• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kitap bir harika

vtredh

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
45
0
16
34
Adana
arkadaşlar bu kitap bir harika dediğiniz beğendiğiniz (aşk,dram,romantizm) kitapları söyler misiniz ??:44:

kardeşimin hikayesini geçne haftalarda okudum ve baya etkilenmiştim serenadı da alınacaklar listesine ekledim başka önerilerin var mı:)

son zamanlarda zülfü livaneliye taktım."bir kedi bir adam bir ölüm" kitabınıda okudum. geçenlerdede "son ada" kitabına başladım. daha başlardayım. bence öncelikli serenadı oku sonra zülfünün diğer kitaplarına karar verirsin.
zülfü dışında son zamanlarda "olasılıksız" ve "sokak kedisi bob"u okudum.olasılıksız içiçe geçmiş karmaşık olaylar konular anlatıyor.macera, olasılık var içinde.bob ise gerçek bir hikaye.ama bunlar ilgini çekmeyebilir.çünkü sen aşk,dram ve romantizm arıyorsun.

Çok popüler şu aralar, belki sen de okumuşsundur ama yine de yazayım; Kürk Mantolu Madonna okunmalı.

arkadaşlar bu kitap bir harika dediğiniz beğendiğiniz (aşk,dram,romantizm) kitapları söyler misiniz ??:44:

fransız teğmenin kadını- john fowles.

çok farklı ve gizemli bir aşk hikayesi.. yıllar evvel okudum ve çok etkilenmiştim. tavsiye ederim:68:

ha bir de sahilde- ıan mc ewan. bu da çok orjinal bir aşk hikayesi diyebilirim. daha başka alt metinleri de var tabii. çok vurucu bir kitap. kesinlikle okumalısın.

Son düzenleme:
grinin elli tonu :27::27:

yüreğim seni cok sevdi.
en son yürekler ölür.
ve Hasret... cok güzeldi bunlar

1-parfümün dansı
2-semerkant
3-uğultulu tepeler
4-incir kuşları
5-angelinanın külleri
6-seni herşeyin mümkün olduğu bir yere götüreceğim
7-sineklerin tanrısı
8-1984
9-kış bahçesi
okunması gereken kitaplar olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:

Uçurtma avcısı...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annie frankin hatira defteri...gercek bir hayat hikayesi gercek bir gunluk ..harika bir kitap

Son düzenleme:
Back