bakıcaz :) tskler tvsıyelerın ıcın

Anlamıcak bir şey yok ki.
Evet elbisenin dekoltesi var.
Karşıdan bakılınca farklı bir açı, yukardan çekilince farklı bi açı oluşuyor..
Ve yukardan çekimde dikkat edersen insanın gözüne gözüne sokmuş oluyorsun.
Garip geldi 2 tane yukardan çekimi buraya koyman.
Benim düşüncem bu diyorum ya dekolte güzeldir ama dozunda

Elbise askımdakı taslar ıcın cekmıstım ben o ustten fotoları...Sen yanlıs anladın sanırım..Ayrıca dekolte bırkac yerde olursa dozunu asmıs derızde burda tek gogus dekoltesı var kı bu kadarını ınsanlar gunluk yasamda bıle gıyınıyor kaldı kı bu bır dugun.Sadece benım tarzım olmadıgından bıraz garıpsedım, rahat hıssedemedım kendımı ve kamufle etmeyı dusnuyorum arkadaslarında fıkrını almak ıstedım tesekkurler yorum ıcin

Bence hoş ve açıkta değil ama tarzım olmayan bir elbise. Bu tarz elbiseleri başkalarına yakıştırırım ama kendime değil...Arkadaşların tavsiye ettikleri ayakkabılarla da bence çok hoş olacaktır ve uygun bir gece çantası ile...

hoş canım gerçekten sanada yakışmış,arkadaşında dediği gibi lame güzel bir ayakkabı,saçın ve makyajınla eminim mükemmel olursun,ayrıca saçlarında çok hoş:lepi:

canım göğüs kısmı açık ama böyle giyiyosan sorun değil tam görünmüyor ayakkabı rengi söyleyebileceğim kadar

ebrucan tskler
el82 iltifatın ıcın tskler cnm bnm
zarifecik aslında hıc boyle gıyınmıyorum yanı bu kdr acık gogus dekoltesıne alısık degılım aslında.tşkler cnm ,:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…