- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.203
- 798
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Kardeşim nasıl araba paranız var, ben var olanı değiştirmek istiyorum,eli yüzü düzgün 3-4 yaşında araba beğendim,benimkinin üzerine 2 milyon civarı koymam gerek. Hadi sizin beğendiğiniz bu kadar olmasın da,zannettiğiniz gibi kolay değil artık ev araba almak ve finanse etmek. Anneniz babanızın emeklisiyle alınacak meblağlar değil bunlar.Yeni biriktirmiyorum birikimim zaten var alsam şuan araba alırım ancak o parayı farklı bir alanda kullanmak istiyorum
Adam ileriyi düşünüyor, evlenmeden bir evim olsun, hayvan gibi kiralar ödemeyeyim, çoluk çocuğa makarna dayamayayım diye zorluyor, gel gelelim bazı kadınlarımız hayal aleminde yaşıyor, yazık adama.En çok ben sana bayılıyorum
KatibimBen,el ne karışır
En çok doğalgazı açmayıp battaniyeyle oturduğuna üzüldüm,günah yaaa. İnsanlar ne hale geldi,hanım kızlar hala yurt dışında tatil diyorlar?Adam ileriyi düşünüyor, evlenmeden bir evim olsun, hayvan gibi kiralar ödemeyeyim, çoluk çocuğa makarna dayamayayım diye zorluyor, gel gelelim bazı kadınlarımız hayal aleminde yaşıyor, yazık adama.
Bu durumda garibanla işleri ne onu da anlamam, yurtdışında tatil isteyen hanım zengin adam bulsun, yapacak bisey yok.En çok doğalgazı açmayıp battaniyeyle oturduğuna üzüldüm,günah yaaa. İnsanlar ne hale geldi,hanım kızlar hala yurt dışında tatil diyorlar?
işiniz çok zorZamla onun maaşı 23 25 arası olur benim de ekstralarla 20 bin yani yol dahil evlenince ben aileme destek olacağım o da Kendi ailesine olacak ben evde tek çalışanım
Çok cimri görmedim. Tutumlu gibi bence.Özel aracı var ancak toplu taşımadan çok yakiyorsa gideceği mesafede kullanmayı tercih etmez.
Kız arkadaşı ile yemeğe gidince pahalı olmayan yerler tercihidir.
250 lirayı 2 kişinin yemeğine çok gören onun yerine ben et alır köfte yaparım daha karlı diyen
Soğuk havada doğalgaz açmak yerine battaniyeye sarılıp duran
Hesap ödeme işlerinde karşı tarafa arada odetir genelde Kendi öder ama Liste böyle uzar gider
2 milyonum olsa eve girerim beKardeşim nasıl araba paranız var, ben var olanı değiştirmek istiyorum,eli yüzü düzgün 3-4 yaşında araba beğendim,benimkinin üzerine 2 milyon civarı koymam gerek. Hadi sizin beğendiğiniz bu kadar olmasın da,zannettiğiniz gibi kolay değil artık ev araba almak ve finanse etmek. Anneniz babanızın emeklisiyle alınacak meblağlar değil bunlar.
Veremiyombacım senin ilişkinde doğru düzgün giden, içine sinen bir tane şey var mı ya? heeeer gün yeni yeni dertlerle konu açıyorsun. sırf evleneyim diye ilk bulduğun tipitipe yapışmışsın belli ki.
ayrıca kazık kadar kadınsın ya, bu kadar basit şeylerin kararını kimseye danışmadan veremiyor musun?
Alacağınız araba Allahın günü sanayiye girer gibi duruyor, inşallah tam tersi olur benim söylediklerimin.2 milyonum olsa eve girerim be
cimri tabi kiÖzel aracı var ancak toplu taşımadan çok yakiyorsa gideceği mesafede kullanmayı tercih etmez.
250 lirayı 2 kişinin yemeğine çok gören onun yerine ben et alır köfte yaparım daha karlı diyen
Hesap ödeme işlerinde karşı tarafa arada odetir genelde Kendi öder ama Liste böyle uzar gider
Geriye kalan her şeyi mükemmel çünküİnsanlar neden size yorum yazıyor onu da anlamadım çünkü anlamıyorsunuz ısrarla sevgili kalmaya devam ediyorsunuz madem adamın her şeyi batıyor ayrılmak diye bir seçeneği neden atlıyorsunuz? Takıntılısınız sanırım.
Ekmeğimizi evde yapıyoruz çünkü onun tadını seviyoruz eski kaşar da sevmiyoruzKonuş migrenciğim. Ben söyleyince herkes yorum yağdırıyor biz 10 bine gayet güzel geçiniyoruz’cular.bana gıcık olan sayısı daha fazla,senin sicil temiz.
Millet ömründe eski kaşar yememiş,tost peynirine talim ediyor, 5 liralık pofidik beyaz ekmekleri yiyor,tam buğday ekşi mayanın tadını bilmiyor,sonra da mis gibi geçiniyoruz diyorlar. En uyuz olduğum şey. Hayatta kalıyoruz deseler tamam diyeceğim. Gaaaayet güzel geçiniyoruz diyorlar deli oluyorum.
Fazlasını beklemiyorum mevzu dışardaki yemeklere pahalı demesi ben kız arkadaşım ile de çıkıp yiyorumbahsettiginiz tarzda bir kisinin bunu uzzun vadede sorun yapacagina eminim bunu da dusunun .buradan bakinca kendiniz yasadiginiz hayattan fazlasini sevgilinizden bekliyorsunuz bu hic olmaz
Facebook dedeleri gibi oldu şimdi tam olarakEkmeğimizi evde yapıyoruz çünkü onun tadını seviyoruz eski kaşar da sevmiyoruztulum severim
AhahahahhahFacebook dedeleri gibi oldu şimdi tam olarak
Kıymetimi bilin ama ben size almayın yemeyin demiyorum en azındanAhahahahhah
CipcimriÖzel aracı var ancak toplu taşımadan çok yakiyorsa gideceği mesafede kullanmayı tercih etmez.
Zamanında ben calismiyorken çok zor geciniyorduk biz de kisiyorduk ama beni rahatsız eden kendisinin işyerinde öğlede dışardan yiyip benle haftada 1 buluşunca fiyatlara pahalı demesi tam olarak bundan rahatsızımSoğuk havada doğalgaz açmama gibi temel ihtiyaçlardan kısan biriyse ben çok sağlıklı bulmadım. Normalde tutumlu olmak çok güzel bir şey. Ben bekarken yapamadım evliyken yapıyorum faydasını görüyorum. Ama ihtiyaç gördüklerimi de alıyorum kısmam o konuda. Yani bola para harcamak var birde ihtiyacı almamak var. İkisi arasındaki ayrım yapılabilmeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?