• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deri ve Cilt Hastalıkları Bu kırmızı lekeler nedir?

Niye şaka gibi olsun ki? ( Bu arada konu eski farkındayım)
İlla insanların derdi kayınvalide, eş, komşu vs mi olsun istiyorsunuz.Buda sağlık sorunu ki bence en büyük dertlerden, belki kanser belirtisi kim bilebilir?
Doktora git o zaman biz burdan teşhismi yapalım.

@BedbahtGirl Çok yazık gerçekten, siz hep bu kadar negatif misiniz zor durumda olan hemcinslerinize karşı?
Ayrıca biraz daha dikkat, konu sahibi ben değilim

Konu ile ilgili ceza almışım kaç gündür şoktayım 😔

Niye şaka gibi olsun ki? ( Bu arada konu eski farkındayım)
İlla insanların derdi kayınvalide, eş, komşu vs mi olsun istiyorsunuz.Buda sağlık sorunu ki bence en büyük dertlerden, belki kanser belirtisi kim bilebilir?
Beni desteklediğiniz için çok teşekkür ederim. Üç dört gündür bu konu yüzünden ceza almışım uzaklaştırılmışım forumdan şok içerisindeyim. Kaç gündür giremiyordum sebebini şimdi öğrendim konu dışı mesaj olarak yazılmış.

Merhaba ayni sorun bende de var doktor kilcal damar genislemesi olabilir dedi acnelyse verdi ama hic bir gelisme goremiyorum sizin kullanginiz krem nedir acaba ismini yazmamissiniz
Konu sebebiyle ceza almışım kaç gündür giremiyordum şimdi gördüm mesajınızı. Doktorum hirudoid isimli bir krem verdi. Eskisinde işe yaramadı ancak yeni oluşanları geçirmişti. Çok çok önemli bir noktaya değineyim geçen günlerde geçmeyen leke ile biraz uğraştım tahriş ettim. Yara oldu birkaç gün içerisinde yaranın kabuğunu kaldırdım ancak iki üç saat boyunca kanadı orası. Aman ha diyeyim siz siz olun benim yaptığımı yapmayın. Şimdi daha da büyük kırmızı bir nokta var burnumun yanında. İyileştikten sonra lazer ile tedaviyi deneyeceğim. Kremi kullanacaksanız eğer uzman bir hekime danışarak kullanmanızı öneririm. Çok geçmiş olsun.

@BedbahtGirl Çok yazık gerçekten, siz hep bu kadar negatif misiniz zor durumda olan hemcinslerinize karşı?
Ayrıca biraz daha dikkat, konu sahibi ben değilim
Teşekkür ediyorum destekleriniz için. Konu dışı mesaj sebebiyle uzaklaştırma almışım işin garibi bu konu sebebiyle almışım. Kaç yıldır mesaj yazmadığım bir konuda konu dışı mesaj sebebiyle ceza almış olmak beni üzdü açıkçası.

Teşekkür ediyorum destekleriniz için. Konu dışı mesaj sebebiyle uzaklaştırma almışım işin garibi bu konu sebebiyle almışım. Kaç yıldır mesaj yazmadığım bir konuda konu dışı mesaj sebebiyle ceza almış olmak beni üzdü açıkçası.
Rica ederim, çok geçmiş olsun size de, gelişmelerden haberdar edin bizleri de, iyi günler diliyorum :)

Back