- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
-
- Konu Sahibi umutlu2525
Etkili aşk duaları mi?nasıl bir dua kitabı o öyle. Kusura bakmayın ama biraz civitilmis sahte bir dua kitabıdır o kesin.sevgiliye kocaya kavuşmak yada kendine bağlamak için heryolu deneyen insanlara para kandırmaca tuzağı gibi geldi.aşk duakarı kitabi kulağa saçma geliyor.aldanmayın böyle şeylere. Normal dua edin siz gene de bence
Arkadaşlar aranızda belki bilgisi olan vardır. Bugun öle dualara falan bakrken bi kıtaba rasladım en etkili aşk duaları diye çok güzel yorumlar ama kitabı internet üzerinden alıyorsun sana gelmıyor pdf formatında bilgisayarına iniyormus. Acaba bu kıtap hakkında bilgisi olan varmı
Alan olsa ne ? Sen alma. Dua diye büyü yaptırıyorlar insana dikkatli olArkadaşlar gerçekten böle bi kitapms yorumları falanda okudum içinde dualar varmış yanı nasıl diyim mesela barışmak için dua kavga birini baristik mak için dua vsvsvs o kadar çok yorum varki anlatamam netden bi bakım derim yani . Benim tek merak ettiğim aramızda bunu alan varmi
Alan olsa ne ? Sen alma. Dua diye büyü yaptırıyorlar insana dikkatli ol
Diğer konunu da biliyorum ve neden bu konuya meylettin seni anlıyorum. ama Allaha birak o kimsenin ahini kimseye bırakmaz. Boyle seyleri de sil at çözüm değilEvet dime benim de aklıma o geldi direk valla
Diğer konunu da biliyorum ve neden bu konuya meylettin seni anlıyorum. ama Allaha birak o kimsenin ahini kimseye bırakmaz. Boyle seyleri de sil at çözüm değil
Merhaba canım bende gördüm ve cevremde alan arkadaşım oldu. Kitap bildiğin tam bir dua kitabı. Buyuyle alakası bile yok. Bende en son aldım ve dualardan bir iki tanesini denedim cidden oldu. Burda önemli olan şey inanmak.Arkadaşlar aranızda belki bilgisi olan vardır. Bugun öle dualara falan bakrken bi kıtaba rasladım en etkili aşk duaları diye çok güzel yorumlar ama kitabı internet üzerinden alıyorsun sana gelmıyor pdf formatında bilgisayarına iniyormus. Acaba bu kıtap hakkında bilgisi olan varmı